Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Purmerend

Keuken montage - Keuken - Purmerend

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken montage

Keuken renovatie. Montage van nieuwe keuken + stucwerk + tegelwerk wanden en vloer. Afmeting keukenruimte is 2.06 meter bij 2.07 meter. Als het goed is liggen de leidingen op de juiste plaats.


Keukenspecialist Purmerend

Offertes voor keuken in Purmerend aanvragen

Recente opdrachten uit Purmerend

woensdag 07 juni 2023

Keuken plaatsen of vervangen

Hallo, Is het mogelijk om een dekton werkblad op een keukeneiland van 400 x 120 cm te plaatsen (2 cm met opgedikte rand). Bij natuursteen of composiet is de maximale maat veelal 3,20. Is onze nieuw te bouwen woning is een blad van 400 voorzien, kunnen jullie dit leveren? ik hoor het graag, groeten Rens van Twisk (Huisnummer navragen) Moeten er nog andere werken gebeuren?: In welke stijl heb je interesse?: modern Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Keukenmontage en - renovatie Zuidoostbeemster
zaterdag 10 september 2022

Deur inbouw vaatwasser vervangen

Zoek een erkend vakman die de deur van onze inbouw vaatwasser kan vervangen.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
dinsdag 05 juli 2022

Keuken renoveren

I have recently bought a new house. I am planning to make some renovation works and in the specifics: Renovate the kitchen. For this, I think it is best to look at it together. I would understand if renovation is possible or better to buy new Could you also let me know when would you possibly start?


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
dinsdag 22 september 2020

Keuken plaatsen

Ik heb nieuwe keuken van keukenconcurrent en wil deze graag laten plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
dinsdag 03 september 2019

Repareren of vervangen gebarsten inductieplaat

Onze inductieplaat is gebarsten, voor verzekering moeten we offerte hebben voor reparatie of evt vervanging van de plaat. Het gaat om AEG HK764400FB. Kan iemand ons verder helpen?


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
maandag 18 maart 2019

2 Keuken werkbladen realiseren

Nieuwbouwhuis. Twee werkbladen. A: 1 blad van 300x62 cm met uitsparingen voor wasbak, kraan en zeepdispenser. Voorkant en 1 zijkant afgewerkt. Opstaande strook van 10 cm hoog tegen achterwand. B: 1 blad van 300x130 cm met uitsparing voor inductiekookplaat. Alle kanten afgewerkt (kookeiland).


Keukenmontage en - renovatie Edam
donderdag 03 januari 2019

Inductiekookplaat installeren

Ik wil een inductie kookplaat installeren op de plaats van de gas kookplaat. De inductiekabel zit in de meterkast en moet onder de grond naar de keuken doorgetrokken worden en aangesloten worden aan de inductiekookplaat.


Keukenmontage en - renovatie Monnickendam
maandag 10 december 2018

Keukenkasten afstellen en carrouselkast repareren

Het deurtje van het draaicarrousel kastje (keuken) ligt eruit en moet weer bevestigt worden. Daarnaast moeten de deurtjes afgesteld worden.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
maandag 26 november 2018

Inductiekookplaat laten installeren

Ik heb een inductieplaat die verwijderd moet worden. Daarvoor wil ik een andere laten plaatsen. De plaat is 71 bij 52 cm.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
woensdag 13 juni 2018

Granieten aanrechtblad laten zagen

We willen inductie kookplaat vervangen, maar het nieuwe apparaat is 1 a 2 mm breder dan ons huidige apparaat. We hebben een granieten aanrecht. Kan de plek voor de kookplaat 1-2 mm groter gemaakt worden (slijpen, zagen?) en hoeveel kan dat kosten?


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
dinsdag 12 juni 2018

Vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een vaatwasser laten inbouwen in een bestaande keuken. Dat betekent dat er een keukenkastje van 60 x 60 cm moet worden opgeofferd. Dat kastje moet worden verwijderd en er moet elektra en een vaatwasserkraan worden geplaatst, zodat de vaatwasser kan worden geplaatst. Daarnaast zou ik ook graag de vaatwasser willen laten plaatsen. Dit moet door een erkend bedrijf gebeuren dat de vaatwasser ook volgens NEN normen aan de waterleiding aansluit. Dit is belangrijk, omdat het een huurwoning betreft van de woningbouw en er aan de regels van de woningbouw voldaan moet worden, zodat we niet voor extra kosten komen te staan mocht ik ooit verhuizen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
dinsdag 27 maart 2018

Toplaag maatwerk aanrechtblad vervangen

Ik wil alleen de toplaag vervangen van het aanrechtblad. Die zit verlijmd (ik denk op hout). Het aanrechtblad is geen standaard maat (meer dan 3 meter breed en ook dieper als 60 cm).


Keukenmontage en - renovatie Middenbeemster
dinsdag 06 maart 2018

Folie op frontje van keukenlade vernieuwen

Op een keukenlade laat de folie los. Kan iemand hier nieuwe folie op doen?


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
maandag 29 januari 2018

Granieten aanrechtblad leveren en aanbrengen

Voorkeur voor een granieten aanrechtblad (1 rechte stuk geen rekening houden met een spoelbak / fornuis etc.) De afmetingen zijn 190 x 60 cm diep. Voorkeur kleur: passend bij white wash kasten. Er hoeft geen waterkering op te zitten.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
vrijdag 29 december 2017

Keuken met granieten aanrechtblad verhuizen

Ik ben op zoek naar een bedrijf die een keuken inclusief een granieten keukenblad (zie opstelling op de foto’s), vakkundig kan demonteren in Purmerend en eventueel naar mijn appartement in Den Haag kan vervoeren (hoeft pas in een later stadium gemonteerd te worden). Het granieten blad is een L vorm (2-delig - 5 cm dik); maat blad waar de kookplaat in zit is t/m het raam 2.40 m en het stuk bij het raam met wasbak is 2.32 m (kitnaad zit voor de magnetron). De datum staat op dit moment nog niet vast maar zal ergens eind januari/begin februari zijn.


Keukenmontage en - renovatie Purmerend
Offertes aanvragen