Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Uithoorn

Dakraam plaatsen - Kozijnen - Uithoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dakraam plaatsen

klein dakraam plaatsen, circa 60 x 70 of 80 x 90 plaatsen. betreft een jaren 60 twee onder één kap woning. Plaats kleine overloop zolderverdieping. Bedoeld als 'doortocht' raam het moet van kunststof zijn.


Timmerman Uithoorn

Offertes kozijnen in Uithoorn vergelijken

Recente opdrachten in Uithoorn

maandag 21 augustus 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Beste, ik kwam jullie tegen in mijn zoektocht naar een partij die kozijnen kan leveren en monteren. Ik heb nog geen maten van de ramen, wel bijgevoegd is een tekening. Het gaat om een vernieuwbouw project (oude school ombouwen tot huis) dus we zijn gebonden aan een bouwwijzer en kunnen helaas niet werken met standaard maten... Ik zou graag als dat kan een eerste inschatting willen hebben van de kosten? Mocht die in onze begroting passen maken we graag een afspraak op locatie om e.e.a. in te meten om zo een definitieve offerte te krijgen. We zien het graag tegemoet! Met vriendelijke groet Marcel In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
dinsdag 21 juni 2022

3 houten kozijnen voor kunststof variant

Ik zoek een vakman die voor mij 3 kozijnen met ramen kan vervangen. Het houten kozijn is namelijk rot. De nieuwe kozijnen wil ik van kunststof, De nieuwe ramen mogen van HR++. Graag laat ik mij ook informeren over de mogelijkheden van een schuifpui.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
woensdag 08 juni 2022

3 Kozijnen en ramen vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij 3 kozijnen met ramen kan vervangen. Het houten kozijn is namelijk rot. De nieuwe kozijnen wil ik van hout of kunststof, graag offerte voor beide. De nieuwe ramen mogen van HR++.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
maandag 18 april 2022

7 binnendeuren plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van 7 binnendeuren. De deuren vallen in het kozijnen. Ik heb ook alle nieuwe deuren al in bezit.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
dinsdag 19 oktober 2021

Toegangsdeur vervangen

wij willen de toegangsdeur van on appartement laten vervangen voor een veiligere en geluidsarme. de huidige deur is 93 x 200 cm. opdek in aluminium kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
woensdag 13 oktober 2021

1 Kozijn vervangen

Wij willen 1 kozijn laten vervangen. Afmeting ongeveer 1 x 1 m. Een houten kozijn en dat mag weer een houten kozijn worden, maar dit nog even in overleg met de vakman. Graag ontvang ik een prijs indicatie.


Kozijnen, deuren en dakramen Wilnis
woensdag 06 oktober 2021

Vervangen van toegangsdeur naar appartement

Het vervangen van de toegangsdeur (opdek) voor een veiligere en meer geluidsdichte deur. waarschijnlijk moet ook het kozijn vervangen worden


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
zaterdag 14 augustus 2021

Houten kozijn vervangen aan de voorzijde woning vervangen

Ik wil graag het houten kozijn aan de voorkant van mijn huis vervangen. Het dubbel glas hoeft niet vervangen te worden. De afmeting van het kozijn is 170x250


Kozijnen, deuren en dakramen Mijdrecht
donderdag 21 januari 2021

Kozijnen vervangen met HR++ Isolerende glas

Ik zoek een vakman die 3 of 4 kozijnen kan vervangen, gaat om de volgende plekken: - 1e verdieping voorkant met balkondeur, -2e verdieping voor en achterkant. - Begane grond voorkant met voordeur. Ik laat mij graag adviseren naar de mogelijkheden en materiaalsoorten.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
donderdag 06 juni 2019

Dakraam achterzijde vervangen door kleiner formaat

Ik zoek een kozijnenspecialist die een dakraam kan vervangen door een kleiner raam. Het raam moet vervangen worden in een schuin pannendak. Het moet een kunststofkozijn worden en kleiner zijn dan de PK10.


Kozijnen, deuren en dakramen Mijdrecht
vrijdag 31 mei 2019

Kunststof kozijnen en dubbel glas installeren

Wij willen aan de achterzijde van ons huis kunststof kozijnen en dubbelglas. Het gaat om 2 ramen en een dakraam. Een glasbedrijf heeft de ramen opgemeten: - Dagmaat tuimelraam is 1055 x 1100 mm. B x H. - Dagmaat 2 stuks gevelkozijnen achtergevel is 2070 x 1340 mm. B x H


Kozijnen, deuren en dakramen Wilnis
woensdag 27 maart 2019

Vervangen zijgevel kozijn ( vastglas)

Houten kozijn (660x765) vervangen voor nieuw kozijn incl. HR ++ beglazing.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
zaterdag 05 januari 2019

Raam in buiten muur plaatsen

Een gat in de muur en een kunstof kozijn raam met triple plas plaatsen. Maat van het raam 60cm breed 80cm hoog. Op de eerste verdieping. Afmetingen raam? 40 cm breed en 80 cm hoog


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
vrijdag 27 juli 2018

Kozijnen vervangen

Wij willen een aantal ramen en kozijnen vervangen. Het gaat om 2 grote kozijnen. 1 van 4,30 * 2,20. Het onderste deel moet een paneel worden van circa 4,30 * 1,20. Daarboven moet het in 3 delen. Linkjs en rechts een kantelkiepraam en midden een vast raam.. Het tweede kozijn moet onderste deel een paneel worden van circa 3,90 * 1,20. Daarboven 4 delen. 2 vaste ramen en 2 kantelkiepraam.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
vrijdag 29 juni 2018

Rolhordeur monteren in houten kozijn

Ik heb een rolhordeur aangeschaft voor de tuindeur op de begane grond. Het is een houten kozijn. Graag wil ik deze laten monteren.


Kozijnen, deuren en dakramen Uithoorn
Offertes aanvragen