Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Beverwijk

Binnendeur plaatsen - Kozijnen - Beverwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Binnendeur plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij tenminste 1, misschien 2 simpele witte stompen binnendeuren kan plaatsen, inclusief het aanschaffen. De afmetingen zijn 83 breed bij 201 hoog.


Timmerman IJmuiden

Offertes kozijnen in Beverwijk vergelijken

Recente opdrachten in Beverwijk

maandag 07 augustus 2023

Kozijn vervangen (kunststof)

Kozijn dient vervangen te worden. Maten: 1524 x 2900 mm. Buitenkant antraciet binnenkant wit. Meten en plaatsen door organisatie


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
dinsdag 25 juli 2023

Schuurdeur afhangen

We hebben een al een paar jaar een nieuwe keukendeur en we hebben de oude keukendeur nog, die willen we vervangen voor de schuurdeur die slecht is. De deur moet dus afgehangen worden in het kozijn van de schuur. De maat is hetzelfde en de draairichting ook.


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
zondag 16 juli 2023

4 binnendeuren vervangen

Wij willen 4 binnendeuren vervangen voor 4 stompe deuren. Twee deuren zijn momenteel opdekdeuren en de kozijnen dienen dus aangepast (maar niet vervangen) te worden. Er is al eerder een timmerman geweest, via een bouwmarkt, maar die gaat de klus niet doen, omdat de deuren geen standaardmaat hebben. Wij hadden een totaalbudget van circa €1.500,00, maar we begrijpen dat op maat gemaakte deuren duurder zullen zijn. Wij willen graag Jaren 30 paneeldeuren met twee vlakken verticaal aan de onderkant en één vlak horizontaal aan de bovenkant. De foto is van twee van de vier deuren ter indicatie.


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
maandag 22 mei 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

We willen de kozijnen aan de voor- en achterzijde van de woning laten vervangen, liefst met houten kozijnen. De afmetingen aan de voorkant zijn 2.3m breed en 1.90 hoog en we willen er drie gelijke delen in, de ramen hoeven niet open. Het kozijn zit ongeveer 1m van de grond. Achter is 2.5m breed 2.8m hoog en begint vanaf de grond. We willen openslaande deuren met aan beide kanten en aan de bovenkant een venster. (deuren komen ongeveer 2.5m hoog) De afwerking binnen doen wij zelf. Eventueel hak- en sloopwerk zou fijn zijn als dit voor ons gedaan kon worden. In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 3 of meer Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
woensdag 19 april 2023

Vervangen van een raam kozijn

Wij willen een nieuw raamkozijn in de woonkeuken met een raam dat open kan


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
vrijdag 11 februari 2022

Vervangen 2 kozijnen

Ik zoek een vakman voor het vervangen van 2 kozijnen in de woonkamer en keuken. Huidige kozijnen zijn van hout, dit wil ik in nu in kunststof hebben.


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
maandag 21 juni 2021

Kozijnen vervangen voor kunststof

Mijn aanvraag betreft 2 kozijnen inclusief HR++glas, 1 kozijn met onderbouw 2 kozijnen zijn van kunststof en 1 is van hout. Deze mogen allemaal weer van kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
zondag 11 april 2021

Kozijnen en deuren schilderen (buiten)

Ik wil de volgende onderdelen laten schilderen: Voordeur inclusief kozijn Schuurdeur inclusief kozijn Dakrand voor en achter Betreft 2 kleuren. Meerdere buren willen meedoen. 5 woningen. Zelfde kleur en hoeveelheid.


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
zondag 11 april 2021

Houten kozijn vervangen

Ik wil het kozijn van de keuken van 1,20 x 1,40 laten vervangen. Het is nu een houten kozijn en het moet vervangen worden door kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
zaterdag 27 februari 2021

Voordeur en kozijnen vervangen

Wil graag mijn kozijnen en deuren vervangen. De voordeur strak met een raam in het midden. Kozijnen graag van kunststof.


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
zondag 31 januari 2021

Kozijnen erker vervangen (van aluminium naar kunststof)

Ik wil de kozijnen laten vervangen voor kunststof met dubbel glas is nu aluminium met dubbel glas. Het gaat om 1 groot voorraam en 2 kleine zijramen (erker).


Kozijnen, deuren en dakramen IJmuiden
zondag 17 mei 2020

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
dinsdag 04 februari 2020

Buitendeur vervangen door een raam en een deel dicht metselen

De achterdeur/kozijn wil ik vervangen door een kozijn met alleen een raam en een dichte onderkant. Het muurtje wordt ongeveer 1 meter hoog. Het raam zal dan 90 cm breed worden ongeveer. Dit in verband met het plaatsen van een nieuwe keuken, welke hier tegenaan komt. Afvoeren van de deur doe ik zelf. Ik wil houten kozijnen, met een buitenafwerking en de binnenafwerking doe ik zelf. De sleutel krijg ik 28 februari, daarna zou ik graag willen beginnen.


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
zondag 19 januari 2020

Kozijn laten vervangen

Ik wil 1 houten kozijn laten vervangen door hard houten vast kozijn met 2 vakken. Glas HR++Maat breed 180 cm hoog 160 cm


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
vrijdag 31 mei 2019

Onderhoudklus buitenkozijnen

Ik ben op zoek naar iemand voor periodiek onderhoud van de buitenkant kozijnen en deuren. Gaat om 2 verdiepingen. 2 kleuren: grachtengroen en ral 2010 (of wellicht Bentheimergeel)


Kozijnen, deuren en dakramen Beverwijk
Offertes aanvragen