Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Capelle aan den Ijssel

Regenpijp vervangen - Sanitair en installatiewerk - Capelle aan den Ijssel

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Regenpijp vervangen

Ik zoek een loodgieter die mijn PVC regenpijp bij de garage kan vervangen (circa 4 meter) is nu PVC, tevens dakgoot achter (zink) heeft een lekkage op de naad


Loodgieter / installateur Capelle aan den IJssel

Offertes sanitair en installatiewerk in Capelle aan den Ijssel vergelijken

Recente opdrachten in Capelle aan den Ijssel

woensdag 06 september 2023

Sanitaire installaties

Water blokkade in keuken en bad kamer.


Installatie- en leidingwerk Capelle aan den IJssel
donderdag 07 mei 2015

Sanitair installeren in een casco appartement

Het gaat om de volgende werkzaamheden in de BADKAMER: Aanpassen van de warm en koud waterleiding TBV de douche, bad en badmeubel. Aanpassen van de afvoer TBV vloergoot, bad en badmeubel Aanpassen van de cv leidingen TBV handdoek radiator. Plaatsen van een vloergoot. Vloer in de douche hoek op afschot aansmeren naar de vloergoot. Plaatsen en intimmeren van het bad. Aanbrengen van een kimband. Voorstrijken, betegelen en voegen van de wanden. Betegelen en voegen van de vloer. Kitten van de hoeknaden. Afmonteren van het sanitair. TOILET. Plaatsen van een inbouwreservoir. Aanpassen van de waterleiding TBV inbouwreservoir. Aanpassen van het riool TBV inbouwreservoir. In timmeren van het inbouwreservoir. Betegelen en voegen van vloer en reservoir. Kitten van de hoeknaden. Afmonteren van het sanitair. KEUKEN. Aanpassen van de gasleiding TBV gas comfort toestel. Zie bijgaande plattegrond van de badkamer, circa 3 x 2 meter.


Installatie- en leidingwerk Capelle aan den IJssel
dinsdag 26 juli 2011

Afvoerproblemen badkamer

De aansluiting van afvoer van douchehoek sluit niet goed aan bij afvoerpijp. Bij installatie douchehoek is door een zogenaamde 'sanitairspecialist' afvoerpijp te kort afgezaagd. Afvoerpijp zit in het beton in de vloer, waarschijnlijk niet meer te repareren. Het idee is nu om door de vloer van de badkamer een gat naar beneden te boren (komt uit in de keuken, afvoerpijp doorheen, vastmaken en naar natte hoek in de keuken. Douchehoek moet wel gedemonteerd worden. Evt. door bewoner zelf maar montage douchehoek door vakman.


Installatie- en leidingwerk Capelle aan den IJssel
Offertes aanvragen