Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman Etten-Leur

Plafondsysteem plaatsen 10m² - Timmerwerk - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plafondsysteem plaatsen 10m²

Op dit moment ben ik een verlaagde plafond aan het eruit slopen vanwege lekkage. Wat kost het plaatsen van een plafondsysteem (vanaf prijzen, incl BTW) voor ong 10 m2? En kan het deze maand gerealiseerd worden? Mvg, Dominique


Timmerman Zevenbergen

Offertes voor timmerwerk in Etten-Leur aanvragen

Recente aanvragen uit Etten-Leur

donderdag 02 juni 2022

Trapbekleding verwijderen en verven

Hallo, ik wil graag het tapijt verwijderen en schilderen. Trap bestaan uit 26 treden.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
maandag 09 mei 2022

Trap renoveren met overzettreden

Ik wil de trap naar de eerste verdieping renoveren met overzettredes. De trap maakt een kwart draai en heeft 7 rechte tredes van ongeveer 80x22cm en 6 gebogen tredes. In totaal 13 tredes. De overzettredes zijn al in bezit maar moeten nog op maat gezaagd worden. Schopborden zijn nog niet in bezit maar we twijfelen nog of we de huidige borden willen schilderen of nieuwe borden willen plaatsen. Dit zou in overleg met de vakman besloten kunnen worden. Zie foto’s voor trap en overzettredes.


Trappenbouw en traprenovatie Zevenbergen
donderdag 08 juli 2021

Trap renoveren

Het betreft een dichte trap met 2 bochten en 14 treden met oude vloerbedekking. Wat zijn de kosten voor linoleum of eventueel schilderen.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
zaterdag 03 juli 2021

Trap renoveren met pvc trapdelen

Trap renoveren van 13 tredes met pvc trapdelen. De trap loopt recht


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
maandag 22 maart 2021

Trap renoveren (PVC bekleding)

Wij gaan zelf de trapbekleding er af halen, wij zouden graag pvc op beide trappen willen. De onderste is dicht en de bovenste is open. Aantal treden:: 26 (twee trappen) Soort trap:: Dicht Model trap:: 2 Kwart draai Huidige trapbekleding:: Tapijt Ben je eigenaar van de woning?: Nee, ik word binnen 3 maanden eigenaar


Trappenbouw en traprenovatie Zevenbergen
dinsdag 01 september 2020

Trap renovatie

Graag zou ik de trap willen laten bekleden d.m.v. trap overzet stukken. Het is een gesloten rechte trap met een plateau. Het liefst z.s.m. maar dat is in overleg mogelijk.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
vrijdag 14 juni 2019

Beschoeing slootkant vervangen

Tuin grenst aan sloot waar een slechtte beschoeiing zit. Deze dient te vervangen worden zodat tuin recht gemaakt kan worden. Het is 35 meter lang. Tevens dient er een keerwand gemaakt te worden in tuin van 11 meter lang en ongeveer 90 cm hoog.


Trappenbouw en traprenovatie Zevenbergschen Hoek
zondag 09 juni 2019

2 Trappen stofferen

Mijn 2 trappen van 13 treden graag stofferen. Stootborden, treden en zijkanten. 1 trap bevat een opstap plateau. Verder zijn het gebruikelijke trappen. Trapbekleding is aanwezig vanaf 17 juni.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
zondag 17 februari 2019

Trappen vervangen

Wij hebben een open boventrap met 12 treden en 1 kwart draai. Deze zal vervangen moeten worden door een open trap. Daarnaast moet de dichte beneden trap, 13 treden en 1 kwart draai, afhankelijk van de kosten vervangen moeten worden voor een open of dichte trap. Mochten deze kosten te hoog worden dan zouden wij graag de mogelijkheden van renoveren willen weten. Ook de relingen op de overloop moeten worden vervangen.


Trappenbouw en traprenovatie Prinsenbeek
vrijdag 28 december 2018

Trap bekleden met overzettreden

Ik zoek een trappenspecialist om de huidige houten trap om te toveren naar een trap met overzettreden. (Upstairs idee.)


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
maandag 28 mei 2018

Nieuwe zoldertrap plaatsen

Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen. Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Nieuwe zoldertrap, eerst nog opmeten hoeveel treden er moeten komen.


Trappenbouw en traprenovatie Hoeven
donderdag 10 augustus 2017

Traprenovatieset plaatsen

Wij willen 13 treden traprenovatie laten plaatsen van Cando. Er moet nog vloerbedekking verwijdert worden, zou u dat mee kunnen offreren? Dit zit vastgeplakt, dus eventueel moeten er ook nog lijmresten verwijdert worden. Wanneer dit niet teveel kost, laten wij dit ook graag door u uitvoeren. Wij hebben de traprenovatieset nog niet gekocht, maar dat gaan wij wel doen.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
maandag 01 mei 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar mijn zolder laten plaatsen. Deze klus bevat het gat maken voor de vaste trap (vloer is beton) en het oude gat van de vlisotrap dichten. Plus het maken en plaatsen van de nieuwe vaste trap naar zolder.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
woensdag 22 maart 2017

Vaste trap naar zolder te laten maken

OP dit moment heb ik een vlizo trap naar zolder. Graag wil ik deze laten vervangen door een vaste trap naar zolder. Voor zo ver ik kan zien is de verdiepingsvloer van hout. Het trapgat dient te worden vergroot voor de vaste trap.


Trappenbouw en traprenovatie Etten-Leur
dinsdag 07 maart 2017

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. De zoldervloer is van hout. Momenteel is er een vlizotrap aanwezig, deze dient verwijderd te worden en het gat moet worden dichtgemaakt. Het plafond bestaat uit hout met gipsplaten. Een geheel nieuw plafond zal naar alle waarschijnlijkheid nodig zijn. Verder hangt de CV ketel nu op de plaats waar de beoogde doorgang naar de zolder moet komen. Deze zal dus verhangen moeten worden.


Trappenbouw en traprenovatie Zevenbergen
Offertes aanvragen