Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Spijkenisse

Stompe binnendeur afhangen - Kozijnen - Spijkenisse

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stompe binnendeur afhangen

Stompe binnendeur afhangen. Ik heb alle materialen in huis. Het kozijn zelf is helemaal in orde en de oude deur is er al uit. De deur moet iets afgeschaafd worden. Deurbeslag is ook al aanwezig.


Timmerman Spijkenisse

Offertes kozijnen in Spijkenisse vergelijken

Recente opdrachten in Spijkenisse

woensdag 05 oktober 2022

1 Raamkozijn plaatsen + velux dakraam vervangen

Zoek een vakman die een 1 raam in de buitenmuur(zijgevel) kan plaatsen, qua materiaal van het kozijn willen wij kunststof of hout. Er is een een velux dakraam dat wij willen laten vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
maandag 03 oktober 2022

Harmonicadeur plaatsen achtergevel

Verwijderen oude kozijn en borstwering + Plaatsen naar buitenvouwende 3-delige harmonicadeur van +- 277 breed. Er moet een stuk gevel worden doorbroken. Aanschaf deur in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Heenvliet
donderdag 15 september 2022

Vervangen houten raamkozijn door groter raam

Ik wil mijn huidige houten raamkozijn vervangen door een groter (hoger) houten raamkozijn. Huidig raamkozijn: 66 b X 177 h Nieuw raamkozijn: 66 b x 230 h


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
dinsdag 13 september 2022

2 raamkozijnen vervangen

wij willen graag 2 ramen laten vervangen. het is nu hout en moet vervangen worden voor kunststof (afhankelijk van meerprijs met houtlook). het gaat om 2 ramen van 156x111cm. Alvast bedankt


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
vrijdag 12 augustus 2022

Houten kozijnen plaatsen vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van een kozijn, achterraam en een keukenraam. Graag wat advies en info, heb de voorkeur voor hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
zondag 13 februari 2022

Deuren in een kozijn plaatsen en infrezen

Ik heb twee kozijnen geplaats in mijn huis en wil daarvoor bij de praxis deuren op maat bestellen. Alleen voor het plaatsen van deze twee deuren moet er nog gefreest worden in het deurkozijn om de deur op te hangen en in het slot te kunnen laten vallen.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
woensdag 09 februari 2022

3 Binnendeuren vervangen

Wij hebben een trapkastdeur, toilet deur en kamer glasdeur. Die wil ik vervangen hebben. De deuren moeten onderaan ongeveer 2,5 cm afgezaagd worden. En de paumelle afstand in het kozijn klopt niet met die van de deur.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
woensdag 12 januari 2022

Kozijnen vervangen (2 stuks)

Ik ben op zoek naar een vakman die wat kozijnen kan vervangen voor mij, het gaat om 2 kozijnen, 1 van de keukendeur en de andere van een dubbel openslaande deur. Verder heb ik ook een nieuwe voordeur en of ook dat kozijn vervangen moet worden dat weet ik niet. Alle nieuwe kozijnen wil ik van hout hebben, dit mag de vakman voor mij regelen.


Kozijnen, deuren en dakramen Zuidland
zondag 19 december 2021

Kozijnen slaapkamer voor vervangen door kunstof en hr+++ glas

Kozijnen slaapkamer voor vervangen door kunstof en hr+++ glas Raam zelf is 350cm bij 150cm. Nu van hout en met een oud raamz


Kozijnen, deuren en dakramen Heenvliet
maandag 22 november 2021

Nieuwe stompe deuren(9 stuks) + kozijnen plaatsen

Zouden wij aub een offerte kunnen krijgen voor het plaatsen van het volgende: Begane grond 4 x stompe / gladde binnendeur maat 93 bij 231 in ral kleur (7021) incl houten kozijn in ral kleur (7021) Met invisible scharnieren . (Één van deze deuren zal tussen hal en garage zijn) Bovenverdieping 5 x stompe gladde binnendeuren incl houten kozijnen in maat 93 bij 231 In ral 7021 met invisible scharnieren 2 x standaard opdekdeur in standaard witte kleur tbv de meterkast en washok. Ik hoor graag van u.


Kozijnen, deuren en dakramen Nieuw Beijerland
donderdag 11 maart 2021

Dubbele hefschuifpui plaatsen

De bestaande kozijnen moeten vervangen worden door een dubbele hefschuifpui. De afmetingen van de nieuwe schuifpui is 3,70 meter breed bij 2,50 meter hoog. De gevel moet hiervoor dus worden doorbroken. De oude kozijnen willen wij laten verwijderen en afvoeren. De dubbele hefschuifpui willen wij aanschaffen via de vakman. Wij willen een kunststof schuifpui.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
zaterdag 27 februari 2021

Openslaande tuindeuren plaatsen

Ik wil openslaande deuren ( twee deuren) van 1,80 meter breed met bovenlicht naar de tuin toe in mijn woning. Hiervoor moet 18 cm muur worden ingekort. Ik wil 2 lange ruiten van 1 meter breed bij 2,5 meter hoog. Ook wil ik een houtnerf laten plaatsen aan de binnenzijde en buitenzijde en latjes laten plaatsen in beide tuindeuren. Ik wil graag kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
woensdag 10 februari 2021

Schuurdeur & kozijn vervangen

Verwijderen oude schuurdeur inclusief kozijn, leveren van een nieuw kozijn en deur, inclusief klink, slot,scharnieren en raam (draadglas) en het plaatsen. In de deur moet ook een nieuw glas komen. Kozijnen gewoon in het hout (hard). Alles in overleg met de vakman aanschaffen. Het gaat om ongeveer 2,20 hoogte en breedte 0,95.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
dinsdag 26 januari 2021

Dicht raamkozijn vervangen

Dicht raamkozijn vervangen in de gang. Van hout naar kunststof. Maat is 135 cm lang bij 35 cm breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Spijkenisse
zaterdag 07 november 2020

Kozijn vervangen

Kozijn vervangen achterzijde. Alleen toegang via woning. Grote buiten kozijn ( 2 ramen) ongeveer 260 x 160 cm. Gewenst kunststof kozijn, antraciet, houtnerf.


Kozijnen, deuren en dakramen Zwartewaal
Offertes aanvragen