Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Keukenspecialist Bussum

Keukenrenovatie: keuken renoveren - Keuken - Bussum

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keukenrenovatie: keuken renoveren

We willen onze keuken laten vernieuwen. Er moeten nieuwe keukendeurtjes worden geplaatst, een nieuw aanrechtblad, nieuwe wasbak en kraan. Het betreft een hoekkeuken met een composiet aanrechtblad. Graag willen we hier weer een zelfde aanrechtblad voor terug. Eventueel willen we ook een nieuwe afwasmachine laten plaatsen. De keuken heeft ook een aantal bovenkastjes.


Keukenspecialist Bussum

Offertes voor keuken in Bussum aanvragen

Recente opdrachten uit Bussum

zondag 29 mei 2022

Voorbereiding plaatsen keuken

Vanwege de aanschaf van een nieue keuken zijn we op zoek naar een vakman die ons de voorbereiding voor de plaatsing kan doen. Het gaat om uitbreiden van meterkast met 2 extra groepen, stucen , afsluiten gasleiding en eventueel demonteren en afvoeren van oude keuken (2 meter breed boven- en onder kastjes).


Keukenmontage en - renovatie Bussum
maandag 14 september 2020

Installatietekening keuken

Ik wil voor ons nieuwbouwhuis een installatie tekening laten maken voor de keuken. Zodat wij die kunnen inleveren bij de aannemer. Wij hebben de plattegrond (bouwtekening) en ook het keuken ontwerp + maten.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
maandag 09 december 2019

Schilderen van keukenmuur en plafond en installatie afzuigkap

Graag een offerte voor het schilderen van de keukenmuur en plafond (ongeveer 30 m2) en installatie van een afzuigkap. Deze afzuigkap is het: Afzuigunit 80 cm met Hob2Hood - DGE5861HM | AEG, of iets vergelijkbaars.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
vrijdag 27 september 2019

Plaatsen aanrecht met gootsteen

Op onze eerste verdieping willen wij graag naast de verwarmingsketel een metalen aanrechtblad met gootsteen laten installeren. Water is dus al beschikbaar.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
woensdag 21 augustus 2019

Gasfornuis vervangen voor electrische kookplaat

Ik heb nu een gasfornuis, maar wil deze graag vervangen voor een elektrische kookplaat. Graag met voldoende vermogen en netjes weg gewerkt, dus ik weet niet hoe de elektra moet worden aangelegd. Afstand van de meterkast naar de kookplaat is 2 a 3 meter. Kruipruimte is aanwezig maar niet toegankelijk.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
maandag 13 mei 2019

Laminaat aanrechtblad met inbouw spoelbak vervangen

L-vormige keuken. Aanrechtblad (laminaat) met waterkering plaatsen. Ook graag er een inbouw-spoelbak in plaatsen.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
maandag 15 april 2019

Keukenruimte renoveren (strippen + nieuw opbouwen)

Het gaat om een oude keukenruimte in een jaren '30 huis, afmetingen: ca 3.60 x 2.70 meter. Een nieuwe keuken zal worden geplaatst door een keukenbedrijf (verantwoordelijkheid opdrachtgever). Voor de klus dient de hele bestaande keukenruimte te worden opgeknapt voor de nieuwe keuken, de werkzaamheden betreffen: - Oude keuken verwijderen (samen met opdrachtgever) en afvoeren in puincontainer. - Puincontainer dient geleverd te worden + afvoer naar stort na strippen keuken. - Huidige beplating op de muren, tegels en stucwerk waar nodig dient te worden verwijderd. Elektra- en ander leidingwerk dient zo min mogelijk beschadigd te worden aangezien een groot deel zal worden hergebruikt. - Bestaande tegelvloer en betonvloer (van de bouw) dienen in zijn geheel te worden verwijderd. Mogelijk zit er nog een granitovloer onder de marmere tegels. Al dit puin dient te worden afgevoerd. - De huidige betonvloer ligt 'op het zand' en dient volledig te worden verwijderd. Nieuw te plaatsen: - Zand laag afgraven. Vloer nieuw opbouwen met: XPS/PIR isolatie, betonvloer + bewapening, vloerverwarmingsleidingen, dekcementvloer. - Buitenmuren bij ramen afwerken met plaat. Hele keuken stucen. - Plafond raggelwerk + stucplaten installeren + stucen (strak en goede kwaliteit voor keukens). Opdrachtgever verzorgt: - vloertegels + leggen (door het vloertegelbedrijf) - Al het elektra- en leidingenwerk wat moet worden aangepast. - PIR-platen voor plafondisolatie - Vloerverwarmingsverdeler een aansluiting naar CV. - Al het schilderwerk


