Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Drachten

Houten schuifpui vervangen 2.94x2.05m - Kozijnen - Drachten

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Houten schuifpui vervangen 2.94x2.05m

Ik wil graag de oude schuifpui verwijderen en een nieuwe monteren. Afmetingen zijn 2.94 breed 2.05 hoog. Het mag van hout zijn.


Timmerman Drachten

Offertes kozijnen in Drachten vergelijken

Recente opdrachten in Drachten

maandag 04 september 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Wij willen alle kozijnen vervangen, ook die van het dakkapel. Alle kozijnen van hout met uitzondering van het kozijn van de woonkamer naar de tuin. Daar willen we aluminium kozijnen met harmonica deuren. Images sent by lead: http://api.solvari.nl/system/v2/lead/1dae18f8-58e2-435c-ae96-e440a038ca21/assets In welke materiaalsoort kozijnen en/of deuren ben je geïnteresseerd?: Hout, Aluminium Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijk
dinsdag 14 maart 2023

Vervanging twee kozijnen

Vervanging twee kozijnen van elk ongeveer 100cm x 89cm. Het zijn houten kozijnen. Nieuwe kozijnen graag aanschaffen via de vakman en materiaal kozijnen in overleg.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
dinsdag 06 september 2022

6 kozijnen vervangen

Ik zoek een vakman die voor mij wat kozijnen kan vervangen. Dit zijn 6 stuks. Momenteel is het van hout en dat mag zo blijven of kunststof, graag een offerte voor beide. Ook het glas wil ik HR++ hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
maandag 15 augustus 2022

Houten kozijnen vervangen (~10 stuks)

Ik zoek een vakman voor het vervangen van het volgende: - Hoekkozijn met 2 vaste ramen ong 1m x 0.7m, - 1 bovenkozijn ong 5m x 0.7m voor 2 slaapkamers - 2 opendraaiende ramen - 3 vaste ramen en tussenstuk rabbat - 1 L-kozijn met 3 vaste ramen - 1 kozijn met 2 vaste ramen - 1 openslaand raam ong 2.5m x 1.3m Nu alles nog enkelglas 3mm en verfwerk is slecht.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
donderdag 19 mei 2022

12 ramen en kozijnen vervangen op de eerste verdieping

Ik wil de kozijnen en beglazing laten vervangen van de ramen op de eerste verdieping. Gaat om 4 kamers met zo'n 3 ramen per kamer. Ik wil de nieuwe kozijnen graag van hout, tenzij de specialist met een goed alternatief komt. Ook wil ik hier graag dubbel glas in hebben. In het najaar uitvoeren.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
donderdag 02 september 2021

Groot kozijn vervangen

Op de eerste verdieping een kozijn vervangen van ongeveer 5 meter bij 1.20


Kozijnen, deuren en dakramen Bakkeveen
woensdag 26 mei 2021

Binnendeur en kozijn vervangen

Kamerdeur vervangen. De nieuwe deur schaf ik zelf aan. Verder willen wij het stalen kozijn vervangen voor houten/aluminium kozijn. Deze wil ik door de vakman laten aanschaffen. De oude deur en het oude kozijn moeten worden verwijderd en worden afgevoerd.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterwolde
dinsdag 23 februari 2021

12 ramen en kozijnen vervangen op de eerste verdieping

Ik wil de kozijnen en beglazing laten vervangen van de ramen op de eerste verdieping. Gaat om 4 kamers met zo'n 3 ramen per kamer. Ik wil de nieuwe kozijnen graag van hout, tenzij de specialist met een goed alternatief komt. Ook wil ik hier graag dubbel glas in hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
donderdag 03 september 2020

Kozijn en muurtje verwijderen en nieuw kozijn leveren en plaatsen

Wij zouden graag openslaande tuindeuren willen hebben (met zij raampjes) in de achterste muur, hier zit nu een raamkozijn met een stenen muurtje eronder. Hierbij graag advies over voor/ nadelen staal / hout. En een offerte met prijs inclusief montage. Afmeting breedte 2850 en hoogte 2200.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
woensdag 01 april 2020

Dakraam plaatsen en doorbraak maken

Wij willen een dakraam laten plaatsen op zolder (VELUX dakraam GGL MK06). Er moet nog een doorbraak gemaakt worden. Het raam is ongeveer 78 x 118 cm. We willen houten kozijnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
zaterdag 31 maart 2018

Scharnieren aan kunststof kozijn vervangen

De scharnieren van het kunststof kozijn zijn verroest en ik ben benieuwd of deze vervangen kunnen worden. Wij wonen aan de kust en het betreft het raam aan de zeekant.


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijk
zaterdag 21 oktober 2017

Kiepraam plaatsen in een vast kozijn

Wij hebben een vast houten kozijn waarin we graag een draaikiepraam willen laten plaatsen. We ontvangen daarvoor graag uw prijsindicatie.


Kozijnen, deuren en dakramen Harkema
woensdag 13 september 2017

Stalen binnendeur met kozijn leveren en plaatsen

Wij zijn op zoek naar een stalen binnendeur 93 cm breed en 211 hoog. Morgen wij van u een prijsopgaaf ontvangen inclusief kozijn? Dank Vr groet


Kozijnen, deuren en dakramen Noordwijk
woensdag 06 september 2017

Kozijnen vervangen

Het betreft 3 raamkozijnen waarbij het openslaande deel met glas in zijn geheel vervangen dient te worden, dus niet het buitenste kozijn zelf. 2 hiervan moeten zijn voorzien van een ventilatierooster. Graag willen we weten wat het prijsverschil is om ook het 3e kozijn van een rooster te voorzien. Alle 3 de kozijnen hebben dezelfde afmetingen van naar schatting circa 80 h x 60 b. Graag zelf exact inmeten.


Kozijnen, deuren en dakramen Oosterwolde
maandag 20 maart 2017

Nieuw kozijn met HR++ glas plaatsen

Nieuw kozijn op eerste verdieping. Afmeting binnenzijde is 231 centimeter breed en hoogte 114 centimeter. Dus exacte maat moet nog opgemeten worden! De boven en onderstijl steken voorbij het kozijn, zo moet het ook weer gemaakt worden. Zie foto!! Aan weerszijden een draai/kiepraam op ongeveer 55-60 centimeter van de zijkant. HR++ glas. Moet kwaliteit zijn! Moet ook geplaatst worden. Binnenwerk hoeft niet afgetimmerd worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Drachten
Offertes aanvragen