Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Kampen

Aluminium schuifpui vervangen - Kozijnen - Kampen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aluminium schuifpui vervangen

Ik wil mijn aluminium schuifpui graag laten vervangen voor een houten schuifpui, bestaande uit drie of vier deuren.


Timmerman Kampen

Offertes kozijnen in Kampen vergelijken

Recente opdrachten in Kampen

maandag 25 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Kozijnen dakkapel vervangen In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselmuiden
donderdag 19 januari 2023

Vervangen deuren en kozijnen

2 buitendeuren vervangen en kozijnen vervangen. Eventueel een schuifpui. Voorkeur dat jullie langskomen voor een offerte


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
dinsdag 08 november 2022

Vervangen kozijnen 2 ramen en balkondeur

Ik wil van mijn balkondeur en 2 ramen, de kozijnen laten vervangen. Of hout of kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
donderdag 01 september 2022

Ramen en kozijnen in de dakkapellen vervangen

Ik heb 3 dakkapellen, waarvan de ramen en kozijnen vervangen moeten worden. De afmetingen zijn van de 2 kleinere ongever 1 x 1 m, de grotere 1 x 2 m. Kozijnen zijn nu van hout, maar wij willen naar kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
dinsdag 17 november 2020

Garagedeur vervangen door kozijn

Ik wil een garagedeur laten vervangen door een kozijn. Kozijn is tegen die tijd aanwezig en heeft een afmeting van +/- b225 x h240 cm. Het kozijn kan geleverd worden met glas reeds geplaatst of het glas los. Locatie werkzaamheden: Amersfoort Uitvoering werkzaamheden: tussen 23 december en 18 januari.


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselmuiden
maandag 14 september 2020

4 kozijnen inclusief dubbel glas vervangen

Ik wil graag 2 kozijnen vervangen van 178x147 op de 1e verdieping en twee kozijnen vervangen aan de zijkant 164x147 en 160x146,7 op de eerste en tweede verdieping. Recht boven elkaar. Het wordem kunststof kozijnen, voorzien van verdeling in drie gedeelten zoals het origineel. Het origineel is een schuifraam, dit mag vervangen worden door een raam waarvan één gedeelte geopend kan worden. Als u contact op neemt kan ik u foto's sturen van de situatie, zodat u een beter beeld krijgt.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
dinsdag 10 december 2019

Verwijderen garagedeur en realiseren kozijn en deur als voorgevel

Gaat om een garage met 3 klapdeuren. Deze wil ik vervangen door een gevel met 1 deur en een raam. Dit kan eventueel in het bestaande kozijn. De gevel moet dus opgevuld worden door gevelbekleding. Bij voorkeur ook de deur en het raam laten plaatsen. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. De Deur eruit en het nieuwe raam / deur erin met gevelplaten.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
zondag 01 april 2018

Deuren van tuinhuisje vervangen

We hebben een tuinhuisje waarvan één van de twee deurtjes helemaal verrot is. Ik zou ze graag vervangen willen hebben. De binnenmaat van het kozijn is 1920 x 1245 mm. Nu hebben de deurtjes glas, maar dat hoeft niet bij de nieuwe deurtjes.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
maandag 15 januari 2018

Taatsdeuren plaatsen

Wij zoeken voor de scheiding van de keuken met de woonkamer twee taatsdeuren met of zonder kozijn ernaast, dit hangt ook van de prijs af. 2.60 hoog x 2.30 of 2.40 breed. De plafond hoogte is 2.60 meter. We willen graag mogelijkheden weten voor staal of de houten variant. Maar we staan overal open voor, dus uw advies is zeer welkom.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
vrijdag 03 november 2017

Binnendeuren vervangen

We hebben momenteel een dubbele deur tussen kamer en keuken. Deze zijn 200 cm hoog. Deze willen we graag vervangen door andere deuren van 231 cm. Dus de hulp vraag is kozijnen vervangen en deuren inhangen. Zelf wil ik de kozijnen en deuren wel aanleveren via Praxis.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
woensdag 28 september 2016

Garagedeur door een pui vervangen

Ik wil graag mijn garagedeur vervangen door een houten kozijn met een loopdeur en openslaande deuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
zaterdag 17 oktober 2015

Raam en kozijn in een houten wand plaatsen

In een tuinhuisje wil ik 2 extra ramen laten plaatsen. Het gaat om een afmeting van 65/90 cm en cm. De kozijnen zijn op maat. Er moeten openingen gezaagd worden in een houten wand.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
vrijdag 02 oktober 2015

Montage aluminium kozijnen Schuco

Graag kom ik in contact met een montagebedrijf voor het inmeten en vervangen van 5 bestaande houten kozijnen door aluminium kozijnen van het merk Schuco. Het gaat om ramen op de 1e en 2e verdieping van mijn woning. Het werk is goed bereikbaar met een steiger of kleine hoogwerker.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
woensdag 18 juni 2014

Binnendeur vervangen

Mijn hardboard binnendeur is kapot en moet dus vervangen worden. Stompe deur. De maat van de huidige deur is 78 x 201 cm. Kozijn is van hout. Huidige deur hangt op twee scharnieren. Wat kost dit inclusief deur?


Kozijnen, deuren en dakramen IJsselmuiden
dinsdag 17 juni 2014

Deurkozijn verplaatsen

Ik wil mijn deur die ingang verschaft vanaf de gang een goede 50/60 cm naar rechts verplaatst hebben, in de woonkamer. Bedoeling is om een nieuwe uitsnede te maken en hier het kozijn met deur in te plaatsen. De oude opening willen we dan graag weer afsluiten met betonblokken.


Kozijnen, deuren en dakramen Kampen
Offertes aanvragen