Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Papendrecht

Plaatsen dakraam 55*78 - Kozijnen - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plaatsen dakraam 55*78

Vervangen van een klein dakraam (48*42) door een groter dakraam (55*78) in een schuin pannendak. Het betreft een hoekwoning met op de eerste verdieping een balkon. Op de foto links het te vervangen dakraam


Timmerman Papendrecht

Offertes kozijnen in Papendrecht vergelijken

Recente opdrachten in Papendrecht

vrijdag 10 juni 2022

Schuurdeur (incl. Kozijn) vervangen

Ik wil mijn schuurdeur en het kozijn laten vervangen. Alle maten staan in de foto, en het mag weer zo’n soort deur worden. Er hoeft geen kattenluikje in


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
zaterdag 16 oktober 2021

Schuifpuien vervangen en deur vervangen

Ik wil het volgende laten doen: 1x aluminium schuifpui vervangen met dubbele houten tuindeuren 1x aluminium schuifpui vervangen met opbouw van muur naar 900mm en kozijnen plaatsen in opening 1x houten deur vervangen met enkel houten deur.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
vrijdag 23 april 2021

Kozijn vervangen 2x3m

Mijn kozijn moet worden vervangen. De huidige aluminium schuifdeur en frame worden verwijderd en er moet een houten deur, met vaste zijkanten en kozijn voor in de plaats. Deurverdeling; deur-fix raam-fix raam. (zie ook foto) De deur moet naar buiten draaien. Het glas graag HR ++ dubbelzijdig. Afmetingen zijn 2,1 m hoog, 3m breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
maandag 11 september 2017

Reparatie bij een raamkozijn

We zitten met een kapot draaikiepraam en zouden we graag willen weten of u deze kunt repareren en wat de kosten ervan zijn. De klachten zijn als volgt: De raam kan naar binnen openklappen, alleen het opendraaien naar binnen lukt niet zonder probleem. De bovenkant (links) van de raam schiet los als we het willen opendraaien waardoor de raam alleen aan de ene hoek (links onder) vast zit aan de kozijn. Verder hebben we sinds kort nog een klacht. Als we het dicht draaien, dan krijgen we het niet meer normaal open. De werkplekken zijn goed bereikbaar.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
maandag 19 september 2016

Kozijnen van staal leveren

Ik ben op zoek naar een collega vakman die een stalen of aluminium kozijn kan maken, waarvan de afmetingen 1.30 meter breed bij 2 meter hoog zijn inclusief dubbelglas en goed geïsoleerd. Dit zal ik zelf gaan plaatsen in een houten frame. Het is een soort garage wat bij de woonkamer betrokken wordt, en waar ze graag meer licht willen hebben. Nu was ik benieuwd of dat jullie hier wat in kunnen betekenen.


Kozijnen, deuren en dakramen Alblasserdam
woensdag 15 juni 2016

Aluminium harmonicadeuren in een uitbouw plaatsen

We zijn van plan onze woning uit te bouwen en willen daar dan een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen van 5 meter breed. Ik wil graag een prijsindicatie ontvangen voor de harmonicadeuren. Ik stel een bezoek op prijs en wil dan graag alle productinformatie ontvangen. Ik heb ook de wens om de harmonicadeuren vooraf in een showroom te bekijken, als dat mogelijk is.


Kozijnen, deuren en dakramen Alblasserdam
woensdag 09 maart 2016

Kozijnwerk aanpassen

Wij willen graag bij u informeren, want wij willen afhankelijk van de kosten het volgende: - een nieuwe rolhordeur van 2.40 meter hoog - een houten raam wat steeds lekt waterdicht maken (is niet rot, maar sluit waarschijnlijk niet goed) - een uitzetraampje (klein) laten maken in een kozijn waar een gewone ruit/ dubbel glas in zit. Kunt u dit uitvoeren en heeft u een idee wat het kost?


