Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Waalwijk

Zonwering op balkon monteren - Klusjesman - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering op balkon monteren

Ik wil graag een zonwering op mijn balkon laten monteren, met motor en de breedte is 350 cm. Ik wil graag weten hoeveel dat gaat kosten inclusief het aanschaffen er van.


Klusbedrijf Waalwijk

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Waalwijk

Recente aanvragen uit Waalwijk

vrijdag 08 september 2023

7 binnendeur plaatsen op maat

Oude deur weg halen en nieuwe deuren derop zeten maar zijn nog niet binnen eind oktober en ik wil de prijs weten


Klussen Drunen
donderdag 31 augustus 2023

het demonteren van de open haard in de woonkamer

Hallo, ik wil graag de open haard in de woonkamer verwijderen, deze neemt voor ons ruimte in beslag. Ik weet niet zeker of het laadbaar is. Ik wil graag banden en taxaties opvragen en meer te weten komen over de mogelijke omvang van de werkzaamheden. Ik kan foto's sturen, of uw bedrijf kan langskomen om te bepalen wat er nodig is.


Klussen Waalwijk
maandag 14 augustus 2023

houtrotrepaaratie deur tuinhuis

ik heb vastgesteld dat er houtrot zit aan de onderkant van een van de deuren van het tuinhuis. Ik heb de deur eraf gehaald en de plek schoon gekrabt. Ik ben niet handig genoeg om et zlf op te vullen en te herstellen


Klussen Waalwijk
dinsdag 04 juli 2023

Laminaat leggen beneden woning

Graag wil ik laminaatvloer laten leggen in een seniorenwoning. 34 woonkamer en keuken, 17,40 slaapkamer, 13,20 berging en 10 vierkant meter. Wat zijn daar de kosten voor en kan het voor 24 juli gelegd worden? Graag hoor ik van u Erwinavandenberg1@gmail.com


Klussen Wijk en Aalburg
dinsdag 13 juni 2023

Airco monteur

Wij zoeken iemand om de airco in huis af te persen en bij te vullen


Klussen Kaatsheuvel
dinsdag 09 mei 2023

Tuinafrastering schutting om katten binnen de tuin te houden

Ik zou graag mijn tuin willen afrasteren met gaas zodat mijn katten niet uit de tuin kunnen ontsnappen Een zijde houten schutting + poort ca 8m en 1 zijde betonnen schutting ca. 6m


Klussen Drunen
zondag 07 mei 2023

Tuinafrastering maken van gaas om katten binnen de tuin te houden.

Tuin afrasteren met kattengaas om katten binnen de tuin te houden en vreemde katten te weren. Inclusief materiaal. Gaas monteren op één zijde 8m houten schutting+poort (hoek) en één zijde ca. 6m betonnen schutting.


Klussen Drunen
vrijdag 14 april 2023

Gipsplaten vervangen (6m2) + muur schoonmaken + kastje vervangen

Wij hebben waterschade door een lekkage in het dak. Het dak is inmiddels gerepareerd, maar mijn was/cv ruimte heeft nogal wat schade aan het plafond en de muren. Op de gipsplaten in het plafond zitten veel vlekken, ik verwacht dat deze vervangen moet worden. De muur wil ik graag schoon laten maken en eventueel laten schilderen. Daarnaast moet een kastje vervangen worden. Het gaat om een kleine ruimte van ongeveer 6m2.


Klussen Drunen
zaterdag 18 maart 2023

2 Dakkoepels leveren en plaatsen

Op het platte dak van onze bungalow bevinden zich 2 opaal kunststof dakkoepels. Deze zijn gedateerd en moeten vervangen worden door 2 geïsoleerde koepels. De opstand is recht. Afm. koepels is 100 x 100 cm.


Klussen Sprang-Capelle
woensdag 18 januari 2023

Pvc vloer op de tegel laten leggen 60m2

Onze begane grond in de hal woonkamer en keuken zitval een tegel hierop wil ik pvc vloer laten leggen onze huis is 6 meter breedt en 10 meter lang.in de bijlage zie foto van de tegel die we nu hebben


Klussen Waalwijk
zaterdag 14 januari 2023

Laminaat gehele woning leggen (130m2)

Ik zou graag laminaat willen laten leggen in mijn gehele woning (ongeveer 90m2). Beneden vloer porto (ongeveer 40m2) en boven plus zolder vloer Rimini. Graag inclusief ondervloer, maar zonder plinten.


Klussen Drunen
maandag 26 september 2022

Laminaat in woonkamer, gang en keuken leggen

40 m2, laminaat + benodigde plinten in zowel woonkamer, gang en keuken. Op dit moment ligt er al laminaat, die mag eruit. Ondervloer ligt er al, deze hoeft niet opnieuw geplaatst te worden.


Klussen Waalwijk
maandag 19 september 2022

Laminaat op de hele 1e verdieping leggen

Graag willen we laminaat op de 1e verdieping laten leggen met plakplinten. Het zijn totaal 2 slaapkamers en 1 overloop. De vloer willen we aan 1 stuk gelegd hebben zonder dorpels. De eerste slaapkamer is 9 m2, en de tweede slaapkamer is 22 m2. De overloop is 2,8 m2. We zijn benieuwd wat de kosten hiervan zijn.


Klussen Drunen
maandag 22 augustus 2022

Afhangen cando binnendeur in stalen kozijn

Afhangen + plaatsen scharnieren en loop slot cando binnendeur in stalen kozijn.


Klussen Drunen
dinsdag 02 november 2021

Ondervloer+ Laminaat leggen + plinten

Ik wil graag op de gehele bovenverdieping, exclusief badkamer, ondervloer, laminaat + plinten laten leggen. In de praxis Drunen is uitgerekend dat het +/- 32m2 is. Wenselijk dat het snel uitgevoerd word, uiterlijk 13 november 2021. Bij voor dank voor een snelle reactie. Mvgr. Ilona


Klussen Drunen
Offertes aanvragen