Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Ede

Radiatorknoppen vervangen, thermostaatkraan douche repareren - Klusjesman - Ede

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Radiatorknoppen vervangen, thermostaatkraan douche repareren

Ik wil graag thermostaatknoppen op mijn radiatoren laten zetten (7x). Verder is er een radiator met een dolgedraaide thermostaatknop die gerepareerd moet worden. Ook is een thermostaatkraan van de douche kapot (die wil niet meer voorbij 38 graden draaien). Tenslotte graag hulp bij het repareren van de waterbespaarknop van de wc beneden. Twee thermostaatknoppen heb ik al in huis, maar nog geen bijbehorende thermostaatkranen. Daarvoor graag advies welke ik moet aanschaffen. Ook graag aankoopadvies voor de douchekraanknop. Zie foto’s.


Klusbedrijf Ede

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Ede

Recente aanvragen uit Ede

dinsdag 19 september 2023

Binnendeur inclusief kozijn vervangen

Ik wil een nieuwe binnendeur, tussen de gang en de woonkamer. Nu heb ik een aluminium kozijn, die is kapot. Dit kozijn moet eruit en er moet een nieuw kozijn in. De standaard maten zijn (201,5 en 83,5).


Klussen Ede
woensdag 13 september 2023

Ophangen en bevestigen van rolgordijn/luxaflex

Ik wil een rolgordijn of luxaflex laten ophangen. De maat is 90 breedte bij 120 hoogte.


Klussen Ede
vrijdag 08 september 2023

douche cabine plaatsen van Maxaro

Douche cabine plaatsen van Maxaro (Diamond - Draaideur rechthoek- 120x90 cm) CDB224512323C Direct op de tegels plaatsen


Klussen Ede
donderdag 10 augustus 2023

Wandtegels in keuken aanbrengen

We willen in de keuken wandtegels (6,5 cm x 20 cm) laten aanbrengen. De area is ongeveer 1550 x 640 mm. Er liggen nu geen oude tegels en de wand is 100% schoon. Tegels regelen we zelf.


Klussen Ede
donderdag 03 augustus 2023

Pvc visgraat leggen 40m2

Ik heb bij praxis pvc visgraat laminaat gekocht. Deze wil ik op verdieping (slaapkamers en overloop laten leggen...ca. 40m2). Ik zou graag een prijsindicatie hiervoor ontvangen voor deze klus.


Klussen Ede
donderdag 20 juli 2023

Het plaatsen en afhangen van twee stuks binnendeuren.

Het plaatsen en afhangen van èèn stuks opdekdeur en èèn stuks stompe deur.


Klussen Ede
maandag 10 juli 2023

6 Schilderijen ophangen

Wij willen graag 6 schilderijen laten ophangen. Ze komen op de betonmuur in de kamer, kan alleen met voor deze dikke muren geschikte boor.


Klussen Ede
maandag 03 juli 2023

Behangen muur en half muurtje in woonkamer

Het gaat om twee aansluitende muren in de woonkamer. 4,5 bij 2,5 mtr en 1 x 2,5 mtr. Ik heb de donkere ondergrond wit gemaakt, zodat die niet door het behang heen komt. Ik heb behang met patroon in huis.


Klussen Ede
vrijdag 16 juni 2023

Laminaat leggen in woonkamer en keuken

Graag willen we nieuw laminaat in de woonkamer en de keuken laten leggen. De woonkamer bestaat uit een vlak van 3.50x6.70. De keuken is 4.90x5.12. Met in het midden een kookeiland van 70x2.60. Er zit een extra klein nisje in de keuken van 82x60 cm. Er ligt nu laminaat in de huidige situatie, op een in de woonkamer houten ondervloer (?) en in de keuken een betonnen onder vloer met vloerverwarming. Ook moeten er overal hoge plinten langs de wanden komen. Waar mogelijk zouden we bestaande plinten gedeeltelijk willen laten zitten tegen de wanden aan. Graag advies over de ondervloer.


Klussen Ede
donderdag 01 juni 2023

Laminaat leggen in appartement

Graag zou ik laminaat willen laten leggen in mijn appartement (60m²) hierbij moet er ondervloer gelegd worden en uit eindelijk ook nog plinten geplaatst worden. Dit zijn plakplinten. Ik heb op de gok genomen hoeveel dit er zouden moeten zijn. Ik wil graag deze maand (Juni) verhuizen dus indien mogelijk wil ik de spullen voor het leggen in het appartement hebben. Voordat het leggen plaats vind. Het gaat om 5 ruimtes: 1: Woonkamer 2: Hal 3: Slaapkamer 4: Berging 5: Serre (binnen) Ik ben zelf doof, de communicatie graag via de mail.


Klussen Ede
maandag 22 mei 2023

Pvc vloer leggen + ondervloer egaliseren

De pvc vloer leggen/lijmen in de gang, woonkamer en keuken Het gaat om 50m2. Ook graag de ondervloer egaliseren.


Klussen Ede
zaterdag 20 mei 2023

Vinyl zeil plaatsen

Zoek iemand die vinyl zeil kan plaatsen voor 4 slaapkamers en 1 gang. Wel graag in 2 aparte dagen plaatsen, omdat de kamers leeggemaakt moeten worden en dat gaat niet tegelijk. Zsm!


Klussen Ede
dinsdag 16 mei 2023

afhangen van twee binnendeuren

stompe deuren, massief hout. maten 201 cm bij 88 en 201 cm bij 68cm


Klussen Ede
woensdag 19 april 2023

Plinten van het laminaat vervangen

Huidige voorzetplinten en plakplinten zijn aan vervanging toe. Hoge plinten ong 22m incl afval en plakplinten ong 15m incl afval. Het gaat om de woonkamer en de gang.


Klussen Ede
vrijdag 24 maart 2023

Spanplafond plaatsen

Spanplafond over een spaanplaten systeem plafond ve recreatie woning. Hoogte is 240cm oppervlak 65 m2 Naar welke dienst ben je op zoek?: Spanplafond plaatsen Wat is ongeveer de oppervlakte van je plafond?: Meer dan 60 m² Waar wil je het spanplafond plaatsen?: Woning


Klussen Ede
Offertes aanvragen