Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling Badhoevedorp

nieuwbouw - Klusjesman - Badhoevedorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

nieuwbouw

Nieuwbouw appartement 65,4 meter, sleutel op 1 juni. Laminaat leggen en alle wanden schilderen. Hekje voortuin plaatsen. Gordijnrails plaatsen. Zonwering (rolgordijn, luxaflex o.i.d) voor keukenraam plaatsen. Liefst 1 bedrijf dat alles kan uitvoeren, bij voorkeur starten omstreeks 4 juni.


Klusbedrijf Badhoevedorp

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Badhoevedorp

Recente aanvragen uit Badhoevedorp

zaterdag 29 april 2023

Een wand in woonkamer behangen

De wand is ongeveer 6 meter lang en 2,5 meter hoog. Ik wil graag behang met een motief dus de stroken moeten netjes aansluiten. De wand is geheel glad gestuct dus de ondergrond is prima.


Klussen Badhoevedorp
vrijdag 27 januari 2023

Houten wandpanelen aanbrengen

Ik wil houten wandpanelen aanbrengen op een keuken achterwand


Klussen Badhoevedorp
zondag 02 oktober 2022

Binnendeur kozijn verwijderen en stucen

Ik zoek een vakman die een binnendeur aluminium kozijn kan verwijderen en daarna ook netjes kan afwerken met stuc. Optioneel: nieuw kozijn plaatsen, van staal.


Klussen Badhoevedorp
zondag 31 juli 2022

Zonwering buitenkant op slaapkamerramen en dakramen

Ik ben op zoek naar offertes om onze slaapkamerramen en dakramen te voorzien van goede zonwering aan de buitenkant om het binnen koeler te houden in de zomer.


Klussen Badhoevedorp
donderdag 28 juli 2022

Laminaat in de woonkamer terug leggen

Mevrouw heeft een deel van de laminaat vloer verwijderd om bij de kruipruimte te komen. Nu zoekt mevrouw een vakman om dit weer terug te plaatsen. Er is nog voldoende extra laminaat aanwezig.


Klussen Badhoevedorp
dinsdag 10 mei 2022

4 Opdek binnendeuren plaatsen/afhangen

Ik zoek een vakman die 4 opdek binnendeuren kan plaatsen/afhangen. Ik moeten de gaten boren en de sloten worden geregeld door de vakman.


Klussen Badhoevedorp
maandag 02 mei 2022

Badkamer renoveren

douchebak, wand, deur en wandplaten plaatsen afvoer en kraan aansluiten, hangend toilet plaatsen, sanitair aanwezig, ten dele bvoor gewerkt.


Klussen Badhoevedorp
vrijdag 23 oktober 2020

Het bekleden van 70m² gevel met Keralit

Wij willen onze voor- en achtergevel laten bekleden met Keralit. Wij hebben al monsters gekregen en wij weten welke en maat kleur wij willen. oppervlakte is ongeveer 35m2 per gevel, totaal circa 70m2.


Klussen Badhoevedorp
woensdag 26 augustus 2020

Het behangen van 1 muur in woonkamer

1 muur van circa 14m2 behangen met vinyl behang met motief. Het gaat om een nieuwbouw woning en dus zijn de wanden behang klaar.


Klussen Badhoevedorp
vrijdag 21 augustus 2020

Plafond reparatie door 1 m2 opnieuw met pano'quick te monteren

Ik heb last gehad van wateroverlast waardoor een deel van mijn plafond is beschadigd. Thuis heb ik heb al materiaal liggen. Het gaat om 1 m2 hdm pano'quick plafond paneel. Kunt u mij helpen>


Klussen Badhoevedorp
zondag 19 april 2020

Verwijderen en afvoeren van twee zonneschermen

Ik wil graag twee zonneschermen laten verwijderen en laten afvoeren + schroef gaatjes opvullen. 1x : 3.55 m breed (knikarm) 1x : 2.60 m breed (knikarm) Het is op een balkon op de 2e verdieping en er is een lift beschikbaar in het appartementencomplex maar weet niet of het in de lift gaat passen.


Klussen Badhoevedorp
maandag 02 maart 2020

Plafond dakkapel vernieuwen + rest plafond

Het plafond van een slaapkamer - dakkapel heeft gelekt. Het dak is gerepareerd. Er zitten grote vochtkringen in het plafond, zie foto. Het oppervlak is max. 150 bij 250 cm. Het verdere plafond in die kamer willen we ook vernieuwen.


Klussen Lijnden
vrijdag 22 november 2019

Drie radiatoren vervangen en 4 m2 stucen

Ik wil graag drie radiatoren vervangen en nieuwe plaatsen. Daarnaast ook 4 m2 stucen 1x type 22 radiator 2600x400 (vlakke voorzijde) 1x type 22 radiator 1900x400 (vlakke voorzijde) 1x type 11 radiator 2600x 500 (ribbel) Afvoeren in overleg.


Klussen Badhoevedorp
zaterdag 28 september 2019

Stucwerk voor 3.40m2 en verwarming

- Oude radiatoren (6 aantal) verwijderen - Nieuwe radiatoren (6) plaatsen - Stucwerk op de muur naast de radiatoren in de woonkamer en daarna schilderen ( hoogt 60 cm ; breedte 568cmn = 3.40m2) - Houtplank over de radiatoren in de woonkamer verwijderen - het veranderen van de radiator pijp indien nodig De huidige radiatoren zijn verschillende maten, eentje is 40 cm hoog en 260 cm, de ander is 2.60 x 60 cm. en een radiator van 1,90 bij 40 cm. Graag zie ik een prijs voor vervangende radiatoren ook terug


Klussen Badhoevedorp
donderdag 13 juni 2019

Pergola vervangen voor nieuw exemplaar

Achter in mijn tuin is een oude pergola tussen de schuur en de schutting. Ca. 2m hoog, ronde vorm ca 3,5 bij 3 m. Door het noodweer zijn een paar balken gebroken en is de pergola ingestort. Ik wil graag een nieuwe pergola (open dak met dwarsbalken) bij voorkeur wat hoger dan de huidige, te begroeien met planten. Hoeft geen ronde vorm te hebben, wel graag duurzaam materiaal. Sta open voor suggesties en ideeën. Net verhuisd, dus geen onbeperkt budget. Graag offerte inclusief verwijderen en afvoeren oude pergola.


Klussen Badhoevedorp
Offertes aanvragen