Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Wageningen

Buitenkraan straatzijde installeren - Sanitair en installatiewerk - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenkraan straatzijde installeren

Ik zoek een installateur die een buitenkraan kan installeren aan de voorkant vd woning (oprit)


Loodgieter / installateur Wageningen

Offertes sanitair en installatiewerk in Wageningen vergelijken

Recente opdrachten in Wageningen

woensdag 18 januari 2017

Leidingwerk en verwarming aanleggen in de nieuwbouwwoning

Het gaat om een nieuwbouw woning twee-onder-een-kap in Renkum. Aanleggen van een CV systeem. Exclusief vloerverwarming begaande grond. Inclusief leveren en plaatsen ketel. Inclusief leveren en plaatsen radiatoren eerste en tweede verdieping. Inclusief aansluiten vloerverwarming begaande grond. Aanleggen van de gasinstallatie met aansluiting voor de CV-ketel en gaskookplaat. Aanleggen van een waterinstallatie voor het warm en koud water voor de sanitaire aansluitpunten (Tekening aanwezig). Aanleggen van de mechanische ventilatie. Aanleggen van binnen riolering voor de vuilwateraansluitpunten. Tekening op aanvraag.


Installatie- en leidingwerk Renkum
zondag 09 november 2014

Badkamer realiseren en keuken voorbereiden

Voorbereiden leidingen en afvoer voor toilet, douche, verwarmingselement en wastafel. De badkamer moet 2 a 3 meter van de keuken af komen, vanaf de keuken moet het leidingwerk doorgetrokken worden. Tevens: - Voorbereiden keukenblokje. - Ombouw Geberit toilet maken. - Afvoer doorvoeren door 2x betonnen verdiepingsvloer en aansluiten op hoofdafvoer in de kelder. - Plaatsen van douchedrain rekening houdend met te storten cementvloer en afschot voor afwatering naar drain. - Storten van vloer, waterdichte afsluiting met wanden. Tegelen van vloeren en wanden, ongeveer 20 m2. - Het plaatsen van Geberit toilet, regendouche, verwarming, wastafelmeubel met spiegel en douchewand in de badkamer. Sanitair en dergelijke schaf ik zelf aan. In december de werkzaamheden uitvoeren, het moet voor de jaarwisseling klaar zijn.


Installatie- en leidingwerk Rhenen
woensdag 01 oktober 2014

Sanitair installeren / monteren

Twee staande toiletpotten vervangen: een boven en een beneden. Wellicht moeten ze eerst opgemeten worden? We hebben ze nog niet gekocht omdat we niet zeker zijn over de maat van de aansluiting op het riool. En eventueel twee wastafels vervangen.


Installatie- en leidingwerk Zetten
zaterdag 27 augustus 2011

Installatiewerkzaamheden

1. Verplaatsen CV ketel en leidingen op bovenzolder 2. Gehele slaapverdieping met flexibele buizen aanleggen, badkamer van 2,5 x 2,6 meter voorzien van cv-vloerverwarming, 3. In badkamer sanitairleidingen maken


Installatie- en leidingwerk Wageningen
Offertes aanvragen