Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Isolatiespecialist Zaandam

Plafond van carport isoleren + afwerken met kunststof (36m2) - Isolatie - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Plafond van carport isoleren + afwerken met kunststof (36m2)

Ik wil de betonnen onderzijde van mijn ‘carport’ laten isoleren en afwerken met een kunststof beplating. 14cm pir plaat, daarover gevel bekleding. Het gaat om ongeveer 36m2.


Isolatiespecialist Wormer

Gratis offertes voor isolatie in Zaandam aanvragen

Recente opdrachten uit Zaandam

maandag 11 juli 2022

Badkamer wand isoleren

Tijdens koude periode is het erg koud in de badkamer (waarschijnlijk niet goed geïsoleerd). De afmeting van de te isoleren wand is 6 vierkante meter. Het is misschien makkelijker om de put te isoleren van de buitenkant van het gebouw. De muur is onderdeel van het dak (onderdeel van het schuine dak, zie foto).


Isolatie Zaandijk
donderdag 23 juni 2022

Muur isoleren en stucen 402m2

Ik wil graag 402 m2 muur isoleren en stucen. Het moet glad worden afgewerkt. We willen isoleren met piepschuim, dan een laag gaas, dan cementstuc lagen en dan crepi.


Isolatie Assendelft
donderdag 23 juni 2022

Isoleren met voorzetwanden 47m2

Ik wil graag mijn woning isoleren dmv voorzetwanden. Er zou ongeveer 47m2 geisoleerd moeten worden.


Isolatie Wormerveer
dinsdag 29 maart 2022

Binnenmuur geluiddempend isoleren ~25m2

Ik heb zelf geen verstand van dit soort dingen. Maar ik hoor het kind van de buren zo gillen en schreeuwen. Dat hoge kinderstemmen gast overal doorheen en aangezien dat soms de hele dag is ben ik aan het kijken naar oplossingen qua isolatie. Het gaat om ongeveer 25m2 25m2. Waar wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Wormerveer
vrijdag 24 december 2021

Plafond van carport isoleren + afwerken met kunststof (36m2)

Ik wil de betonnen onderzijde van mijn ‘carport’ laten isoleren en afwerken met een kunststof beplating. 14cm pir plaat, daarover gevel bekleding. Het gaat om ongeveer 36m2.


Isolatie Wormer
maandag 14 juni 2021

Binnenmuur van 22m2 isoleren wegens vochtproblemen

Twee muren (circa 22 m2) in de huiskamer bevatten schimmel, veroorzaakt door te veel vocht in huis. Het is niet mogelijk de buitenmuren te isoleren. Wij willen deze twee binnenmuren graag laten isoleren. Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden?: Geen voorkeur, graag advies van de vakman Wat is het doel van de muurisolatie?: thermisch isoleren Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Het gaat om een binnen muur en een buitenmuur van 2m.


Isolatie Zaandam
vrijdag 22 januari 2021

Thermische isolatie aanbrengen

Ons huis krijgt in mei en juni een funderingsherstel. Hierna willen wij onder andere ook de muren laten isoleren. De spouwmuur is te smal voor isolatie. Het betreft een vrijstaand jaren 30 huis. Het gaat om grofweg 60 m2. Graag willen wij hierover met een specialist van gedachten wisselen. Wat is het doel van de muurisolatie? Thermisch isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Geen voorkeur, graag advies van de vakman


Isolatie Zaandijk
zondag 10 januari 2021

Kruipruimte isoleren

De kruipruimte isoleren die een diepte heeft van 50 cm


Isolatie Wormer
donderdag 19 november 2020

Zolder isoleren binnenzijde

Ik wil de zolder aan de binnenkant laten isoleren. Het gaat om 65 m2. Gaarne informatie over te gebruiken materialen en dikte (bijvoorbeeld Pir 50mm en afwerking) en een offerte materiaal en arbeidskosten.


Isolatie Oostzaan
dinsdag 27 oktober 2020

Kruipruimte isoleren

In de kruipruimte isolatie met folie aanbrengen, 94 vierkante meter.


Isolatie Zaandam
dinsdag 13 oktober 2020

Garage isoleren tegen vocht en vorst

Isoleren van een nieuwbouw garage tegen vocht en vorst. Afmetingen 287x606x270 (bxlxh). Een breedte betreft garagedeur, beide lengtes bevatten een deur. Dak dient ook te worden geïsoleerd.


Isolatie Wormerveer
zondag 21 juni 2020

Dak isoleren

Jaren 30 dakbeschot, van binnen na isoleren en afwerken met AK-gips. Totale oppervlakte is ongeveer 60 m2. Welke dakvorm(en) moet(en) geïsoleerd worden? Hellend dak


Isolatie Wormerveer
woensdag 27 mei 2020

Trap geluidsisolatie

Gaat om een trap van 30 treden van ongeveer 1.20 breed. Ligt nu tapijt maar trap geeft nu teveel geluid voor de onderbuurvrouw. Er zit een kwartslag draai in bij de laatste 5 treden.


Isolatie Assendelft
woensdag 12 februari 2020

Gevels van binnenuit isoleren

We zijn bezig met het kopen van een woning van mijn schoonvader en wij zouden graag een indicatie hebben van wat het zou kosten om de wanden van binnenuit thermisch te isoleren. Het is een enkelsteens woning uit 1890. 2 verdiepingen zouden geïsoleerd moeten worden. De woning is ongeveer 22 x 5 meter en per verdieping is het ongeveer 3,5-4 meter hoog. We willen meerdere prijzen zien voor verschillende diktes van isolatie materiaal in een RC klasse. Nu is er niet echt isolatie aanwezig. De afwerking zal iets met gipsplaten moeten worden.


Isolatie Zaandam
woensdag 08 januari 2020

Huis isoleren met geluidisolatie

Ik heb last van muziek van mijn buren. Bijzonder is dat 1/3 van mijn hoekhuis vast zit aan zijn huis. Echter kan ik zijn muziek in mijn hele huis horen. Mijn huis heeft 3 verdiepingen, zijn huis 2 verdiepingen. Graag laat ik hier naar kijken en het probleem oplossen. Alleen de slaapkamer isoleren, is ook een oplossing. Ik wil in ieder geval een plek hebben waar ik me kan terugtrekken. Het huis is ongeveer 130/ 140 m2. Graag iemand die ervaring heeft met geluidsisolatie.


Isolatie Zaandam
Offertes aanvragen