Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Maassluis

Multiplex aanrechtblad plaatsen - Keuken - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Multiplex aanrechtblad plaatsen

Ik wil graag mijn multiplex aanrechtblad laten zagen en plaatsen. Het aanrechtblad is al aangeschaft.


Keukenspecialist Maassluis

Offertes voor keuken in Maassluis aanvragen

Recente opdrachten uit Maassluis

vrijdag 25 september 2020

Betonnen spoelbak herstellen of vervangen door zwart stalen spoelbak

Wij hebben op ons kookeiland een betonnen aanrechtblad met een meegegoten betonnen spoelbak. Deze is helaas erg poreus geworden, waardoor het niet meer goed schoon te maken is. We zouden de betonnen spoelbak graag willen vervangen door een zwart stalen spoelbak. Of wellicht is het beton nog te repareren door een nieuwe coating of iets dergelijks.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
vrijdag 06 september 2019

Uitsparing in granieten keukenblad vergroten

Tijdens installatie nieuwe ATAG combi gas-inductie kookplaat bleek de uitsparing voor de nieuwe plaat te krap; graniet moet worden bijgezaagd van 85 x 48 cm naar 86 x 49 cm (liefst zo spoedig mogelijk daar de nieuwe plaat er nu bovenop ligt)


Keukenmontage en - renovatie Brielle
maandag 28 januari 2019

Keuken renovatie

Graag wil ik mijn keuken opknappen met een nieuw keukenblad, een afzuigkap en een Keuken achterwand , planken aan de muur en nieuwe keukenfrontjes. Ik ben zelf een kluns dus heel graag ook advies, wat kan wel en wat niet....en opmeten van het te kopen materiaal daar ik dit nog niet in huis heb.


Keukenmontage en - renovatie Rozenburg
zaterdag 30 juni 2018

Nieuwe afzuigkap laten plaatsen

Mijn oude loshangende afzuigkap met afvoer naar buiten is kapot gegaan en inmiddels verwijderd. Mijn kookplaat meet 92 x 52 cm (kookgedeelte 79 x 52 cm). De afstand tussen de keukenkastjes is 110 cm. Ik wil graag dat er een nieuwe afzuigkap wordt geplaatst.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
maandag 12 maart 2018

Gat aanrechtblad vergroten voor grotere kookplaat

Onze huidige kookplaat is kapot gegaan en we willen daarom een grotere kookplaat plaatsen. Hiervoor moet echter de uitsparing verkroot worden.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
maandag 12 maart 2018

Gat in granieten aanrechtblad vergroten

Onze huidige kookplaat is kapot gegaan en we willen daarom een grotere kookplaat (ongeveer 90 x 61 cm) plaatsen. Hiervoor moet echter de uitsparing in het granieten aanrechtblad vergroot worden.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
woensdag 10 januari 2018

Glasplaat van inductie kookplaat vervangen

Wij willen de glasplaat van onze inductie kookplaat graag vervangen, maar weten niet of dit mogelijk is. Hierbij de beschrijving: -4 Inductiezones die een magnetisch veld; snel koken, energiebesparing, precieze veranderingen in temperatuur. -Vier Large (21 cm) inductie zones bepalen de grootte van de gerechten en selecteert automatisch de optimale temperatuur. Zorgt voor een meer handige plaatsing van potten en pannen op de kookplaat. -Dno Cookware warmt gemakkelijk; wanneer u weg te nemen de gerechten, inductie zone koelt snel af. Met zintuiglijke bedieningspaneel met vergrendeling functie voor extra veiligheid. -Indikatornaya Restwarmte indicator voor maximale veiligheid. Glad gehard glas oppervlak met geïntegreerde bedieningspaneel biedt een eenvoudig te verzorgen een extra werkoppervlak. Productafmetingen Breedte: 71. 0 cm Diepte: 52. 0 cm Lengte: 5. 3 cm


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
woensdag 04 oktober 2017

Keuken, tegels en radiator verwijderen

Ik heb een nieuwe keuken besteld en hiervoor zal de oude keuken verwijderd en afgevoerd moeten worden. Er is een deel van 3,70 meter lang onder het raamkozijn met 4 keukenkastjes, een koelvriescombinatie en een oven. De andere zijde is ook 3,70 meter langen heeft 3 onder- en 3 bovenkastjes en afzuigkap. Verder dienen de tegels van de vloer en de wanden verwijderd te worden.


Keukenmontage en - renovatie Rozenburg
donderdag 21 september 2017

Recht model keuken plaatsen

Ik wil een keuken laten plaatsen, de keuken is recht en is 2.60 meter lang en heeft bovenkastjes. Keramische kookplaat -magnetron en afzuigkap onder kastje. En verlichting.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
woensdag 13 september 2017

Verleggen van de gas- en waterleiding voor nieuwe keuken

Ik zoek iemand voor het leidingwerk aanpassen, voor de nieuwe keuken. Het gaat om het verleggen van de gas- en waterleiding.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
maandag 04 september 2017

Uitsparing in een granieten aanrecht groter maken

Wij willen onze gaskookplaat vervangen door een inductiekookplaat. De uitsparing in het granieten aanrechtblad moet breder worde, nu 860 mm, moet 910 mm worden.


Keukenmontage en - renovatie Maasland
maandag 31 juli 2017

Keuken verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het verwijderen van mijn keuken. De ruimte is 3 x 2 meter. Er staan 5 onderkasten met aanrechtblad en 4 bovenkasten, een afzuigkap en een koelkast die weg moeten. Op de muur zit 1,5 m² tegelwerk en er zit op een andere muur nog een strook tegels van 200 x 20 cm. Mijn appartement is op de 1e verdieping en de afvoer moet via het trappenhuis gebeuren. Ik ga nog een nieuwe keuken kopen, als ik daarvan de levertijd weet, kan ik de klus met u inplannen.


Keukenmontage en - renovatie Rozenburg
dinsdag 10 januari 2017

Vervangen of herstellen van keukenlades en geleiders

Er zijn drie van onze keukenlades in slechte staat. Wij willen laten beoordelen of de lades inclusief de geleiders en/of rails vervangen moeten worden, of dat alleen het vervangen van de geleiders en/of rails voldoende is. De bestaande fronten kunnen gehandhaafd blijven. Het gaat om 2 lades van 240 x 540 x 80 mm en om 1 lade van 540 x 500 x 80 mm.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
dinsdag 18 oktober 2016

Zwarte keukenplinten leveren en monteren

Ik wil graag zwarte keukenplinten in mijn keuken hebben aangezien diegene die ik nu heb te laag zijn geworden omdat ik een andere vloer heb gelegd het zijn planken van 210 / 213/ en 51 centimeter dus 3 planken. Dikte 1 centimeter hoogte nu 23 centimeter maar dit is dus te laag moet rond de 24 centimeter zijn.


Keukenmontage en - renovatie Maassluis
donderdag 08 september 2016

Aanrechtblad laten verwijderen en vervangen

Ik wil mijn oude aanrechtblad laten vervangen door een nieuw kunststofblad met spoelbak. Het blad is 150 bij 59 cm. De spoelbak is 37 bij 37 cm. Het blad wat er nu op zit is van roestvrijstaal.


Keukenmontage en - renovatie Maasland
Offertes aanvragen