Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Culemborg

Buitenkraan aanleggen in de achtertuin - Sanitair en installatiewerk - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Buitenkraan aanleggen in de achtertuin

Ik zou graag een buitenkraan in achtertuin laten plaatsen, leiding via kruipruimte (ong. 8 -9 m) naar buiten toe, kraantje tegen achtergevel bevestigd.


Loodgieter / installateur Rijswijk

Offertes sanitair en installatiewerk in Culemborg vergelijken

Recente opdrachten in Culemborg

dinsdag 06 juni 2023

Sanitaire installaties

in keuken te plaatsen boiler van 80 liter om te kunnen douchen en voor een afwasje-ben alleenwonend Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Rijswijk
dinsdag 24 februari 2015

Sanitairmontage: sanitair monteren

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren. Het gaat om het plaatsen van een nieuwe keukenkraan in het keukenblad, de oude zal eerst verwijderd moeten worden. Tevens wil ik graag de thermostaatkraan in de badkamer laten vervangen, dus ook hier de oude verwijderen en de nieuwe monteren. Als laatste wil ik graag een handgreep in de douche laten monteren. Graag krijg ik een indicatie van de kosten.


Installatie- en leidingwerk Rijswijk
vrijdag 04 april 2014

Vocht- en lekkageprobleem bij sanitair

Al geruime tijd kampen we met lekkage ten gevolge van slecht afdichtingen van kit in bad/toiletruimte 1e verdieping. Deze moeten hersteld worden. Tevens is kruipruimte vrij vochtig. Uitgezocht moet worden of er met afvoerbuis van toilet problemen zijn(barsten/lekkage). Kruipruimte is makkelijk toegankelijk.


Installatie- en leidingwerk Culemborg
maandag 16 april 2012

Water in sanitair blijft stromen

Water blijft stromen in de pot. Merk Adriatico inbouw van praxis. We zoeken een loodgieter die dit kan nakijken, indicatie kan geven en kan repareren.


Installatie- en leidingwerk Rijswijk
Offertes aanvragen