Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Utrecht

klussen in badkamer, toilet - Klusjesman - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

klussen in badkamer, toilet

Ik wil 2 klussen laten uitvoeren. Het vervangen van douchedeuren en kitten douchebak Het vervangen van wc pot en Wisa reservoir. (zie foto's} Materialen heb ik besteld. Met vriendelijke groet


Klusbedrijf Utrecht

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Utrecht

Recente aanvragen uit Utrecht

zaterdag 23 september 2023

Laminaat leggen op bovenverdieping: doorlopend op 3 slaapkamers en 1 halletje.

Graag willen we laminaat in de drie slaapkamers en het halletje laten leggen (zie plattegrond). Slaapkamer 1: 15 m2 (4,79 x 3,31) met een inbouwkast (zie foto) en extra hoekje naar gang. Slaapkamer 2: 15m2 (3,80m x 4,00m) bevat ook de randen van een inbouwkast. Slaapkamer 3: 9m2 (2,49 x 3,81). We willen het laminaat laten doorlopen in het halletje. Het halletje is ongeveer 2,43 x 1 m. De vloeren zijn nu kale houten ondervloeren. Ook graag advies over een goede ondervloer. Daarnaast moeten er hoge witte plinten komen, dit zal rond de 45 meter zijn.


Klussen Utrecht
woensdag 20 september 2023

Laminaat in woonkamer en hal/entree leggen

Woonkamer is ongeveer 26 m en de hal schat ik op 2 bij 2. Laten we zeggen 30 m² ongeveer te leggen. Met ondervloer leggen en er moet een brede plint uit maar dat kan ik zelf doen. Bij goed geleverd werk mogelijkheid tot nieuwe klussen uiteindelijk wil ik het hele huis opnieuw met laminaat.


Klussen Utrecht
donderdag 14 september 2023

Wastafel / gootsteen vervangen

Gootsteen (ouderwets) stuk, graag vervangen door de meest goedkope optie. Alleen koud water.


Klussen Utrecht
dinsdag 05 september 2023

Spanplafond plaatsen

Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Meer dan 60 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Woning


Klussen Utrecht
dinsdag 05 september 2023

PVC vloer in appartement laten leggen

In mijn nieuwbouw huurappartement willen we graag een PVC vloer laten leggen. Dit wil ik in de gehele woning laten doen. Het appartement is 44 m² en bestaat uit een keuken en slaapkamer. Ik ontvang graag een offerte voor zowel ‘normaal’ gelegd als vissengraat. Er zit vloerverwarming in de vloer en er mag niet gelijmd worden.


Klussen Utrecht
dinsdag 29 augustus 2023

Ventilatie rooster in wc vervangen

Het koord van het ventilatierooster in de wc is er vanaf gevallen. En het rooster doet het niet meer wanneer het licht aan gaat.


Klussen Utrecht
zondag 27 augustus 2023

Vloer in studio laten leggen

Hallo, in mijn kleine studio zou ik graag een vloer willen laten leggen. De ruimte is 28m2 (inclusief badkamer, waar geen vloer in hoeft). Een van de muren is niet helemaal parallel dus vandaar dat het voor mij wat te ingewikkeld lijkt om het zelf te doen. Het gaat om parket vloer. Datum: op 3 september of iets later als het kan


Klussen Utrecht
zondag 27 augustus 2023

Nieuwbouwappartement behangen met vliesbehang

De volledige nieuwbouwwoning (m.u.v. toilet en badkamer) behangen met vliesbehang. Het gaat om 5 kamers, zie ook bijgevoegde plattegrond: woonkamer, studeerkamer, slaapkamer, hal en berging. In totaal zo'n 180 vierkante meter. (De keuken is betegeld tot de hoogte van de afzuigkap, daarboven ook graag behangen.) De opleverdatum van het appartement is naar verwachting ergens in november, dus ik zoek een behanger voor midden/eind november, maar de precieze datum weet ik waarschijnlijk pas ergens in de loop van oktober.


Klussen Utrecht
zondag 27 augustus 2023

3 kamers laten behangen met glasvezelbehang en laten verven

3 kamers ivm lekkage opnieuw laten behangen en verven met de beste kwaliteit behang en de beste kwaliteit verf. Kamer 1 : 5 meter bij 3 meter, hoogte is 2,80 m. Kamer 2 : 5 meter bij 5 meter, hoogte is ook 2.80 m. Kamer 3 : 6 meter bij 2 meter, hoogte is 2.80 m


Klussen Utrecht
dinsdag 22 augustus 2023

Leggen van laminaatvloer, ondervloer en plinten voor 60m2.

Leggen van laminaatvloer, ondervloer en plinten voor 60m2.


Klussen Utrecht
dinsdag 15 augustus 2023

Laminaat in appartement laten leggen

Graag wil ik mijn appartement van circa 40m2 voorzien van een ondervloer + laminaatvloer (slaapkamer, woonkamer & keuken). De vloer en ondervloer koop ik zelf en ik zoek iemand om deze te leggen. Graag ontvang ik een prijsopgave!


Klussen Utrecht
maandag 14 augustus 2023

Laminaat leggen in twee gangen, woonkamer en 3 slaapkamers.

Laminaat leggen in twee gangen, woonkamer en 3 slaapkamers. Totaal 60 vierkante meter. Inclusief hoge plinten. Huidige vloer te waarnemen in bijlage:


Klussen Utrecht
maandag 14 augustus 2023

Woonkamer behangen

Graag zou ik me woonkamer willen laten behangen hij is 8,5 meter lang en 4,5 meter breed.. Behang halen wij er zelf wel vanaf. Er zit wel een balkenplafoon (15 balken))


Klussen Utrecht
vrijdag 11 augustus 2023

Laminaat laten leggen met in 2 slaapkamers en een overloop op de eerste verdieping van onze woning

Graag willen wij laminaat laten leggen in 2 slaapkamers en op de overloop op de eerste verdieping van onze woning. Het gaat om ongeveer 34 a36 m2


Klussen Utrecht
vrijdag 11 augustus 2023

klussen in huis

Ik wil 2 gordijnrails laten ophangen en 3 jalouzien laten ophangen. En 1 gordijn rails steviger vastzetten.


Klussen Utrecht
Offertes aanvragen