Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Veenendaal

Kunststof tuimelraam plaatsen - Kozijnen - Veenendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof tuimelraam plaatsen

Ons houten Velux tuimeldakraam rot steeds verder weg. Ook staat er regelmatig veel condens op het glas, dus de isolatiewaarde zal wel niet de beste meer zijn. We willen het hele raam laten vervangen door een kunststof variant. Tuimelen hoeft niet per se, een uitzetraam is ook prima als dat voordeliger is (standaard schuin dak, hoek zal circa 45 graden zijn). De betreffende zolderkamer doet dienst als washok, dus het design en de opties van het raam zijn minder belangrijk dan de kwaliteit. Zolang er maar zonwering en een ventilatierooster op zitten, want het kan nogal warm worden op onze zolder. Verder zit er momenteel een hor aan de binnenkant van de betimmering. Die kan blijven zitten, maar als een nette hor op maat tegen een kleine meerprijs leverbaar is dan staan we daarvoor open. De huidige maat van het venster is prima dus het mag een 1 op 1 vervanging worden. Welke maten moet ik dan opnemen om een concrete offerte op te vragen: het glas, het kozijn, de betimmering aan de binnenzijde?


Timmerman Veenendaal

Offertes kozijnen in Veenendaal vergelijken

Recente opdrachten in Veenendaal

maandag 03 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

4 openslaande kozijnen op 1 ste verdieping met triple ++ glas met rooster . Afm. Hoog 125 cm breed 60 cm In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
maandag 27 februari 2023

Schilderwerk kozijnen en deuren

Betreft schilderen aan de buitenzijde van de woning: - 3 deuren - 5 opendraaiende ramen (kozijnen) - 5 dichte ramen (kozijnen)


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
donderdag 16 februari 2023

Vervangen kozijn hout met triple glas of HR++

Mijn aanvraag betreft het vervangen van het complete koziijn met twee grote ramen en twee kleine ramen (Deze moeten open kunnen). Kozijn moet in de grondverf. De afmetingen staan in de bijlage, die zal ik mailen. Het betreft een ééngezins woning. De vervanging op de bovenste verdieping.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
woensdag 16 maart 2022

Nieuw raam in de buitenmuur maken

Omdat wij graag meer licht in onze woonkamer willen denken we aan het plaatsen van een (vast) kunststofkozijn in een blinde (spouw) muur van ons huis, grenzend aan de openbare weg. De buitenmuur is schoonmetselwerk, de binnenmuur is beton. We denken aan een kozijn van ca. 1800 x 400 mm te plaatsen op een hoogte van ca. 2 mtr. De genoemde afmetingen zijn ongeveer en bespreekbaar als dit nodig mocht zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
zaterdag 22 mei 2021

Kozijnen aan de buitenkant van de woning schilderen

Ik wil de buitenkant van de woning laten schilderen. Het gaat alleen om de kozijnen. Ik weet helaas alleen niet hoeveel het er precies zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
dinsdag 22 september 2020

Het laten vervangen van een kozijn

Ik ben op zoek naar een specialist voor het vervangen van een kozijn inclusief raam op de zolder/zijkant van mijn woning. Het is een kozijn met rechte stukken van 213 hoog 64,6 breed en er zit een punt op van 44 en 46 zie foto met een open slaand raam. Het huidige kozijn is van hout, maar dit wil ik laten vervangen door kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
woensdag 12 februari 2020

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

Het betreft 4 kunststof kozijnen met de afmeting van 1.30 x 2.00 per kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
dinsdag 20 augustus 2019

Kozijnen leveren en plaatsen

Leveren en plaatsen van aluminium en houten kozijnen voorzien van triple glas, in totaal 12 kozijnen waarvan 1 erker (kozijntekening beschikbaar), in totaal 50m2 gevelopening.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
woensdag 06 februari 2019

Dakraam lekkage verhelpen en eventueel kozijnen vervangen

Ik wil de lekkage laten opsporen en verhelpen aan het dakraam op zolder en ook de kozijnen rondom het dakraam repareren of laten vervangen,die zijn inmiddels doorweekt.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
donderdag 27 december 2018

Vervangen van kozijnen

Wij willen kunststof kozijnen laten plaatsen op de 1e en 2e verdieping (zie foto, de voorkant van het huis heeft geen dakkapel, dus daar is alleen de 1e verdieping nodig). Kunnen jullie een indicatie geven van de kosten voor het vervangen van deze kozijnen? De woning is ongeveer 5 meter breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
zondag 20 mei 2018

Hardhouten kozijn plaatsen voor de voordeur

We willen een hardhouten kozijn op maat laten maken en plaatsen zodat onze nieuwe voordeur erin past.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
maandag 04 september 2017

Deur verplaatsen in een stenen schuur

Ik wil graag de deur van onze schuur laten verplaatsen naar een andere zijkant. Eventueel mag er ook een extra kozijn met deur ingezet worden, dan laten we de oude deur zitten. We hebben een simpele bakstenen schuur. Vakman levert het materiaal.


Kozijnen, deuren en dakramen Amerongen
zaterdag 29 oktober 2016

Kozijn in de aanbouw vervangen

Het betreft een offerte aanvraag om het kozijn in de aanbouw te laten vervangen. Ik wil het glas laten vergroten naar 126 x 130 centimeter. Er zit nu enkel glas in het kozijn, dit moet HR ++ worden. De bovenste plaat moet ook vervangen worden, hierachter zit het plafond.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
donderdag 04 augustus 2016

Houten kozijnen vervangen door staal

Ik wil graag stalen kozijnen laten plaatsen in mijn nieuwe huis in Amerongen. Het gaat om het vervangen van een houten kozijn en deur door een stalen kozijn met raam met 3 vaksverdeling (deur is niet nodig, zal niet langer een doorgang zijn) en een houten kozijn en deur door een stalen kozijn met deur (3 vaksverdeling). Het hoeft niet persé een taatsdeur te zijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Amerongen
zaterdag 23 april 2016

Wand met deur in slaapkamer plaatsen

Ik wil een binnendeur monteren: ik heb 1 slaapkamer die een open muur heeft waardoor het nu 1 grote slaapkamer is. Die moet nu weer dicht. De kozijnen staan er al in maar alleen een wand en een deur moeten er nog in geplaatst worden. De wand in totaal is 1.80 meter lang en ongeveer 2 meter hoog.


Kozijnen, deuren en dakramen Veenendaal
Offertes aanvragen