Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Noordwijk

Buitendeur afhangen incl. beslag - Kozijnen - Noordwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitendeur afhangen incl. beslag

Ik zoek een vakman die voor mij een buitendeur kan afhangen en in het zwart kan aflakken, beide zijden. Dit graag incl. het beslag.


Timmerman Noordwijkerhout

Offertes kozijnen in Noordwijk vergelijken

Recente opdrachten in Noordwijk

maandag 26 december 2022

5 kozijnen vervangen door kunststof, met dubbel glas

Ik wil 3 ramen aan de voorkant laten vervangen en ook 2 kozijnen van de deuren aan de achterkant. De nieuwe kozijnen en wil ik van kunststof, met dubbel glas. Graag zie ik een offerte tegemoet van een vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijkerhout
maandag 20 juni 2022

5 Houten kozijnen vervangen door kunststof

We willen graag onze houten kozijnen vervangen door kunststof (wit). Zowel voor als achter op de 1e verdieping. Het zal gaan om 5 raampartijen, vrij grote.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
zaterdag 30 april 2022

Houten schuifpui plaatsen(+ oude afvoeren) + glas van 2 kozijnen vervangen

Wij zouden de huidige schuifpui willen laten vervangen voor een nieuwe, dit betreft: Hoog 211 cm, Breed 328,5 cm, 2 delen, Hr ++ glas, Aan de linkerkant nog een ventilatie rooster, In lak kleur Wij willen bij 2 andere kozijnen het glas laten vervangen, waarvan 1 van de 2 geluidswerend glas. In welk soort schuifpui ben je geïnteresseerd?: Een houten schuifpui Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
zaterdag 19 februari 2022

Dakraam en kozijn vervangen

we hebben 1 klein dakraam van enkel glas dat we willen laten vervangen, zowel het glas als het kozijn. Kunststof kozijn. Graag horen we ook de prijsverschillen tussen dubbel glas, HR en HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
dinsdag 03 augustus 2021

Schuifpui vervangen voor openslaande deuren

Momenteel hebben wij een schuifpui, maar deze is aan vervanging toe. Graag willen wij deze vervangen voor geheel kunststof kozijnen met openslaande deuren. Schuifpui is nu tot 20cm vanaf plafond. Nieuw kozijn zouden we graag vanaf plafond naar grond. Via de foto kunt u de huidige situatie zien. Zal gaan om kozijn van plusminus 350cm breed-250cm hoog. Wij willen graag de buitenzijde gelijk trekken met de buren. Dus het kunststof zal weggeslepen moeten worden


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijkerhout
dinsdag 06 oktober 2020

Het vervangen van een raamkozijn

Ik ben op zoek naar een kozijnenspecialist voor het vervangen hiervan. Kozijn bestaat nu uit 2 openslaande ramen. Graag vervanging door één hardhouten openslaand raam met HR++ dubbelglas met Wienerspross (scharnieren boven), met telescoopuitzetters. De ramen zijn ongeveer 90 bij 100.


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijkerhout
zaterdag 25 juli 2020

Houten draairaam en kozijn vervangen

Op dakkapel is een draairaam kapot.Deze kan niet meer open en dicht omdat kozijn gespleten is . Als ik raam openzet dan kan deze niet meer dicht omdat kozijn wijkt.Ook is de draaiarm kapot. Dus ik wil graag een compleet nieuw raam en kozijn (scharnier) aan de linkerzijde.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
donderdag 23 januari 2020

Binnendeur afhangen

Binnendeur afhangen. Opdek. Maat 201.5 x 93 cm. Heeft een stalen kozijn nu met 3 paumelle gaten. Nieuwe deur (Karwei- Arne Bodil) staat dat er 2 paumelle gaten zijn...


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
woensdag 26 september 2018

Dertien stompe deuren afhangen

Wij hebben 13 nieuwe kozijnen in ons nieuwe huis laten plaatsen en 13 nieuwe stompe deuren aangeschaft. Wat zijn de kosten voor het op maat maken, scharnieren, deurbeslag installeren en afhangen van de deuren? De kozijnen zijn in de meeste gevallen 131,5 cm hoog en 88 cm breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Sassenheim
maandag 20 juni 2016

Harmonicadeuren laten plaatsen in huis

Ik wil graag een kozijn met harmonicadeuren laten plaatsen in het huis. De afmetingen worden circa 3 meter breed en 2.50 meter hoog. We willen HR++ dubbelglas in de deuren. Ik wil graag een houten kozijn. Het gaat om een aanbouw.


Kozijnen, deuren en dakramen Sassenheim
maandag 16 mei 2016

Kozijnen met harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een harmonicadeur met een aluminium kozijn. De afmetingen zullen 5,90 meter breed zijn en 2,60 meter hoog. Er dienen 3 panelen links en 2 panelen rechts en 1 loopdeur geplaatst te worden. De deur zal tijdens de bouw van de woning geplaatst moeten worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Sassenheim
dinsdag 15 maart 2016

Kozijnen met harmonicadeur monteren

Wij willen graag harmonicadeuren in de nieuw te plaatsen uitbouw hebben. Wij willen harmonicadeuren van 7 meter breed, 2.5 meter hoog en voorzien van goed geïsoleerd dubbel glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Sassenheim
vrijdag 04 maart 2016

Vervangen van balkondeur

Verwijderen en afvoeren van de oude balkondeur en tochtstrippen. Vervolgens monteren van een nieuwe deur in het houten kozijn en dit weer afwerken met tochtstrippen. De nieuwe deur wordt waarschijnlijk een meranti glasdeur van 830x2015mm, grijs gegrond en met veiligheidsglas. Bestaande cilinderslot en beslag hergebruiken en 3 nieuwe roestvrijstalen scharnieren monteren. Graag ontvang ik een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
vrijdag 26 februari 2016

Kozijnen vervangen

De kozijnen op mijn bovenverdieping moeten worden vervangen. Graag zou ik dan kunststof kozijnen willen laten plaatsen met dubbel glas. De kozijnen nu bestaan uit 4 delen, de 2 buitenste delen kunnen open en zijn ongeveer 3 a 4 meter breed. Het gaat om een kozijn aan de voor- en achterzijde van de woning.


Kozijnen, deuren en dakramen Voorhout
donderdag 11 februari 2016

Lekkage bij kozijn verhelpen

Ik heb een lekkage aan de bovenkant van het raam. Dit is op de bovenste etage van een appartementen gebouw. De lekkage komt denk ik niet van het dak.


Kozijnen, deuren en dakramen Sassenheim
Offertes aanvragen