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
dinsdag 06 oktober 2015

Kozijnen met dubbelglas in de dakkapel vervangen

Ik wil 3 houten ramen, stomp, in mijn dakkapel op de eerste verdieping, inclusief dubbel glas laten vervangen. Mijn voorkeur gaat uit naar hardhout. Het zijn standaard openslaande ramen van 88.5 bij 112 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Oud Alblas
woensdag 08 juli 2015

Monteren en afhangen buitendeuren

Het gaat om het monteren en afhangen van een viertal standaard buitendeuren. Het gaat om een houten recreatie woning waarin houten deurkozijnen zitten. Er zijn twee openslaande deuren welke vervangen moeten worden, een hiervan moet een dichte deur worden. Bij de entree zit op dit moment een deur deze wil ik verbreden zodat er twee openslaande deuren komen. Het kozijn hiervoor zal ook vervangen moeten worden. Het moeten houten deuren worden waar veiligheidsglas in zit. Indien nodig kan ik foto's opsturen. Graag ontvang ik een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
woensdag 24 juni 2015

Schuurdeur verplaatsen

Ik wil graag mijn schuurdeur verplaatsen naar de zijkant v/d schuur. En als het kan kozijn en deur houden. De schuur heeft een gemetselde muur en is ongeveer 2 x 3 meter. Fotomateriaal beschikbaar.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
dinsdag 21 april 2015

Kozijn en schuurdeur repareren of vervangen

De deurpost en dorpel van de schuur zijn slecht en dienen te worden gerepareerd of te worden vervangen. Daarnaast dient er een dubbelglas raampje gerepareerd te worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
zaterdag 07 februari 2015

Probleem met een kozijn oplossen

Graag zou ik van jullie advies gebruik willen maken. Wat is er aan de hand? Ongeveer 3 jaar geleden heb ik het laatste houten kozijn laten vervangen door kunststof. In het raam gelijk een ventilatierooster laten plaatsen. Echter sindsdien heb ik last van een soort van kou. Geen echte wind of zo maar bij het raam is het gewoon een stuk koeler. Dacht dat dit aan het rooster zou liggen, deze hoorde je namelijk ook suizen. Uiteindelijk de knoop doorgehakt en een aantal maanden geleden de ruit laten vervangen (zonder rooster). Helaas ... het blijft nog steeds koeler aan de raamkant, hier staat mijn bank ook. Echter wat er nu gebeurd is dat zodra ik de woonkamerdeur opendoe er een harde suis klinkt bij het kozijn. Lijkt wel een soort luchtverplaatsing wat je hoort. Iedere keer opnieuw bij het openen van de woonkamerdeur een korte harde suis. Zelfs bij het openen van de achterdeur is dit het geval, zij het wel in veel mindere mate. Spouwmuur is geïsoleerd. Volgens het bedrijf dat het kozijn geplaatst heeft, zit het kozijn goed. Lang verhaal, lastig uit te leggen maar heeft iemand van jullie enig idee wat hier de oorzaak van is en wat hier evt. aan gedaan kan worden?


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
dinsdag 27 januari 2015

Hardhouten kozijnen maken en plaatsen

Wij hebben ongeveer 10 nieuwe hardhouten kozijnen nodig inclusief Hr++ glas. Het zijn kozijnen met verschillende afmetingen. De kozijnen dienen alleen geleverd te worden, ik plaats de ramen zelf.


Kozijnen, deuren en dakramen Alblasserdam
zondag 02 november 2014

Kozijn repareren of deels vervangen

Het kozijn in de slaapkamers hebben verrotte stijlen in het midden. De kozijnen zijn 345 x 160 cm. Het kozijn is doorlopend van 2 slaapkamers, in het kozijn zitten 2 openslaande ramen en een stuk vast glas. Tussen de 2 slaapkamers zit een blind stuk, voorzien van multiplex. De stijlen daarvan en de onderdorpel waar die stijlen op staan, zijn verrot. Of er moet een nieuw middendeel in het kozijn, of het kozijn moet in totaal worden vervangen. Het huis is 30 jaar oud. In het uiterste geval het kozijn in zijn geheel vervangen door een kunststof kozijn, maar dit moet dan wel in de kleur zijn zoals de kozijnen nu zijn. Foto's zijn beschikbaar.


Kozijnen, deuren en dakramen Alblasserdam
dinsdag 11 februari 2014

Deuren afhangen in huis

5 Deuren afhangen. Voor in ieder geval 1 deur het kozijn aanpassen. Het zijn allemaal opdekdeuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Papendrecht
Offertes aanvragen