Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Sneek

Binnendeuren met hang- en sluitwerk monteren - Kozijnen - Sneek

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeuren met hang- en sluitwerk monteren

Wij hebben binnenkort hulp nodig bij onze nieuwe nog te leveren binnendeuren. Het gaat om het maken van deurkrukgaten, het slot erin en het goed afhangen van de 4 deuren. Het zijn 2 gewone deuren, 1 toiletdeur en een kastdeur van het merk Cando. Het zijn allen opdekdeuren.


Timmerman Sneek

Offertes kozijnen in Sneek vergelijken

Recente opdrachten in Sneek

maandag 08 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Het gaat om 2 ramen in de dakkapel aan de voorkant van het huis. Ze zijn inclusief het kozijn ongeveer 120 cm hoogte en 88 cm breedte. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Oosthem
donderdag 29 september 2022

2 deuren plaatsen

Ik wil graag 2 openslaande deuren monteren, een waar nu raam kozijn zit, deels in hout en steen en nog 1 x openslaande deuren in hout monteren


Kozijnen, deuren en dakramen Wommels
donderdag 08 augustus 2019

Kozijnen vervangen op de begane grond

Ik zoek een kozijnenspecialist die mijn ramen en houten kozijnen kan vervangen. Het gaat om 2 ramen van ongeveer 165,5 en 163,5 cm. Waarschijnlijk wil ik het laten vervangen door kunststof kozijnen. De kozijnen bevinden zich op de begane grond.


Kozijnen, deuren en dakramen Bakhuizen
zaterdag 08 september 2018

Horren monteren in kunststof kozijnen

Graag laten wij voor ons gehele nieuwbouwhuis horren op maat maken en monteren. We zullen ze zelf aanschaffen. Het gaat om: - 10 horren voor draai-kiepramen (naar binnen draaiende) - 2 horren voor kanteldakramen - een hordeur voor een schuifpui We horen heel graag op welke prijs u uitkomt.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
woensdag 06 september 2017

Horren monteren op houten kozijnen

Graag laat ik 4 rolhorren plaatsen voor onze houten kozijnen. Horren die bovenaan het kozijn bevestigd worden en die je naar beneden uit kunt trekken. De oude horren heb ik al verwijderd. Ik moet nog nieuwe horren aanschaffen, dit kan ik zelf doen of in overleg. Uw reactie graag per email.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
woensdag 30 augustus 2017

Taatsdeur plaatsen

Wat zijn de kosten van een aluminium of houten taatsdeur met glas en een slank profiel. Het kozijn met bovenlicht is al geplaatst. De hoogte is 2,65m en standaard deurbreedte. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
dinsdag 04 juli 2017

Stalen taatsdeuren monteren

Wij zijn op zoek naar 2 stalen taatsdeuren, 3 vlakken, voor een kozijnmaat sparing 168 cm bij 220 cm. Het gaat om een ruimte waar vloerverwarming zit.


Kozijnen, deuren en dakramen Balk
zondag 19 maart 2017

Voordeur opknappen

Ik wil graag de voordeur en een deel van het kozijn op laten knappen. De voordeur is de originele voordeur van dit jaren '30 huis en heeft een nieuwe lik verf nodig. Ook zit er op dit moment een opleg slot op. Graag zou ik een slot in de deur willen hebben. Het hout van de kozijn is op de plek waar het slot zit helemaal versplinterd, waardoor het slot er niet goed in zit. In principe zou alleen dit deel van het kozijn opgeknapt moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
zaterdag 12 november 2016

Dubbele tuindeuren en kozijnen plaatsen

Wij wonen in een oude twee-onder-een-kapwoning met in de achtergevel nu 2 raamkozijnen en een deurkozijn met zijlicht. Wij willen de gevel wijzigen en er een kozijn in laten plaatsen van 2500 x 2500 mm met dubbele tuindeuren en een raamkozijn van 1400 x 1200 mm. Er moet ook een stuk muur worden opgemetseld. We bespreken de klus hier graag even en ontvangen daarna uw offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Makkum
vrijdag 30 september 2016

Houten kozijn door kunststof vervangen

Ik wil graag een houten kozijn laten vervangen door een kunststof kozijn. Het kozijn is ongeveer 2.40 bij 2.60 meter. Het gaat om het vervangen van het gehele kozijn, dus inclusief boven en zijlichten. De woning is aan de achterzijde middels een steegje achter. Als overzetten van het huidige glas een optie is, kunt u dit dan meenemen in de offerte?


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
maandag 08 augustus 2016

Kozijn met houten harmonicadeur laten maken

Ik wil graag weten wat de kosten zijn voor een kozijn met harmonicadeur. De lengte 4000 mm verdeeld in vijf deuren: drie om twee, die naar binnen draaien. Een borstwering van 200 mm inclusief glas hr+ glas. De hoogte van deuren: 2115 mm en voorzien van tochtstripkader. Het is voor in een tuinhuis. Wat kost het maken van het kozijn? Het plaatsen wil ik zelf doen. In de buurt van Limmen ken ik wel wat bedrijven maar ben benieuwd of u dit ook kan verzorgen.


Kozijnen, deuren en dakramen Sneek
vrijdag 29 april 2016

Kiep raam plaatsen in een vast kozijn

Wij willen graag in een vast kozijn een draai kiep raam plaatsen. Afmetingen zijn 57 cm breed x 186 cm hoog (van hout). Graag hoor ik een reactie.


Kozijnen, deuren en dakramen Bolsward
woensdag 06 april 2016

Kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen. De afmeting is ongeveer 3.75 meter bij 2.35 meter hoog. Het komt in een nieuw te bouwen gebouw, dit wordt half kantoor, half garage. Ik wil graag een houten kozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen IJlst
dinsdag 15 juli 2014

Raamkozijnen plaatsen

Ik zou graag twee ramen geplaatst hebben in de bijkeuken (zelf heb ik wel de Renovator klusapp om twee x een muurgat te maken voor ramen, weet niet of het ook gebruikt kan worden op muur. Ik heb nog geen twee ramen besteld met kozijn. De kozijnen heb ik wel gezien op de karwei site is wel onbehandeld en zonder glas. Zou eens zien welke ik evt. Gebruiken kan die voor:27 of 35 of 38 euro. Kan de klus ook in termijnen worden betaald? Of moet ik naar een bedrijf Glaszetter?


Kozijnen, deuren en dakramen Makkum
maandag 18 november 2013

Dakraam leveren en plaatsen

Een klant van mij heeft een dakraam waarvan de onderdorpel rot is. Ik heb begrepen dat jullie dakramen op maat kunnen leveren en zou graag een prijsopgave willen van een dakraam passend in de volgende situatie: bestaande dakraam, gemeten in de dag van de aftimmering/kantstrook (het uiterst zichtbare aanzicht van het dakraamkozijn aan de binnenzijde), zijn 1305 mm breed en 795 mm hoog. Voor de buitenwerkse maat hier rondom ca. 20 mm bij opgeteld kom ik op een breedte van ca. 1345 mm. en een hoogte van ca. 835 mm. Het is een pannendak en de gootstukken kunnen in de standaard grijze kleur. Ook graag een standaard verduisteringsrolgordijn erin. Ik zie uw reactie met belangstelling tegemoet. Graag een offerte met gesplitst het leveren en plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Balk
Offertes aanvragen