Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Heemskerk

Kunststof schuifpui plaatsen (2m)- - Kozijnen - Heemskerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunststof schuifpui plaatsen (2m)-

Ik wil graag een schuifpui laten plaatsen, van kunststof en ongeveer 2,1 meter breed. Nu zit er een raam met daaronder een gemetselde muur, dit moet weggehaald worden.


Timmerman Uitgeest

Offertes kozijnen in Heemskerk vergelijken

Recente opdrachten in Heemskerk

maandag 24 juli 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Raamkozijn (hout) zit rot deel in en moet gerepareerd worden en geschilderd. Raam moet ook vervangen worden want die zakt nu naar beneden en is lek.(glaslatten ontbreekt), dubbelglas. Maat is ongeveer 335cm x 170cm en 25 cm x 170cm. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Uitgeest
maandag 06 maart 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Wij willen een 2-tal kozijnen laten vervangen door een kozijn dat naar binnen opendraait. Maat ca. 120 cm breed en 240 cm hoog. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
woensdag 14 december 2022

2 binnendeuren vervangen inclusief kozijnen

We willen graag de trapkastdeur en de wc-deur laten vervangen inclusief kozijnen. Deur hebben we al gekozen. Qua sluiting willen we er 1 met een slot er in voor de wc. En voor de kast deur een automatische sluiting (magneetsluiting of rolsluiting). De nieuwe deuren en kozijnen willen we van hout. Hoogte van de deuren willen we ongeveer 211 cm (flexibel) Huidige breedte van het kozijn is 91 cm en de deurmaat is nu 83 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
maandag 14 november 2022

Schuifpui vervangen door hout

Ik wil graag een houten schuifpui laten plaatsen, met dubbel glas. afmetingen kozijn 2200 × 2200 (totaal). Het betreft 2 deuren, 1 vasten 1 schuif. Schuivende deur links (van binnen).


Kozijnen, deuren en dakramen Castricum
zondag 18 september 2022

4 houten kozijnen plaatsen

Zoek een vakman die 4 houten kozijnen kan plaatsen. Qua mogelijkheden graag nog in overleg met de vakman.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
zondag 18 september 2022

Meerdere kozijnen vernieuwen

Voordeur met kozijn vervangen en de voorpui vervangen/verduurzamen. Het zijn nu kunststof kozijnen, deze willen wij vernieuwen. Alleen de voordeur is van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Uitgeest
woensdag 14 september 2022

Buitendeur plaatsen in de woonkamer

Ik heb een timmerman nodig die een deur met zijlicht kan plaatsen in de woonkamer. Licht sloopwerk, huidige vaste raam er uit. Het heeft enige spoed bij voorkeur in november gerealiseerd. Het gaat waarschijnlijk om een houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
maandag 11 juli 2022

Houten kozijnen met raam vervangen (hout met HR++)

Ik ben op zoek naar iemand die mijn houten zolderraam (draairaam) kan vervangen in verband met houtrot in het onderste deel. Hierbij wil ik ook het raam vervangen. Het nieuwe kozijn graag ook van hout met HR++ glas.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
woensdag 15 juni 2022

Dorpel en houten kozijn repareren

Ik zoek een expert voor het repareren of vervangen van mijn kozijn en dorpel. Beide gaat het om een stuk van ongeveer 25 cm. Betreft werk begane grond.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
vrijdag 10 juni 2022

Dakkapel: houten kozijnen vervangen door kunststof

Ik ben benieuwd wat het kost om in mijn dakkapel op de 1e verdieping een verrot houten kozijn te vervangen door een nieuw kunststof kozijn. Liefst 1 groot vast raam 2/3e en 1 opendraaibaar raam 1/3e van de breedte. Iets andere verhoudingen zijn ook prima. Maat is plm. 270 totale breedte en 130 cm. de hoogte.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
donderdag 12 mei 2022

7 Houten kozijnen nalopen en vervangen indien nodig

Zoek een vakman voor het nalopen van mijn houten kozijnen, gaat om 7 stuks van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
donderdag 18 november 2021

Vervangen van kozijnen en ramen (18 stuks)

Wij willen alle kozijnen (buiten) vervangen door kunststof kozijnen inclusief glas. Het gaat om 8 openslaande ramen en 10 dichte ramen. Graag contact via de mail.


Kozijnen, deuren en dakramen Krommenie
donderdag 14 oktober 2021

2 binnendeuren plaatsen

Ik zoek een vakman die 2 binnen deuren kan plaatsen in bestaande houten kozijnen. De aanschaf van de binnen deuren wil ik in overleg met de vakman laten gebeuren.


Kozijnen, deuren en dakramen Heemskerk
zondag 16 mei 2021

4 kozijnen vervangen kunststof & isolerend glas

Voor twee slaapkamers voor de kinderen (voorzijde huis) willen we nieuwe kozijnen laten plaatsen (de huidige zijn hout, oud, en niet goed geisoleerd). Bijgevoegde foto is van de grootste slaapkamer, de kleinere kamer is de helft qua breedte. Maten kozijn grote kamer (foto): Hoogte: ongeveer 120 cm Breedte: ongeveer 300 cm Maten kozijn kleine kamer: Hoogte: ongeveer 120 cm Breedte: ongeveer 145 cm We hebben voorkeur voor kunststof, hoog isolerend glas, het te laten plaatsen, draai-kiep ramen, en we zouden graag roosters hebben (zodat er ook gelucht kan worden zonder dat het raam openstaat).


Kozijnen, deuren en dakramen Castricum
zondag 04 april 2021

Vervangen 7 opdek deuren

Huis uit 1974 heeft oude opdek deuren. (201.5cm x 83cm). Deze deuren moeten vervangen door nieuwe, standaard deuren met nette rvs deurklinken. Het gaat om 7 deuren. Verwijdering van de oude deuren doe ik zelf. Kozijnen blijven erin zetten.


Kozijnen, deuren en dakramen Castricum
Offertes aanvragen