Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Zwijndrecht

Kruipruimte isoleren met schelpen - Isolatie - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kruipruimte isoleren met schelpen

Graag ontvang ik een indicatie voor het isoleren van de kruipruimte onder de houten vloer met schelpen. De oppervlakte is ongeveer 40 m2 en bij de voordeur zit een kruipluik.


Isolatiespecialist Puttershoek

Gratis offertes voor isolatie in Zwijndrecht aanvragen

Recente opdrachten uit Zwijndrecht

donderdag 10 augustus 2023

Spouwmuur isolatie bijvullen

Spouwmuur isolatie bijvullen van verzakte oude UF schuim isolatie (aangebracht in 1981). Dakisolatie buitenzijde dak, in voorbereiding op plaatsen zonnepanelen. Bitumen dak met 15% hellingspercentage.


Isolatie Puttershoek
maandag 12 juni 2023

Buitengevel isoleren

Goedemorgen allen, de aanvraag betreft de buitengevels van een blokje van 5 woningen. De herstelkosten worden via de VvE betaald. Het betreft de adressen Grote Beerstraat 2 t/m 8 en Steenbokstraat 32-N in Zwijndrecht Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Wat wil je isoleren?: De buitenkant van mijn muur Type woning:: Woonhuis Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Zwijndrecht
zaterdag 22 oktober 2022

Plat dak isoleren (50m2)

Ik wil mijn houten platte dak isoleren. Het moet van binnenuit geïsoleerd worden. Het dak is 50 m2 en ik wil het thermisch laten isoleren.


Isolatie Zwijndrecht
dinsdag 26 juli 2022

Vochtschade aan het plafond van 3 kamers vanaf het dak

Vorige maand zag ik vochtvlekken op het plafond in sommige kamers op mijn bovenste verdieping. Ik heb een luchtontvochtiger gekocht, maar de vlekken bleven groeien. De afgelopen 2 weken ben ik op vakantie geweest en heb ik het huis niet gebruikt, maar de vlekken groeiden nog steeds. Ik weet zeker dat ze niet worden beïnvloed door mijn activiteit, maar door lekken vanaf het dak. Het dak van mijn huis is plat en het huis heeft 3 verdiepingen, dus het is te hoog om alleen te bereiken. Kunt u alstublieft een kijkje nemen en reparatie plannen?


Isolatie Zwijndrecht
maandag 18 oktober 2021

Binnenmuur isoleren

1 muur van mijn woonkamer grenst aan garages die er kops tegenaangebouwd zijn + het ligt aan de noord-oost kant. Graag advies van hoe ik dit het best geïsoleerd kan krijgen, waarschijnlijk met isolatie-gipswand en ook graag een prijsoindicatie. de muur is ongeveer 8x2,5 meter Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Isolatie Zwijndrecht
donderdag 21 februari 2019

Kruipruimte met chips isoleren

Ik wil isolatiechips in mijn kruipruimte die vochtig tot nat is. Ongeveer 50 m2 Offertes graag per e-mail


Isolatie Zwijndrecht
donderdag 22 maart 2018

Kruipruimte isoleren

Isolatie in dak en spouwmuren is aanwezig maar ik heb vocht in de kruipruimte en ik wil deze nu laten isoleren. Er zit een luik bij de voordeur maar je kan niet onder de vloer van de kamer komen. Ik wil in ieder geval de gang en de keukenruimte laten isoleren. Dit zal ongeveer 14 m2 zijn. Na het plaatsen van een nieuwe afvoer is er grondwater omhoog gekomen en sindsdien hangen de vochtdruppels nu ook onder aan het luik. Waarschijnlijk moet er ook extra ontluchting aangelegd worden.


Isolatie Puttershoek
woensdag 07 maart 2018

Schuin dak langs binnen isoleren

Wat is de oppervlakte van het te isoleren dak? Tussen 30 en 100 m². Welke dakvorm(en) moeten geïsoleerd worden? Hellend dak. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: De zolderverdieping is niet geïsoleerd en daarmee een koude bron voor het hele huis. Ik wil van binnenuit isoleren. 70% is makkelijk en direct bereikbaar, de overige 30% in de dak hoeken lastiger vanwege schotten/kasten. Moet wel geïsoleerd worden. Vorig jaar hebben we nieuwe dakpannen en grondhout geplaatst. Het betrof 73 m2 dakpannen, dat dus als richtlijn voor de offerte. Graag wil ik een offerte voor het aanbrengen van isolatie in combinatie met afwerking.


