Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Isolatiespecialist Capelle aan den Ijssel

Mogelijkheden voor gevelisolatie bekijken - Isolatie - Capelle aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Mogelijkheden voor gevelisolatie bekijken

Betreft de zijgevel van een hoekhuis. Ondanks de aanwezige spouwmuur isolatie is de muur kil en wij willen weten of dit met een buitengevel isolatie te verhelpen is en wat de kosten daarvoor zouden zijn. Het huis is 10 meter diep en 3 verdiepingen hoog.


Isolatiespecialist Capelle aan den IJssel

Gratis offertes voor isolatie in Capelle aan den Ijssel aanvragen

Recente opdrachten uit Capelle aan den Ijssel

maandag 17 juli 2023

Buitengevel isoleren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie In welke isolatievorm(en) heb je verder interesse?: Gevelisolatie Wanneer is je woning gebouwd?: Na 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Isolatie Capelle aan den IJssel
vrijdag 24 februari 2023

450m2 plafond akoestisch isoleren

Ik wil het gaat plafond akoestisch laten isoleren. Het gaat om 450m2.


Isolatie Capelle aan den IJssel
maandag 06 februari 2023

Uitbouw vloer isoleren (13,2m2)

Ik heb een paar jaar geleden een uitbouw geplaatst. Er is nu tussen de fundering en het zand een ruimte gekomen, die wil ik voor laten spuiten met isolatie. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 13.2 m2. Ik weet niet precies hoe hoog de ruimte is.


Isolatie Capelle aan den IJssel
maandag 27 december 2021

Binnenmuur of plafond isoleren

De buren in het huis naast ons hebben in de slaapkamer (op verdieping 1) last van onze kookgeuren uit de keuken (begane grond). Dacht eerst dat het door een lekkend afzuigkanaal kwam en heb dat met purschuim dichtgespoten. Maar de buren blijven klagen. De kookwand-muur van onze keuken en hun slaapkamerwand van de buren zijn dezelfde muur. Volgens mij moeten er dus scheuren in die tussenmuur zitten of slecht metselwerk, waardoor de kookgeuren uit onze keuken kunnen doordringen naar hun slaapkamer. Weet werkelijk niet wat te doen en ben ten einde raad.


Isolatie Capelle aan den IJssel
maandag 16 augustus 2021

Plafond isoleren

Ik ben opzoek naar iemand die mij advies kan geven hoe en met wat voor materiaal ik het beste mijn huis kan isoleren. Gaat om 100 m2 aan de binnenkant van mijn huis.


Isolatie Capelle aan den IJssel
maandag 14 juni 2021

Binnen- en buitenmuur isoleren

Binnen- en buitenmuur isoleren Buiten gaat het niet om de gehele muur, maar een gedeelte Wil je geluidsisolatie laten aanbrengen?: In mijn woning


Isolatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 06 februari 2021

Isoleren vanwege geluid

Veel last van het lopen van de bovenburen lopen op hun hielen. Wat voor plafond isolatie we dan nodig hebben weet ik niet. En nu hoor ik dat het geluid ook eventueel via de muren kan komen? Het plafond is ongeveer 40m2. Geluiddempend van boven.


Isolatie Capelle aan den IJssel
woensdag 06 januari 2021

Zoldervloer thermisch isoleren

Ik wil graag een beloopbare isolatievloer aan laten brengen op onbewoonde houten zoldervloer. Het gaat om 90 m2.


Isolatie Ouderkerk aan den IJssel
woensdag 07 oktober 2020

Kruipruimte repareren

Ik wil onze kruipruimte laten repareren in de zin dat er geen plassen water meer liggen. Wij wonen sinds deze zomer in ons huis en hadden toen een droge kruipruimte, nu ligt deze voor 30% onder water. Wij zouden dit graag willen laten verhelpen en tevens de vloer isoleren. Kruipruimte is 55 m2 en 80 cm hoog


Isolatie Capelle aan den IJssel
dinsdag 06 oktober 2020

Muren isoleren

Ik wil graag 2 muren laten isoleren. U kunt langskomen en een prijs opmaken. Is in totaal 15 m2 Wat is het doel van de muurisolatie? Geluid isoleren Hoe moet de isolatie en afwerking geplaatst worden? Verlijmd aan de muur met gipsplaat (gyproc) afwerking.


Isolatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 26 september 2020

Geluidsisolatie aanbrengen op plafond

Graag wil ik de geluidshinder van de bovenburen weghebben. Ik woon in in een huis uit te de jaren 50 met houten plafonds en vloeren. Misschien kunnen jullie daarbij helpen. Het gaat om een oppevlakte van 6 x 4 meter. Graag hoor ik van u.


Isolatie Capelle aan den IJssel
donderdag 10 september 2020

Kruipruimte opvullen met zand of kalkkorrels

Ik wil mijn kruipruimte ophogen met kalkkorrels. De oppervlakte is 66 m2. Ophogen ca. 30-35 cm. Kruipluik ligt bij de voordeur en dat is 6 meter vanaf de weg.


Isolatie Capelle aan den IJssel
vrijdag 01 mei 2020

Fermacel geluidsisolatie plaatsen

Ik wil op mijn bovenverdieping op de houten vloer fermacel geluidsisolatie platen laten neerleggen. Dit is ongeveer 45m2. Ik weet niet of er al isolatiemateriaal aanwezig is, het huis is 20 jaar oud. Eventueel kan ik zelf het materiaal regelen, maar dit kan ook door u.


Isolatie Capelle aan den IJssel
zaterdag 04 april 2020

Kruipruimte ophogen met zand

Voor 1 of meerdere huizen in de straat de kruipruimte ophogen met zand. Afmetingen kruipruimte 6x12 meter, ophogen met 40-45 cm.


Isolatie Capelle aan den IJssel
maandag 24 februari 2020

Wand van slaapkamer isoleren tegen geluid van buren

Ik wil graag de wand naar mijn buren isoleren. Het gaat om de slaapkamer waarbij ik mijn buren letterlijk hoor snurken. Afmetingen van de muur bedragen ongeveer 3.50 x 2.20. Mijn woning is uit 1928, dus wanden zijn erg dun.


Isolatie Capelle aan den IJssel
Offertes aanvragen