Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Klusjesman of klusjesdienst herstelling

Kitranden vervangen in badkamer - Klusjesman - Alphen aan den Rijn

Kitranden vervangen in badkamer - Klusjesman - Alphen aan den Rijn

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kitranden vervangen in badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn kitranden vervangen in de badkamer. Het is geen grote klus, het gaat namelijk alleen om de douchen en de wasbak.


Klusbedrijf Alphen aan den Rijn

Vraag gratis offertes aan voor klusjesman in Alphen aan den Rijn

Recente aanvragen uit Alphen aan den Rijn

dinsdag 18 januari 2022

pvc vloer aanleggen

ik heb een slaapkamermet een lengte van 5.12m en een breedte van 3.60. Ik will graag de PVC-vloer lichte natuurlijke eik 4mm 2,196m² van 17.99 bestellen en laten leggen door praxis. Wat zijn de totaal kosten? Dus inclusief het laten leggen door jullie


Klussen Alphen aan den Rijn
maandag 17 januari 2022

Storing oplossen met verlichting

Ik heb momenteel een storing met de verlichting in de eetkamer/keuken. De lampen in de keuken flikkeren af en toe, en de lamp boven de eetkamer werkt niet meer sinds vanochtend. Beide lampen worden gevoed met dimmmers (ik vermoed dat daar het probleem zit). Graag zou ik de storing laten verhelpen. Verder zou ik graag een van de dimmers wisselen in een gewone schakelaar en zou ik de kleur van het frame en schakelaars wisselen van creme naar wit (type JUNG AS500)


Klussen Alphen aan den Rijn
vrijdag 14 januari 2022

Kitranden vervangen in badkamer

Ik ben op zoek naar een vakman die mijn kitranden vervangen in de badkamer. Het is geen grote klus, het gaat namelijk alleen om de douchen en de wasbak.


Klussen Alphen aan den Rijn
vrijdag 07 januari 2022

Gemetselde schuur bouwen

Wij willen een schuur bouwen van steen. Met een afmeting van 5 'm bij 8 'm. Ondergrond is veen en dacht rond de 8 meter een zandlaag. De schuur is aan de achterzijde van de woning. Ik ben niet in bezit van een vergunning, maar denk niet dat dit moet. Ik wil houten kozijnen met casco oplevering.


Klussen Ter Aar
dinsdag 28 december 2021

Pvc vloer leggen in kinderdagverblijf 90m2

Op ons kinderdagverblijf hebben wij nog 1 groep met een linoleum vloer. Hier willen wij graag een pvc vloer overheen laten leggen. Het is een ruimte van ongeveer 90 m2.


Klussen Hazerswoude Dorp
woensdag 01 december 2021

Laminaat leggen op 1e verdieping van een woning

Leggen van laminaat en ondervloer op eerste etage woning. Betreft 3 kamers en een overloop. Laminaat dient doorlopend gelegd te worden (zonder drempels bij overgang van kamers naar overloop). Er hoeven geen plinten gemonteerd te worden (dit wordt later zelf gedaan i.v.m. eventueel nog aan te leggen bekabeling). Het laminaat dient zo gelegd worden dat opstaande plinten met een diepte van 1 cm de ruimte tussen het laminaat en muren kan afdekken. I.v.m. verhuizing is de wens dat het laminaat in de periode van 20 januari 2022 t/m 25 januari 2022 wordt gelegd.


Klussen Boskoop
donderdag 18 november 2021

Trappen in huis renoveren

Wij willen onze trappen renoveren, het is nu een oude trap maar die nog prima meekan. We willen deze netjes laten bekleden en en mooie trapleuningen en mooi glaswerk erbij ook willen wij graag de optie met trapverlichting zien. Het moet niet zomaar een trap worden maar echt een mooi ruimte. de trap naar zolder moet ook aangepakt worden maar daar zal het niet zo uitbundig worden.


Klussen Nieuwkoop
donderdag 28 oktober 2021

Laminaat leggen 75m2 + trapbekleding verwijderen

Ik heb eerder een verzoek gedaan voor het laten leggen van een laminaat vloer, het gaat om een oppervlakte 75m2. Tevens mag de vakman ook mijn trapbekleding verwijderen voor mij, dat bestaat uit tapijt en laminaat. Dat gaat om 1 trap van 13 tredes.


Klussen Alphen aan den Rijn
vrijdag 15 oktober 2021

Vloerbedekking op trap verwijderen

Vloerbedekking verwijderen van een dichte trap met boven een halve draai (van begane grond naar 1e verdieping -15 treden). Het is bevestigd op de treden en stootborden


Klussen Alphen aan den Rijn
maandag 11 oktober 2021

Laminaatvloer leggen

Ik wil graag de kosten weten van het laten leggen van laminaat 75m2. Inclusief plinten.


Klussen Alphen aan den Rijn
maandag 04 oktober 2021

Traptreden bekleden met Can do

13 traptreden met CanDo renoveren. 3 treden zijn breder dan 100cm door de bocht. Het is een open trap die we rondom willen bekleden. We hebben 2 Canon stukken gekocht voor 1 treden met 1 lat. De treden zijn geschuurd. Er hoeft niks verwijderd te worden door de vakman. Met vriendelijke groet,


Klussen Boskoop
vrijdag 01 oktober 2021

Laminaat + Ondervloer leggen 45m2

45 sqm laminaat legen met ondervloer laten aanvang oktober


Klussen Alphen aan den Rijn
zondag 19 september 2021

Verven van 2 slaapkamers

Wij willen graag 2 slaapkamers (ong. 50m2) laten verven. De kamers zijn net deze week gestuct, dus er moet volgens mij eerst nog een laag hechtmiddel op de muren en daarna de kleur. Wij willen de muren in beide kamers een witte kleur geven.


Klussen Nieuwkoop
dinsdag 14 september 2021

Laminaat leggen ~75m2

We gaan volgende maand 20 Oktober verhuizen naar onze nieuwe appartement. Wij willen hier graag laminaat laten leggen. In totaal gaat het om ongeveer 75m2.


Klussen Alphen aan den Rijn
woensdag 21 juli 2021

Laminaat leggen eerste verdieping 45m2

Ik wil graag laminaat laten leggen op de eerste verdieping van mijn woning. Het laminaat dient doorlopend en zwevend gelegd te worden over 3 slaapkamers en een hal. Het gaat om totaal ongeveer 45 vierkante meter. Afhankelijk van de prijs wil ik ook mijn oude zeil dat nu op de grond ligt laten verwijderen, graag hier een aparte prijs voor opgeven,


Klussen Hazerswoude Dorp
Offertes aanvragen