Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Dronten

Achterdeur plaatsen en afhangen - Kozijnen - Dronten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Achterdeur plaatsen en afhangen

Voor zover nodig de achterdeur op maat maken en afhangen. Plaatsen zonder veiligheidsbeslag. De deur moet nog besteld worden.


Timmerman Dronten

Offertes kozijnen in Dronten vergelijken

Recente opdrachten in Dronten

dinsdag 18 juli 2023

2x opdek binnendeur plaatsen/afhangen

Ik zoek een timmerman om 2 nieuwe opdek binnendeuren te plaatsen en af te hangen. Omdat er bij de nieuwe deuren andere soort paumellen zitten dan dat er nu inzitten, moeten er nieuwe gaten worden uitgemeten en geboord in de kozijnen zodat de deuren kunnen worden geplastst en afgehangen.


Kozijnen, deuren en dakramen Swifterbant
zaterdag 24 september 2022

Houten kozijnen plaatsen (2)

Ik wil graag mijn houten kozijnen laten vervangen. Voordeur en beneden voorraam. Misschien ook achterdeur. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Kunststof, Kunststof met houtlook, Hout Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
donderdag 27 januari 2022

Vervangen 2 kozijnen boven

2 kozijnen vervangen. Bij beide één openslaand raam. Maten: hoogte maal breedte 1. 114 cm bij 256 cm 2. 130 cm bij 270 cm HR++


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
woensdag 25 augustus 2021

kunststof kozijnen plaatsen

Wij willen graag de buitendeuren en ramen vervangen door kunststof en isoleren glas Het gaat om twee buitendeuren en twee ramen en Klapraam boven de deuren af: B:302 H: 240 Er zitten twee radiatoren onder de ramen , ik weet niet of die op het kunststof kunnen worden teruggeplaatst Hoor het graag


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
vrijdag 16 april 2021

Drie kunststof kozijnen plaatsen

Ik wil graag nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen (3 stuks). Op dit moment zitten er houten kozijnen in. Deze moeten meteen verwijderd worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Biddinghuizen
dinsdag 30 april 2019

Monteren nieuwe voordeur

Wij hebben een nieuwe voordeur gekocht echter moet hij nog gemonteerd worden. De kozijnen zijn vrij oud en willen nu toch de deur laten monteren in plaats van zelf plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Biddinghuizen
zaterdag 26 mei 2018

Horren monteren in een houten deurkozijn

Graag laat ik een of twee horren plaatsen in verband met de aanbieding horren gamma. Het gaat om horren bij twee openslaande deuren aan de achterzijde van het huis. Horren waarvan jullie zeggen, dat past het best daar. Breedte 187 cm, lengte 213 cm.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
donderdag 08 juni 2017

Voordeur plaatsen

Bestaande voordeur vervangen door nieuwe voordeur. De voordeur staat klaar, inhangen en afgehangen worden. De deur heeft een ingefreesde driepuntssluiting en is van het merk CanDo. Er moet nog een raam in geplaatst worden. Dit betreft raamrasterwerk. Verder is de deur van hout en hebben wij ook houten kozijnen. Graag zo spoedig mogelijk plaatsen.


Kozijnen, deuren en dakramen Swifterbant
dinsdag 11 oktober 2016

Deurpost vervangen en raamkozijn en raam plaatsen

Ik wil graag de deurpost van de gang naar de woonkamer laten vervangen en in de keuken omdat het daar zo donker is een raam boven een lage verwarming laten maken inclusief raamkozijn.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
dinsdag 12 januari 2016

Taatsdeuren plaatsen

Kozijnen taatsdeuren. Materiaal: Aluminium (met glas). 1. 60 x 2.60


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
maandag 21 december 2015

Dubbele beglazing en raamkozijn plaatsen

Ik wil graag dubbele beglazing voor een kinderkamer met de volgende afmetingen circa 1e raam: breedte 151 cm, hoogte 105 cm. 2e raam: breedte 55 cm, hoogte 92 cm. Voor het 2e raam heb ik een houten kozijn nodig met de afmeting van: breedte 688 cm, hoogte 105 cm. Dit betreft het raam dat geopend kan worden (dus met scharnieren en hefboom etc). Het is op de eerste verdieping van het huis. Kunt u prijsopgave per mail sturen?


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
woensdag 04 maart 2015

Openslaande terrasdeuren plaatsen

Openslaande terrasdeuren van 188 cm breed x 220 cm hoog. Een lage borstwering. Compleet gemonteerd met hang en sluitwerk en isolatieglas, houten kozijn met dubbel glas. Op het moment zit er een raamkozijn met boven een latei en met +/- 1.10 meter metselwerk eronder.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
donderdag 20 november 2014

Raam in houten raamkozijn vervangen

Betreft een klapraam (enkel glas) van +- 40 cm x 90 cm die vervangen dient te worden. Het raam zit in een houten kozijn van een garage.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
vrijdag 16 mei 2014

Dubbele garagedeur in een bestaand kozijn aanpassen

Onze garagedeur van ca. 2.10 x 2.20 meter (h x b) moet er uit, het houten kozijn moet een beetje worden aangepast. Hang- en sluitwerk moet vernieuwd worden, van goede kwaliteit: o.a. driepuntssluiting van prima kwaliteit. Deur moet in twee ongelijke delen, sluit boven en onder aan tegen bestaande drempel. Breedste deel van de deur moet worden vastgezet met grendels boven en onder. Ik stel mij voor een deur van verticale stevige planken met op beide deurhelften een kruis voor de stevigheid.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
maandag 12 mei 2014

Schuifpui herstellen

Onze schuifpui kan niet meer gesloten worden. Ik vermoed dat een geleiderail boven is verbogen. Wie kan dit repareren en tegen welke prijs? Graag op korte termijn. Mijn klussenbedrijf geeft aan een ervaren kozijnen-/schuifpuibedrijf in te schakelen. Ben dus op zoek naar een specialist hiervoor.


Kozijnen, deuren en dakramen Dronten
Offertes aanvragen