Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Maassluis

Binnendeur leveren en monteren - Kozijnen - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeur leveren en monteren

Het betreft het leveren van een deur met borstwering van ongeveer 6 centimeter hoog met daar boven glas, infrezen van scharnieren in deur en kozijn, afhangen van deur, aanbrengen van deurslot en beslag.


Timmerman Maassluis

Offertes kozijnen in Maassluis vergelijken

Recente opdrachten in Maassluis

maandag 01 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

3 kozijnen In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer


Kozijnen, deuren en dakramen Rozenburg
vrijdag 28 april 2023

Nieuwe kozijnen en deuren plaatsen

Wij willen drie nieuwe deuren tot het plafond en nieuwe kozijnen op onze eerste verdieping Zwart of wit. Ze moeten 90 bij 238 worden


Kozijnen, deuren en dakramen Maassluis
maandag 24 april 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Dubbele Ramen van mijn openslaande houten deuren xijn lek . Ben benieuwd naar de kunstig of houten kozen die jullie evt zouden kunnen gaan plaatsten . In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
maandag 06 maart 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Kunststof met houtlook, Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Maassluis
donderdag 24 november 2022

Lichtstraat vervangen plat dak

Ik heb een lichtstraat in mijn platte dak, van ongeveer 4 x 1 m. Deze wil ik laten vervangen door een houten kozijn met isolerend glas. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Kozijnen, deuren en dakramen Maasland
zaterdag 17 september 2022

13 raamkozijnen vervangen

Zoek een vakman die 13 raamkozijnen kan vervangen. Het zijn nu houten kozijnen en wij willen nieuw hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
zondag 18 april 2021

Kunststof kozijnen plaatsen

We zijn op zoek naar iemand om kunststof kozijnen te plaatsen in heel het huis en of zwarte kozijnen mogelijk is. Wij hebben op.de begane grond 2 kleine ramen. 1 grote raam en 1 schuifpui. Op de 1e verdieping 4 grote ramen en op de 2e verdieping 2 kleine ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maassluis
zondag 31 januari 2021

Vervangen kozijn badkamer

Het kozijn is van hout. Helaas is het houd helemaal rot. Dit dient vervangen te worden door een nieuw kunststof kozijn. Het gaat om ongeveer 4 meter kozijn


Kozijnen, deuren en dakramen Rozenburg
zondag 26 juli 2020

3 Zolder ramen plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van drie dakramen (kantel-kiep). Ze moeten aan de zijkant van een twee-onder-een-kap-woning geplaatst worden. Twee grotere en een kleiner raam. Graag kunststof kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Maasdijk
zondag 10 mei 2020

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
woensdag 08 januari 2020

Raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen

Het raam op de foto willen wij verwijderen en de huidige bakstenen gevel (ongeveer 50 cm hoog) optrekken tot een normale hoogte van een keuken. Vermoedelijk ongeveer 1,20 meter. De afmeting van het raam is ongeveer 2,85 x 2 meter. Dit moet verwijderd worden. Het nieuwe raam moet ook 2,85 breed worden. We hebben nu houten kozijnen en denken aan kunststof kozijnen. De reden hiervoor is dat de keuken aan deze kant moet komen. We zijn ons aan het oriënteren op de mogelijkheden. Graag wil ik een schatting van de kosten.


Kozijnen, deuren en dakramen Maassluis
maandag 30 december 2019

Plaatsen kunststof kozijnen

Graag een offerte voor: De voor en achterzijde voorzien van kunststof kozijnen. Inclusief voordeur. Exclusief garagedeur. De tussenstukken tussen de etages zijn nu van aluminium. De ramen mogen worden vervangen door dubbelglas. Ik laat mij adviseren over de mogelijkheden voor een voordeur.


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
zondag 29 december 2019

Vervangen kozijnen door kunststof + raam

Ik wil een houten pui verwijderen, afvoeren en het laten vervangen door een nieuwe kunststof pui. De maten zijn 4,81 bij 2,59, en dat keer drie. Ik ontvang graag een offerte.


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
woensdag 24 juli 2019

Dakraam realiseren in een schuin dak

Plaatsen van tuimel dakraam in schuin dak. Op dit moment is het dak nog dicht, er moet dus eerst een gat worden gemaakt en kozijnen worden geplaatst.


Kozijnen, deuren en dakramen Maassluis
vrijdag 16 maart 2018

Nieuw kozijn met opdekdeur plaatsen

Ik wil een nieuw kozijn, binnendeur, + opdekdeur inclusief hang- en sluitwerk. Wat zou dat kosten? We willen graag een overzicht voor de verzekering zodat we deze daarna kunnen laten maken. Daarom ontvangen wij deze graag per mail.


Kozijnen, deuren en dakramen Brielle
Offertes aanvragen