Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Weert

Renovatie keuken - Keuken - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie keuken

Renovatie keuken. Deurtjes opnieuw hangen en eventueel scharnieren vervangen, geleiders van laden vervangen/repareren en bijbouwen ladekast.


Keukenspecialist Weert

Offertes voor keuken in Weert aanvragen

Recente opdrachten uit Weert

vrijdag 17 maart 2023

Kleine werken in de keuken (keukenbladen, kastjes vervangen)

Zwart mat keramiek aanrechtblad, Maten is * 300 cm x 130 cm Blad voor kookeiland Wat wil je in de keuken laten doen?: Ik wil reparatie(s) uit laten voeren of bijvoorbeeld het werkblad vervangen


Keukenmontage en - renovatie Weert
woensdag 03 augustus 2022

Leidingwerk water verleggen

Voor de nieuwe hoekkeuken dient het leidingwerk (water) verlegd/aangepast te worden o.b.v. een technische tekening, daar we een vaatwasser, spoelbak en quooker krijgen.


Keukenmontage en - renovatie Weert
vrijdag 12 februari 2021

Keukenblad vervangen

Keuken Graag had ik een offerte van het keukenblad dekton keramiek radium. Het blad moet 300cm x 100cm zijn en opgedikt tot 4 cm. De randen moeten allemaal afgewerkt zijn. Er moet een uitsparing komen voor een spoelbak van 76cm x 46cm, een kookplaat van 80 cm en een stopcontact. graag incl BTW en met bezorgen en monteren. In welke stijl heb je interesse? Modern Wat moet er gebeuren? Keukenblad vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Weert
zaterdag 21 november 2020

Keukenblad vervangen

Afmetingen: 58dx 226l 13.108m2 60dx 105 l 6.300 m³ Voorkeur voor betonnen grootsteen. Huidige keukenblad verwijderen we zelf.


Keukenmontage en - renovatie Weert
donderdag 01 oktober 2020

Plaatsen inductie kookplaat en afzuigkap

Vervangen gaskookplaat door inductiekookplaat, vervangen huidige afzuigkap (wandschouw) door nieuwe afzuigkap (wandschouw), vervangen huidige verlichting (onderbouw keukenkastjes) door led verlichting.


Keukenmontage en - renovatie Weert
maandag 20 april 2020

Keukendeurtjes opnieuw bekleden

Ik wil mijn keuken deuren en laden front opnieuw bekleden ,het gaat over 30 deuren en laad fronten ,kleur blijft vanille


Keukenmontage en - renovatie Budel
dinsdag 15 oktober 2019

Afzuigkap inclusief afvoerkanaal

In een Amerikaanse keuken een circulatie kap vervangen door een afzuigkap inclusief aanleggen afvoerkanaal (liefst) door bestaande kastjes en spouwmuur.


Keukenmontage en - renovatie Budel Dorplein
dinsdag 09 juli 2019

Renovatie American kitchen oven en afzuigkap

Ik wil mijn American kitchen oven/kookplaat/afzuigkap laten renoveren. De oven wil ik graag weer luchtdicht hebben. De elektrische kookplaat vervangen door inductie (liefst aan te sturen via originele knoppen). Er is nog geen perilex stopcontact en er is ook geen kruipluik aanwezig. De afstand naar de meterkast is ongeveer 6/7 meter. En ik wil de huidige wasemkap vervangen door een hoger geplaatste moderne afzuigkap met nu wel een afvoer naar buiten, ter overleg al dan niet door de bestaande kastjes. Er zit nog geen gat in de muur, maar hier is makkelijk bij te komen.


Keukenmontage en - renovatie Budel Dorplein
woensdag 15 mei 2019

Keuken (de)montage

Oude keuken demonteren en nieuwe keuken (reeds aanwezig) plaatsen. Vijf onderkasten, twee staande plafondkasten, inductiekookplaat, warmhoudplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, inbouwoven, inbouw magnetron, wasbak, kraan, twee bovenkastjes met inbouwverlichting + twee grote ladekasten die gesteld moeten worden. Geen gasaansluiting noodzakelijk. Extra zware groep en elektriciteitsaansluitingen zijn aanwezig. Geschatte tijdsduur klus 1½ dag. Keukenblad "op maat" verzorgen. Uitvoering z.s.m.


Keukenmontage en - renovatie Budel
zondag 02 december 2018

Gat in granieten keukenblad groter maken

Wij willen een inductiekookplaat aanschaffen. Het gat in het granieten keukenblad is thans te klein. Het gat is nu 53 x 47 en het moet 56 x 49 worden. Deze klus heeft geen haast. Bent u verzekerd voor het geval dat het keukenblad breekt ?


Keukenmontage en - renovatie Weert
woensdag 24 oktober 2018

Keuken laten wrappen

Ik wil de keuken laten wrappen in het wit (glanzend eventueel) en mogelijk het keukenblad vervangen. Het gaat om 9 kastjes en opvullingen daar van, zie foto. Ik wil graag de prijs weten om mijn keuken te laten wrappen.


Keukenmontage en - renovatie Stramproy
dinsdag 11 september 2018

Afzuiging in de keuken aanpassen

De afzuiging van de keuken in de serre wil ik aanpassen van afvoer grootte van 10 mm naar de grootte 16 mm, en een nieuwe afvoer op het platte dak van de serre maken en de afwerking van het plafond in de serre realiseren.


Keukenmontage en - renovatie Neeritter
dinsdag 16 januari 2018

Keukenwerkblad vervangen

Ik wil bij een bestaande keuken het werkblad laten vervangen + spoelbak + kraan en afzuigkap.


Keukenmontage en - renovatie Weert
dinsdag 14 november 2017

Toplaag op het keukenblad vernieuwen

Wij hebben een halfronde keuken. Aanrechtblad is van hout met volgens mij formica toplaag. Voorzijde loopt over in een houten opstaande ronding tegen water-afloop. Wij wensen een nieuwe toplaag wanneer mogelijk. Tevens willen we een nieuwe spoelbak laten plaatsen. Wat zijn de mogelijkheden?


Keukenmontage en - renovatie Heusden gem. Asten
maandag 02 oktober 2017

Inbouw gasfornuis installeren

Ik wil graag mijn nieuwe (inbouw) gasfornuis laten installeren. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.


Keukenmontage en - renovatie Weert
Offertes aanvragen