Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Kozijn Hout Assen

Deuren afhangen (opdek) en scharnieren plaatsen - Kozijnen - Assen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Deuren afhangen (opdek) en scharnieren plaatsen

Twee opdek binnendeuren afhangen en scharnieren plaatsen inclusief montage


Timmerman Norg

Offertes kozijnen in Assen vergelijken

Recente opdrachten in Assen

woensdag 14 juni 2023

kozijn aanpassen ivm hr +++

er moet een slaapkamer raam worden aangepast naar hr+++. het betreft een houten kozijn met twee draairamen en een raam boven. een soort T raam.


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
maandag 12 juni 2023

Houten kozijnen plaatsen of vervangen

Vervangen uitsteekraam In welke materiaalsoort ben je geïnteresseerd?: Hout Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar Hoeveel kozijnen en/of deuren wil je laten plaatsen?: 1-2


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
woensdag 07 juni 2023

achterdeur en kozijnen vervangen

Achterdeur en kozijn hebben houtrot en moet allebei vervangen worden door een deur met halfhoge borstwering en daarboven HR++ glas. Wat kost het laten plaatsen hiervan? Het is voor mijn zoon in Assen. Zelf woon ik in Barendrecht.


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
woensdag 18 mei 2022

Houten achterdeur met kozijn vervangen

Ik heb een achterdeur met een raam (deurlengte) en kozijn. Dit hout is rot. Dit wil ik in zijn geheel vervangen. De nieuwe materialen mogen ook weer van hout.


Kozijnen, deuren en dakramen Zuidlaren
maandag 06 september 2021

Vervangen binnenkozijnen en deuren

Ik heb 4 deurposten van hout die ik graag zou willen laten vervangen door witte houten deurposten met deuren. Ik heb een foto toegevoegd van 1 van de deur posten die vervangen moet worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
maandag 05 oktober 2020

Vervangen van kozijnen

4 januari overdracht woning. Op termijn moeten alle ramen & kozijnen van het huis vervangen, maar het is van de kosten afhankelijk of alles ook daadwerkelijk in 1x gebeurt. We willen vanzelfsprekend zo veel mogelijk nu doen. Contact bij voorkeur via mail. Gaat om maximaal 14 kozijnen van hout naar kunststof .


Kozijnen, deuren en dakramen Gieten
zondag 20 september 2020

2x2 dubbele ramen op eerste verdieping vervangen

Bestaande situatie: (2x) 1 vast en 1 naar buiten openslaand raam, dubbel glas, ventilatierooster, inbraakpreventie sluitingen met steunkolom in het midden probleem: voor 80-jarige niet meer bereikbaar voor verf- en schoonmaakonderhoud. gewenste situatie: (2x) 2 naar binnen openslaande ramen, verder idem maat: ramen ca. 74x102, kozijn ca 164x108 (bxh) Hout: merantie 54x67. De zij- en middensteunen lopen -zo te zien- door achter de beplating boven de ramen (zie foto) en dienen dan als steun voor het dak.


Kozijnen, deuren en dakramen Tynaarlo
vrijdag 31 juli 2020

Vervangen kozijn WC

Ik wil graag mijn kozijn in de wc ruimte vervangen voor een kunststof kozijn die naar binnen kan kiepen met hr+ glas Maten kozijn, 68 cm hoog bij 55 cm breed.


Kozijnen, deuren en dakramen Zeijen
vrijdag 01 november 2019

Vervangen van de voordeur en schuurdeur

ik wil graag een goede veilige voordeur laten opmeten, eventueel het kozijn te laten vervangen. De toekomstige deur heeft een smalle strook dubbelglas. Ik wil ook de schuurdeur gelijktijdig laten vervangen. Beide deuren moeten anti inbraak worden, ik laat mij hierin graag adviseren. Dus vroeg mij af wat de kosten hiervan gaan worden. Afspraak maken om thuis vrijblijvend langs te komen en alles op te meten is welkom.


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
zondag 25 augustus 2019

Raam vervangen en lichtkoepel in aanbouw plaatsen

In mijn stacaravan is een raam kapot, het betreft het enkel glas van een raam dat met scharnieren open gaat. Het kozijn is van aluminium. Ik weet niet hoe groot het raam is maar ongeveer 100 x 60 centimeter, dit zal nog wel exact opgemeten moeten worden. Met ronde onderhoeken. Ik wil graag weten wat het kost om het glas te laten vervangen in het bestaande kozijn. 2e verzoek: Graag wil ik in de aanbouw van mijn woning wat meer licht. Betreft een aanbouw van ca 10 jaar oud met omgekeerd dak met bitumen. Een geïsoleerd lichtkoepeltje of lichtstraat van 100 x 50 cm zou leuk zijn voor meer daglicht.


Kozijnen, deuren en dakramen Hoogersmilde
zaterdag 30 juni 2018

Rolhor monteren op houten kozijn

Graag wil ik een Bruynzeel rolhor voor deuren 600 serie 22102015SH. Deze rolhor voor deuren hebben wij vorig jaar bij Gamma gekocht maar nog niet gemonteerd vanwege een verbouwing die inmiddels is gedaan. Het gaat om 1 rolhor voor een keukendeur met een houten kozijn op de begane grond.


Kozijnen, deuren en dakramen Huis ter Heide
maandag 14 mei 2018

Raamkozijn vervangen

Na stormschade (lek kozijn) moet het kozijn vervangen worden. Afmetingen van het kozijn zijn (bij benadering) 100 x 120cm. Offerteaanvraag is voor de verzekering. Gelieve niet te bellen i.v.m. werk.


Kozijnen, deuren en dakramen Gasselte
woensdag 31 januari 2018

Horren monteren in houten kozijnen

Graag monteren en plaatsen van een tweetal horren die eenvoudig te bedienen zijn. Kozijnen in keuken en woonkamer met naar buiten draaiende ramen dus er is sprake van een iets uitstekend stukje uitzetijzer, daar moet een oplossing voor worden gevonden. Afmetingen van de kozijnen zijn 1,20 meter bij 1,60 meter. Ik heb ook nog legio elektriciteitsklussen eventueel.


Kozijnen, deuren en dakramen Bovensmilde
woensdag 08 november 2017

Binnendeur en kozijn plaatsen

Wij willen een nieuw kozijn met binnendeur laten plaatsen in een bestaande muur. Offerte incl plaatsen, en kozijn, liefst via mail ivm lastig te bereiken op mijn werk


Kozijnen, deuren en dakramen Borger
zondag 03 september 2017

Vervangen van de voordeur

Mijn voordeur is rot en laat water door en moet dus vervangen worden. Graag zou ik een aanbieding ontvangen voor het leveren en plaatsen van een nieuwe voordeur. Het kozijn hoeft niet vervangen te worden. De deur is is een standaard afmeting uit de jaren '80. Ik heb de afmetingen niet. De oude deur mag dan ook afgevoerd worden.


Kozijnen, deuren en dakramen Assen
Offertes aanvragen