Keukenmontage en - renovatie Naarden
vrijdag 30 november 2018

Mechanisme van carrouselkast repareren en 1 ladegeleider vervangen

Onze Simatic keuken is 13 jaar oud. Er zitten 2 carrouselkasten in waarvan de deurtjes scheef zitten. Deze sluiten daardoor ook niet meer vanzelf. In één van deze 2 kasten zijn steunbeugels die de draaiplateaus in balans houden defect. Er zijn stukjes afgebroken waardoor in stabiel. Daarnaast is er een lade waarvan één van de geleide rails defect is.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
donderdag 30 augustus 2018

Nieuwe koelkast laten monteren

Ik sta op het punt een koelkast te bestellen, maar wil hem dan ook graag geplaatst hebben.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
zondag 25 februari 2018

Kapotte glasplaat in de kookplaat vervangen

Er is een glazen zoutmolen kapot gevallen op onze Atag inductie kookplaat. Het systeem doet het nog wel, maar wij willen graag de kapotte glasplaat laten vervangen. De breedte is 90 centimeter.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
zondag 21 januari 2018

Keuken aanpassen

Het gaat om een verlenging van een nieuw aanrecht blad (circa 2.50 meter) Hier moet uitsparing voor een standaard gaskookstel in gezaagd worden. En een afzuigkap geplaatst boven het kookstel.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
vrijdag 05 januari 2018

Keukenblad, kraan en wasbak installeren

Ik wil een nieuw keukenblad, kraan en afwasbak kopen bij GAMMA en zoek iemand die het installeren. Het fornuis moet er ook in passen. Het blad is nog niet uitgekozen.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
donderdag 04 januari 2018

Bulthaup keuken repareren en opnieuw stellen

Wij hebben een Bulthaup B3 keuken in antraciet. Er is 1 aluminium strip van de zijwand is beschadigd, laat deels los en is vervormd, 1 aluminium strip van de vaatwasser is verwijderd en 1 aluminium strip van de koelkast zit los. Deze dienen gerepareerd cq vervangen te worden. Verder dient de plint en de lades en kasten opnieuw gesteld te worden. In totaal hebben wij 15 lades, 2 kasten, inclusief de Koelkast, en 1 vaatwasser. De afzuigkap dient voorzien te worden van een buitenaansluiting inclusief motor, direct achter de afzuigkap naar buiten, huidige afzuigkap is aangesloten op de centrale ventilatie.


Keukenmontage en - renovatie Naarden
vrijdag 14 april 2017

Spoelbak vervangen

Wij hebben een natuurstenen aanrecht met natuurstenen spoelbak. De spoelbak is uitgesleten, gescheurd en aan het lekken. Wij willen hem graag laten vervangen voor een RVS spoelbak. Hoeveel zou dit kosten?


Keukenmontage en - renovatie Bussum
dinsdag 14 februari 2017

Keuken opknappen en reviseren

Heb een appartement gekregen en wil mijn vaatwasser, koelkast, inbouw gasstel weer gebruiken. Nodig: een ander aanrechtblad waar de spullen onder kunnen met deurtjes en een groep erbij in de meterkast. Het nieuwe aanrechtblad zal in een hoek moeten komen, het materiaal kan in overleg.


Keukenmontage en - renovatie Bussum
Offertes aanvragen