Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Huizen

Renovatie keuken - Keuken - Huizen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Renovatie keuken

Wegens aankoop van onze huurwoning en aanschaf nieuwe keuken, zijn wij op zoek naar een installateur die voor ons de volgende zaken kan realiseren: 1 Verwijderen en afvoeren woningbouwkeuken 2. infrezen van ca 2 meter warmwaterleiding 3. aanleggen 4 wandcontactdozen 4. vervangen cv radiator 5. leidingen aansluiten op nieuwe keukenblok Kortom de oude keuken moet er uit en de ruimte moet gereed gemaakt worden voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Bent u een installateur die de deze klus kan klaren, reageer dan zodat wij een afspraak kunnen maken om de klus op te nemen. Bij voorkeur in de avonduren. Gewenste eerste werkdag: week 37/38


Keukenspecialist Huizen

Offertes voor keuken in Huizen aanvragen

Recente opdrachten uit Huizen

maandag 15 juni 2020

Keuken aanrechtblad vervangen en inductie en spoelbak plaatsen

Ik zou graag een nieuw werkblad willen in mijn keuken met spoelbak en inductiekookplaat. Het oude aanrechtblad moet er eventueel nog uitgehaald worden, of de nieuwe kan eroverheen geplaatst worden. De inductiekookplaat moet worden aangesloten. Graag advies over de materialen.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
donderdag 24 januari 2019

Keukenvoorbereidingen treffen

Ik heb een woonkamer met open keuken. De keuken staat momenteel voor in de woonkamer en die wil ik nu verplaatsten naar de achterzijde. De leidingen op de huidige plek moeten onder de vloer afgedopt worden. Vervolgens moeten er nieuwe leidingen komen naar de nieuwe locatie, koud-warm water, afvoer en gas. Er is een diepe kruipruimte aanwezig en de afstand van de meterkast naar de nieuwe locatie van het fornuis is ongeveer 5 meter.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
donderdag 28 december 2017

Vaatwasser inbouwen

Ik wil graag een vaatwasser onder mijn gootsteen in plaats van in de kast. Weet niet of ik alle aansluitingen daarvoor heb. Misschien kan er ook naar de juiste maat gekeken worden zodat ik de goede vaatwasser kan kopen.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
woensdag 30 augustus 2017

Solitaire gasfornuis repareren

Solitaire gasfornuis SOH121610. De beveiliging van één pit werkt niet meer, waardoor de gastoevoer steeds afslaat. Deze wil ik graag gerepareerd hebben.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
woensdag 21 juni 2017

Lade van keukenblok repareren

Een lade in mijn keuken is uit z'n rails gelopen en ik wil dit weer gerepareerd hebben. Een kant van de rails zit aan de kast van en de andere kant aan de lade. Ik weet zelf niet hoe ik dit kan repareren.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
woensdag 25 januari 2017

Keukenblad laten plaatsen en afwerken

Eikenhout keukenblad plaatsen en de oude verwijderen (240 x 60 centimeter), een ronde spoelbak en nieuwe kraan installeren en keukenblad plaatsen bij kookplaat (120 x 60 centimeter). Ook graag een keramische plaat van 50 x 60 centimeter opnieuw installeren. Achterwand plaatsen van 55 x 92 centimeter en een wand plaatsen 94 x 115 centimeter.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
vrijdag 04 maart 2016

Gaskookplaat installeren

Ik wil een nieuwe gaskookplaat laten installeren. De nieuwe gaskookplaat heb ik al. De oude plaat dient te worden verwijderd maar deze wil ik wel houden. Beide platen hebben dezelfde afmeting en de nieuwe dient te worden geïnstalleerd in het stenen werkblad. Het gat zit er al. De vakman dient gecertificeerd te zijn in het aanbrengen van een gaskookplaat.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
zondag 31 januari 2016

Keuken aanpassen en uitbreiden

Keuken aanpassen en uitbreiden, elk advies is welkom!!


Keukenmontage en - renovatie Huizen
donderdag 26 november 2015

Onderbouw afzuigkap plaatsen

Ik heb bij Karwei een onderbouwafzuigkap gekocht en wil deze laten monteren en bevestigen. Het gaat om het type Etna: TO400TRSV.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
donderdag 19 maart 2015

Keuken plaatsen en installeren

Ik wil een nieuwe Ikea keuken laten plaatsen inclusief apparatuur: inbouwkoelvriescombinatie, vaatwasser, gas kookplaat en daaronder de combimagnetron. De keuken wordt op 24 maart geleverd. Elektra, leidingen, afvoer moeten vooraf aangepast worden. De keuken heeft 5 boven- en onderkasten en 1 grote kast voor de koelvriescombi. Er is een voorbereidingsformulier voor het meerwerk aanwezig evenals foto van de keuken. Gaarne plaatsing op 25/26/27 maart.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
zondag 29 juni 2014

Aanrechtblad plaatsen en bewerken

Aanrechtblad plaatsen en sparingen uitsnijden voor kookplaat en de gootsteen/wasbak. Blad zal ongeveer een meter of drie a drie en een half zijn. Oude aanrechtblad verwijderen. Netjes verwijderen want het moet opgeslagen worden. Het nieuwe aanrechtblad moet langer worden dan de huidige, ongeveer een meter of twee.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
woensdag 14 mei 2014

Recirculatie afzuigkap installeren

Ik wil een nieuwe al aanwezig recirculatie afzuigkap laten plaatsen. Het merk van de afzuigkap is Elica.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
maandag 12 mei 2014

Draaiknop van elektrische kookplaat herstellen

Ik heb een ETNA kookplaat waarvan 1 knop kapot is, graag zou ik dit willen laten herstellen. Wat gaat mij dit kosten?


Keukenmontage en - renovatie Huizen
vrijdag 18 april 2014

Spoelbak infrezen in aanrechtblad

Graag ontvang ik een offerte voor het vlakopbouw infrezen & monteren van een RVS spoelbak van minimaal 45 cm in een massief beuken werkblad. Mogelijk mag de bak ook afwijken van de opgegeven maat, mag iets groter als het maar past in een kastje van 60 cm. Levert u zelf een RVS spoelbak aan, of kan ik die zelf kiezen/aanleveren? Zie bijlage voor de gewenste spoelbak. Ik kan met het losse blad bij u langskomen, afleveren en later weer ophalen. Juli/augustus moet het klaar zijn.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
maandag 24 februari 2014

Inbouwafzuigkap in keuken installeren

In mijn keuken moet een nieuwe inbouw afzuigkap geïnstalleerd worden. De bestaande afzuigkap moet eruit gesloopt worden en de nieuwe erin. Het moet aangesloten worden op een bestaand kanaal dat naar buiten loopt. Nieuwe afzuigkap nog niet aangeschaft, graag meenemen in uw offerte. Het moet een goede kap zijn maar niet perse de duurste. Afmeting 57 x 48 cm binnenmaat.


Keukenmontage en - renovatie Huizen
Offertes aanvragen