Isolatie Zwijndrecht
maandag 19 februari 2018

Binnenmuur isoleren

We willen graag een binnenmuur laten isoleren die direct grenst aan de kopgevel buitenmuur van appartementencomplex. Spouwmuurisolstie is niet mogelijk volgens de VvE. De Kopgevel is wel geïmpregneerd aan de buitenzijde, maar we hebben wel kleine schimmelplekken (eventueel door vocht doorslag) op de binnenmuur. De klant zijn voorkeur zou uitgaan naar styrofoam wb. Maar de klant sluit andere opties niet uit. In hoek lopen wel 2 buizen van de verwarming met een tussenruimte van 50 millimeter muur & buis. Het gaat om ongeveer 11 vierkante meter.


Isolatie Zwijndrecht
maandag 29 januari 2018

Vocht onder de vloer en in buitenmuren bestrijden

Ik heb vocht onder de vloer en in de buitenmuren. Er is nog geen schimmel onder de vloer gevonden maar wel in een buitenmuur. Tevens vraag ik mij af of de doorluchting goed is. Graag heb ik advies aan huis en hulp nodig bij het verhelpen van dit probleem voordat de vloer gelegd wordt en de muren geschilderd zijn.


Isolatie Zwijndrecht
maandag 10 april 2017

Schelpen in een natte kruipruimte aanbrengen

Onder onze woning staat in de kruipruimte van circa 45 m² momenteel een laagje van maximaal 10 cm water. Wij hebben ook een stankprobleem, dat vermoedelijk wordt veroorzaakt door de riolering van onze buren. Daar is nog onderzoek naar. Onze kruipruimte bestaat uit een ruimte onder de huiskamer en een ruimte onder de gang en keuken. Dat deel is niet via de keuken toegankelijk, maar kan wel via een gat in de muur volgespoten worden. Wij ontvangen graag een offerte voor het aanbrengen van schelpenisolatie in de gehele kruipruimte. We willen dit graag op heel korte termijn laten verzorgen.


Isolatie Zwijndrecht
maandag 20 februari 2017

Geluidsisolatie aan laten brengen

Wij willen graag onze huiskamer muur van 9 meter lang en 2.5 meter hoog laten isoleren in verband met geluidsoverlast van de aangrenzende huiskamer van onze buren. Hun tv hang aan onze gedeelde muur en dat dreunt zo enorm door dat wij onze eigen tv harder moeten zetten. De tussen muur is een enkele betonnen muur.


Isolatie Zwijndrecht
dinsdag 25 oktober 2016

Schelpen onder de vloer aanbrengen

Circa 35 m2 schelpen onder de vloer spuiten.


Isolatie Zwijndrecht
woensdag 18 mei 2016

Muziekstudio isoleren

Ik wil wellicht iets doen aan de geluidsoverlast die 1 buurman ervaart van mijn vrijstaande muziekstudio in onze achtertuin. Het is een nieuw gebouw (2004), binnen 30 m2 met dubbele spouwmuur, hardhouten kozijnen, HR glas, een houten kapconstructie ('piramide') met dakpannen. Binnen worden akoestische instrumenten bespeeld ( klarinet, dwarsfluit, viool, piano) meerdere uren per dag. Buiten is dat, in de buurt van het gebouwtje, goed hoorbaar. De parketvloer wil ik niet aanpakken, wellicht wel de kap of muren isoleren, als dat effectieve demping oplevert.


Isolatie Zwijndrecht
zondag 17 april 2016

Schelpenzand in de kruipruimte aanbrengen

Ik wil graag grondwater uit de kruipruimte laten wegpompen en de ruimte laten ophogen met schelpenzand. De woning is 8.10 x 5.13 meter groot en de kruipruimte is bereikbaar via een luik. Eventueel hebben meerdere huizen in onze straat interesse.


Isolatie Zwijndrecht
Offertes aanvragen