Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Kozijn Hout Hoorn

Garagedeur vervangen - Kozijnen - Hoorn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Garagedeur vervangen

De garagedeur is aan vervanging toe. We hebben een nieuwe, hardhouten deur aangeschaft die ter vervanging moet worden geplaatst. Ook moet het (draad)glas in de deur worden geplaatst. Scharnieren en slot kunnen 1-op-1 worden overgezet.


Timmerman Hoorn

Offertes kozijnen in Hoorn vergelijken

Recente opdrachten in Hoorn

donderdag 23 juni 2022

Houten kozijn vervangen

Ik heb een probleem met een rot kozijn. Dit wil ik laten vervangen en dat mag weer hout worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Wervershoof
woensdag 08 juni 2022

6 ramen + kozijnen vervangen door kunststof

5 a 6 ramen moeten vervangen worden in de woning, inclusief de kozijnen. Die zijn momenteel van hout en die willen naar kunststof met HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Andijk
zondag 13 februari 2022

Het plaatsen van nieuwe binnendeurkozijnen en binnendeuren

Het groter maken van de bestaande deuropening in een gibo binnenwand, en dan nieuwe deurkozijnen en binnendeuren aanbrengen.


Kozijnen, deuren en dakramen Wervershoof
woensdag 09 februari 2022

Vervangen kozijnen (hout)

Drie raamkozijnen vervangen en een deurkozijnen. (hout), met dubbel hr glas. Maten 183/66 205/88 203/99 250/103 Het betreft een woning uit 1925.


Kozijnen, deuren en dakramen De Weere
vrijdag 07 januari 2022

Raam plaatsen

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons een raam kan plaatsen in onze gevel. Hiervan willen we het kozijn van kunststof hebben. Het raampje zal ongeveer 1,5 bij 1,5m worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Beets
maandag 18 oktober 2021

Ramen en kozijnen vervangen + plaatsen dakraam

Ik wil alle ramen en kozijnen boven laten vervangen voor draai-kiepramen. En een dakraam op zolder laten plaatsen. Ik zou het op prijs stellen wanneer er iemand bij mij thuis zou komen om alles door te spreken en te laten inmeten.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
zaterdag 02 oktober 2021

Metalen deurkozijn vervangen

Bij de paumelle zit een scheur in het metalen deurkozijn en die is niet meer te repareren dus moet het deurkozijn vervangen worden. Er mag ook een houten kozijn voor terug geplaatst worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Middenmeer
zondag 29 augustus 2021

Vervangen van 2 raamkozijnen

Het bewegende deel van 2 van mijn raamkozijnen (waar het raam in zit, dus niet het gehele kozijn) is aan vervanging toe. Formaat is van beide ramen 139 * 88.9. Graag zou ik een offerte willen met en zonder plaatsen. Het glas is desgewenst herbruikbaar. Dat geldt voor beide raampartijen.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
zondag 30 mei 2021

Kozijnen vervangen

Rondom het huis wil ik houten raamkozijnen door kunststof laten vervangen en op de 1e etage.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
maandag 01 maart 2021

6 nieuwe deuren, deurklinken, sloten en kozijnen incl montage

Wij willen 6 nieuwe deuren, 6 nieuwe deurklinken, 1 deur incl tochtstrip, 1 deur (badkamer) met bezet/onbezet slot en we willen ze graag ingemeten en gemonteerd krijgen. Deuren en klinken die lijken op de deuren in de bijgesloten foto graag! Deurbreedte 83 cm, hoogte 230 cm. Het zijn allemaal binnendeuren. Kozijnen zijn van aluminium, we willen kijken hoe duur het zou zijn om ze hout te maken. We hebben nog niks aangeschaft, aanschaf graag in overleg met de vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
dinsdag 09 februari 2021

Vervangen van twee raamkozijnen

Ik heb 2 kunststof slaapkamer ramen aangeschaft. Deze moeten nog geplaatst worden en de 2 bestaande houten kozijnen en ramen moeten verwijderd en afgevoerd worden. De slaapkamers bevinden zich op de tweede verdieping van mijn huis en ze zijn van buiten bereikbaar vanaf het balkon. Desgewenst kan ik een steiger verzorgen ivm de bereikbaarheid.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
zaterdag 07 november 2020

Vervangen kozijnen achtergevel

Wij hebben een achtergevel waarin nu 2 kozijnen met 2 maal 2 openslaande deuren. Deze kozijnen beginnen te rotten en willen wij graag vervangen. de kozijnen zijn ongeveer 250 cm hoog en 280 cm breed. Wij willen graag overstappen naar 1 raampartij en 1 maal openslaande deuren. Ik hoor graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn. We hebben weer de voorkeur voor hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Blokker
zondag 20 september 2020

Houten kozijnen op de voorgevel vervangen door kunststof

Ik wil 2 houten kozijnen van 1,8 m x 2m, 1 kozijn van 1,5 x 1,5 m en 1 voordeur kozijn 2 m x 2.8 m door kunststof kozijnen laten vervangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Medemblik
zaterdag 23 mei 2020

Vervangen kozijnen

Vervangen kozijnen (en ramen?) aan de voorzijde van het huis. Begane grond: 1 groot raam + wc raam 1e verd.: 1 groot raam, 1 deur, 1 uitzetraam


Kozijnen, deuren en dakramen Hoorn
donderdag 16 april 2020

Openslaan tuindeuren aanschaffen en plaatsen

Gaarne zouden wij een offerte ontvangen voor openslaande tuindeuren van hardhout, inclusief het plaatsen. Totale afmetingen zijn 2 m breed en 2.5 m hoog (incl ramen met roeden). Zie foto als voorbeeld aub. Er zit nu momenteel een kozijn in de muur met eronder een klein muurtje van om en nabij 8 rijen stenen, deze stenen zouden eerst verwijderd moeten worden, net als het kozijn. Alvast bedankt.


Kozijnen, deuren en dakramen Middenmeer
Offertes aanvragen