Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Gouda

Toilet: leiding verleggen voor hangend toilet - Sanitair en installatiewerk - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Toilet: leiding verleggen voor hangend toilet

De afvoer van mijn staande toilet op de begane grond moet verplaatst worden naar de muur om een hangend toilet te kunnen plaatsen. Het tegelwerk eruit halen en terugplaatsen doe ik zelf. Graag zie ik hiervoor een offerte tegemoet.


Loodgieter / installateur Gouda

Offertes sanitair en installatiewerk in Gouda vergelijken

Recente opdrachten in Gouda

vrijdag 11 februari 2011

Installatiewerk in huis

Ik heb meerdere installatiewerken in mijn woning te verrichten. In de badkamer dient een douchecabine en badmeubel gemonteerd te worden. Het sainitair moet ik nog aanschaffen, maar dienen ter vervanging van bestaand sanitair. Ik wil een nieuwe HR Ketel (CV) laten installeren. Mijn oude VR-ketel is 15 jaar oud en functioneert niet optimaal (storingen). Ik wil in de keuken graag ook een keukenkraan en nieuwe vaatswasser laten plaatsen. Graag wil ik een gespecificeerde offerte per onderdeel om te kunnen besluiten delen uit te laten voeren of gewoon alles.


Installatie- en leidingwerk Gouda
maandag 29 juni 2009

Loodgieter / installateur

badkamer vernieuwen > oude badkamer er uit > nieuwe er in - leidingen verplaatsen/vervangen/ veranderen en wegwerken van wastafels en douche( wastafel zit nu aan de kant waar de douche moet komen, douche zit nu daar waar de wastafels moeten komen. - plaatsen 2 nieuwe wastafels op een andere wand, incl leidingen - plaatsen nieuw toilet, incl leidingen - plaatsen van douche, incl leidingen - stucen en betegelen. Sanitair is reeds door ons gekocht .


Installatie- en leidingwerk Reeuwijk
woensdag 12 maart 2008

Loodgieter / installateur

Voor de vervaardiging van een nieuwe badkamer zullen de leidingen (waterafvoer en toevoer) in de vloer moeten worden verlegd. Het sloopwerk van de vloer zal ik zelf verrichten zodat alle leidingen zichtbaar en verlegbaar zullen zijn. Eventueel ook montage sanitair.


Installatie- en leidingwerk Gouda
dinsdag 18 april 2006

Loodgieter / installateur

Wij hebben een ingebouwd sanitair van merke OLIVER INTERNATIONAL. De binnenwerk (van de spoelen mechanism) is helemaal kapot en moet vervangen worden. Betreft binnenwerkt toilet, ingebouwd in de muur in de badkamer, blijft doorlopen


Installatie- en leidingwerk Gouda
Offertes aanvragen