Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Waalwijk

Divers loodgieterswerk - Sanitair en installatiewerk - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Divers loodgieterswerk

1 de waterleiding lekt bij de hoofdkraan deze moet ook nagekeken worden; 2 vervangen van de bad\douchekraan in de badkamer; 3 het repareren van de dakgoot achter met de overgang naar de regenpijp; Dakgoot zit boven de eerste verdieping. 4 aansluiten en monteren van een wastafel met kastje/spiegel op logeerkamer. Vroeger heeft er ook een wastafel gezeten dus de afvoer en waterleidingen zijn er al.


Loodgieter / installateur Kaatsheuvel

Offertes sanitair en installatiewerk in Waalwijk vergelijken

Recente opdrachten in Waalwijk

vrijdag 12 februari 2016

Afvoeren plaatsen

Ik wil van een slaapkamer een badkamer maken, deze ligt boven de toilet en er zou een toilet afvoer en douche afvoer naar beneden gebracht moeten worden en aangesloten op de riolering via de toilet, tegelijk zou in de toilet ruimte beneden een hangend toilet geplaatst moeten worden. Het sanitair en de tegels gaan wij later zelf aanbrengen.


Installatie- en leidingwerk Waalwijk
zaterdag 12 mei 2007

Loodgieter / installateur

Betreft nieuwbouwwoning met casco badkamer. Project betreft installatie van reeds beschikbaar sanitair: halfvrijstaand bad, (inloop)douche (inclusief kranen), badkamermeubel incl wastafels en kranen/afvoeren, electrische designradiator, bevestiging kolomkast behorend bij meubel. Installatie van reeds beschikbaar toilet (hangcloset compleet), fonteintje en bijbehorende kraan. Betreft 2 ruimtes, 1 maal 1e verdieping, 1x begane grond.


Installatie- en leidingwerk Waalwijk
Offertes aanvragen