Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter Sanitair Rotterdam

Airconditioning nakijken en bijvullen - Sanitair en installatiewerk - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Airconditioning nakijken en bijvullen

Mijn airco is niet zo cool meer, ik denk dat het bijgevuld moet worden.


Loodgieter / installateur Rotterdam

Offertes sanitair en installatiewerk in Rotterdam vergelijken

Recente opdrachten in Rotterdam

maandag 09 maart 2020

Moederhaard vervangen voor cv ketel

Ik heb een moederhaard, die wil ik weg hebben. Moederhaard vervangen voor cv ketel. Ik weet niet of deze het beste elektrisch kan zijn of op gas kan werken. Heb door heel het huis wel radiatoren en in mijn keuken een badgeiser met een buis naar buiten. Ik weet ook eerlijk gezegd niet waar de cv ketel moet komen. Ik heb een appartement van 65 m2. De cv ketel kan voor verwarming en sanitair, maar wat handig is. Graag de moederhaard afvoeren. Op de woensdagen ben ik vrij, dus dan kunt u langskomen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
donderdag 12 september 2019

Sanitair vervangen en lekkage verhelpen

Tijdens werkzaamheden zijn er een aantal gebreken ontstaan aan sanitair: 1a. Stortbak van de toilet is kapot. Er is een stuk afgebroken en hij is dus open. Er moet dus een nieuwe stortbak komen. 1b. Dezelfde toilet loopt niet meer goed door. Er is al met een ontstoppingsveer aangevallen maar waarschijnlijk zit de verstopping dieper of heeft het te maken met de kapotte stortbak. 1c. Er is een lekkage bij de onderburen in de douche recht onder de plek waar de kapotte toilet (hierboven beschreven) staat. Deze lekkage moet ook worden opgelost. 3. Er is een stuk afgebroken van een wastafel. Deze moet vervangen worden.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 30 april 2019

Aanleg stroom/sanitair keuken

Ik zoek een loodgieter/installateur die leidingwerk kan realiseren ten behoeve van een nieuwe keuken op een nieuwe locatie. Er is geen leidingsadviesschema aanwezig, maar ik weet waar wat moet komen. De leidingen kunnen onder de houten vloer via de kruipruimte gelegd worden. Het gaat om water en stroom leidingen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 23 december 2017

Standleding vervangen

Ik ben eigenaar van een appartement in Rotterdam Lombardijen. De standleiding tussen de eerste verdieping (58 ) en de tweede verdieping (60) is stuk. Men wil graag een offerte voor het vervangen van deze leiding beginnend bij de aansluiting op nr 60 tot en met de aansluiting in de garagebox eronder, inclusief hak- en breekwerk, demontage en montage van sanitair en herstel van hak- en breekwerk alsmede eventuele schade. Op de tweede verdieping is het PVC, eronder en erboven is de leiding van gietijzer.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 29 oktober 2016

Wateraansluiting en gasleiding aanpassen

Hierbij een offerte aanvraag. Voor een klein appartement in Rotterdam Oud Charloisse wil ik de CV kamer ruimte voorzien van 3 maal koud + warm water aansluitingen en afvoer tbv aansluitingen kant en klaar sanitair toestellen. De oude badkamer wordt berging en de wasmachine aansluiting wordt daar verplaatst (reeds door derden geregeld). In de huidige situatie er is reeds een waterkaan en afvoer tbv wasmachine wat zal worden opgegeven en kan gebruikt worden voor het doortrekken van de water leidingen en afvoer voor deze 3 voorzieningen : kant en klaar ligbad met ingebouwde kranen in de ligbad en kant en klaar douchcabine. Voor deze 2 toestellen zijn water aansluitingen mbv flexibele buizen die niet afgewerkt zijn in de muur en vloer voldoende. Voor de kleine Praxi Dover wastafel dient de water aansluiting te worden weg gewerkt in de muur. Zie foto's voor een betere indruk. Optioneel is het voorzien van een warmwater aansluiting bij de toiletkraan. Graag meerprijs voor aangeven. In de keuken de gasleiding dient met 1. 5-2 m te worden verlengd tbv een kookeiland zoals op de foto. De werkzaamheden dienen het liefst in de eerste twee weken van november plaats te vinden. Zie foto bijlage voor meer informatie. Gaarne uw spoedige reactie. Bvd.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 13 december 2013

Loodgieters- en installatiewerk

Voor een pand die wordt verbouwd tot appartementen, betreft 8 appartement die moet voorzien worden met cv, luchtafvoer, sanitair, riolering, waterleidingen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
dinsdag 10 december 2013

Rioleringen, CV-installaties, sanitair en leidingwerk installeren

Nieuwe installatie/leidingwerk voor 8 appartementen. Het gaat om CV, sanitair, aanleg rioleringen en waterleidingen en lucht afvoer en toevoer. Alle materialen moeten waarschijnlijk ook geleverd worden. Appartementen zijn ongeveer 11-14 meter bij 5,5 meter. Eind januari/februari moet het gebeuren.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
zaterdag 23 oktober 2010

Wateraansluiting

Koud- en warmwaterleidingen verleggen van wastafel en douchekraan badkamer, afdoppen, dus geen sanitair plaatsen. Alles al gefreesd! Leiding door muur leggen met wastafel aansluiting in andere kamer.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 27 augustus 2010

exctra tiolet

Wij willen een extra toilet en wasbak plaatsen in een bergruimte. Sanitair kopen we zelf.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
maandag 21 juni 2010

plaatsen zwevend toilet, leidingwerk nalopen

Verwijderen oude toilet, plaatsen zwevend toilet. Verwijderen sanitair en radiator in badkamer Nalopen en eventueel verleggen van water- en gasleidingen. Graag eerst even komen kijken.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
vrijdag 18 juli 2008

Loodgieter / installateur

2e toilet plaasten op 2e verdieping , afvoer en waterleiding aanleggen . bijhorendwerkzaamheden lichtloepel vervangen want het is nu geel en niet meer helder . het lijkt dat die aangetast is door regen. Indicatie exclusief sanitair, inclusief materiaal.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
donderdag 21 februari 2008

Loodgieter / installateur

Ik een nieuw badkamer plaatsen. Hierdoor wil ik de leidingen laten omleggen naar een kamer aan de overkant van de badkamer. In deze kamer wil ik aansluiting hebben voor wasmachine en droger. Verder moet er wat leidingwerk in de badkamer worden verlegd. Plaatsen sanitair: douche, bad, wastaf, radiator en betegelen wanden en vloer.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
maandag 15 oktober 2007

Loodgieter / installateur

Er worden drie aparte ruimtes (badkamer, berghoek en douchekamer) in de woning omgebouwd tot een nieuwe badkamer. De oude sanitair wordt vervangen met nieuwe sanitair. Aangezien dat de locatie van de sanitair anders wordt zullen er nieuwe afvoerleidingen en waterleidingen moeten komen. Liefst zo snel mogelijk!


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
woensdag 26 april 2006

Loodgieter / installateur

begane grond: het verplaatsen van een gibowand. bestaande opdekdeuren en kozijnen vervangen door stompe verdiepings hoge kozijnen en deuren. eerste verdieping: bestaande badkamer vergroten en al het sanitair vervangen. vloerverwarming aanbrengen en alle tegels vervangen. bad plaatsen, toilet vervangen door hangtoilet, slopen van wand richting een berging en daar een inloopdouche aanbrengen. (bestaande berging is aansluiting voor wasmachine. tweede verdieping: aansluiting wasmachine maken plus eventueel een wasbak met koud water aanbrengen.


Installatie- en leidingwerk Rotterdam
Offertes aanvragen