Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Roermond

Openslaande deuren vervangen door schuifpui - Kozijnen - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Openslaande deuren vervangen door schuifpui

Wij zoeken een vakman die de openslaande deuren kan verwijderen en dan een nieuwe schuifpui erin kan zetten.


Timmerman Herten

Offertes kozijnen in Roermond vergelijken

Recente opdrachten in Roermond

maandag 12 juni 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

4x kozijn 650x900mm met roede(4 vakken) en draaikiep vleugel 1x kozijn 500x660mm met klepvleugel In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Vlodrop
maandag 01 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Betreft vervanging van een 3 kozijnen (1 groot raam en 2 kleinere zijramen) in de erker en evt. groot keukenraam. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Echt
vrijdag 19 augustus 2022

2 Houten kozijnen vervangen of repareren

Ik heb 2 raampartijen die gerepareerd moeten worden of vervangen. Dat zal even beoordeeld moeten worden. Het is van hout en als het vervangen moeten worden dan mag het naar kunststof, indien de prijs goed is. Ook mag het dan een draai-kiepraam worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
maandag 18 juli 2022

Houten kozijnen vervangen

3 openslaande ramen , te plaatsen in bestaand kozijn. Per raam 6 glassegmenten. Thans enkel glas. Moet worden : dubbelglas.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
woensdag 08 juni 2022

Houten kozijnen vervangen

Op de bovenverdieping hebben we overal enkel glas, dit willen we vervangen hebben. dat is een dak kapel met 9 ramen. daarnaast willen we in de slaapkamer het rotte kozijn vervangen en gelijk dubbel glas plaatsen. Daarnaast willen we de gehele beneden verdieping aanpassen, ik heb 4 raam partijen van 1.75m bij 1.97m. deze hebben we dubbelglas, alleen sluiten ze niet goed. daarnaast nog enkele andere raampartijen waar we wat mee willen. En we hebben we schuifpui, daar willen we een een goed isolerende oplossing voor hebben. te veel om zo op te noemen. het loont denk ik om hier te komen kijken en van daaruit advies te brengen en mogelijk een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Maasbracht
zaterdag 21 mei 2022

Kunststof kozijnen vervangen door hout en HR++ (3 stuks)

Ik zoek een vakman die voor mij wat kunststof kozijnen, met het glas kan vervangen door hout. Het gaat om 3 stuks, in verschillende maten. De nieuwe ramen wil ik van HR++.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
donderdag 28 april 2022

8 Houten kozijnen vervangen

Ik wil graag mijn kozijnen laten vervangen, het zullen er ongeveer 8 zijn. Het zijn houten kozijnen en de nieuwe kozijnen moeten ook van hout zijn. Het is een monumentaal dus het is verplicht.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
maandag 25 april 2022

6 a 7 kozijnen vervangen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het vervangen van 4 raam kozijnen, de kozijnen van een voor en achterdeur en evt. de garagedeur. Ik wil nog met de vakman kijken of ik nieuwe houten kozijnen en nieuwe kunststof kozijnen wil laten plaatsen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke kozijnen ben je geïnteresseerd?: Kunststof kozijnen, Kunststof kozijnen met houtlook, Houten kozijnen Aantal kozijnen:: 4 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
vrijdag 08 april 2022

Binnendeur met kozijn vervangen voor hout

Wij hebben nog de standaard opdekdeur met aluminium kozijn met bovenlicht. Wij willen het kozijn vervangen door een kamerhoog houten kozijn met houten deur met 4 glazen ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Herten
woensdag 17 maart 2021

Hardhouten kozijn vervangen

Ik wil een hardhouten kozijn door een nieuw houten kozijn laten vervangen. Het kozijn is 2,60 meter lang en 50 cm breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
woensdag 23 december 2020

Serredeur plaatsen

Het betreft een grote serre deur die rond de 4 meter breed is en iets meer dan 2 meter hoog we zagen het profile deur type Tutto Vetro dat zijn deuren zonder raamwerk. Deur moet van glas en aluminium zijn. Om hoeveel kozijnen en deuren gaat het? 1 kozijn of deur


Kozijnen, deuren en dakramen Herten
maandag 31 augustus 2020

Een 8-tal binnendeuren en daarbij horende kozijnen vervangen

Ik zoek een specialist voor het vervangen van 8 binnendeuren en daarbij horende kozijnen. Graag van hout of metaal. Het gaat om het verwijderen van de oude kozijnen/deuren; het afvoeren daarvan; het leveren en het plaatsen van de nieuwe kozijnen en deuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
dinsdag 26 november 2019

Afhangen van binnendeur

Afhangen van een nieuwe binnendeur in het kozijn naar onze bijkeuken. Deur en beslag ed is reeds aanwezig.


Kozijnen, deuren en dakramen Melick
zondag 21 juli 2019

Het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het plaatsen van 5 enkele deuren, 1 dubbele deur en een kozijn inclusief raam. Het moeten houten kozijnen en deuren worden. Momenteel zijn dit loze gaten, want het is allemaal nieuwbouw.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
woensdag 20 juni 2018

Binnendeuren inclusief deurposten vervangen

We willen graag acht bestaande deuren inclusief kozijnen laten vervangen door houten (huidige kozijnen zijn stalen montage kozijnen met opdekdeuren) stompe deuren. En in de deur van de gang richting de woonkamer willen we deels beglazing in de deur. De klus dient spoedig te gebeuren, alvorens het huis gestuct kan worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Roermond
Offertes aanvragen