Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter Sanitair Amsterdam

Wastafel installeren en verplaatsen wasmachine - Sanitair en installatiewerk - Amsterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Wastafel installeren en verplaatsen wasmachine

Ik wil graag een wastafel laten installeren en de wasmachine laten verplaatsen. De wastafel: tussen de keukenmuur en de douche muur is een ruimte waar ik een wastafel wil. Dit betekent water aan en afvoer en installeren. Wasmachine: het is een kleine woning en heeft een kleine keuken. Hierom of de wasmachine naar de zolder (1 verdieping hoger) of in de keuken op andere plek of onder de nieuwe wastafel.


Loodgieter / installateur Amsterdam

Offertes sanitair en installatiewerk in Amsterdam vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam

woensdag 14 april 2021

Install a new intergas boiler

Ik zoek een CV-specialist voor het vervangen van mijn intergas boiler. De boiler voorzien een 2-persoons appartement van CV en sanitair water.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
zondag 10 mei 2020

Nieuwe badkamer

Ik wil mijn badkamer graag vernieuwen. Het gaat om een badkamer van 203 bij 88 cm. In de badkamer is een douche, een wastafel en een toilet aanwezig. Ik wil de badkamer graag opnieuw laten betegelen en een nieuwe douche (inclusief vouwbare nisdeur), toilet, wastafel en spiegelkast laten monteren. Ik heb een offerte gemaakt bij de sanitairwinkel in Amsterdam van een aantal producten en zoek dus iemand die dit bij mij zou kunnen installeren. Kunnen jullie mij daarmee helpen? Bedankt alvast!


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
donderdag 23 januari 2020

Sanitair badkamer vervangen en stompe + opdekdeur inhangen

Ik wil 2 stompe deuren, een opdekdeur, een douchedeur, en een wastafel plaatsen. Verder een hangend toilet vervangen.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
woensdag 21 maart 2018

Relinen van de standleiding

Een tijd geleden constateerden wij binnen onze VVE dat ons rioolsysteem gerenoveerd moet worden. Aanleiding hiervoor waren plekken op de muur, waarna een firma is langs geweest om met een camera het probleem te onderzoeken. Na het afwegen van meerdere mogelijkheden is binnen onze VVE besloten dat een ter plaatse uithardende kous, versterkt met een 2 componenten kunsthars de beste oplossing is. Als we het goed begrepen hebben heet dit “relinen”. Om dit te realiseren moeten de facilitaire voorzieningen van het gebouw afgesloten worden, de koofruimte in het toilet geopend worden, het toilet gedemonteerd worden en een ontstoppingsstuk op de standleiding geplaatst worden, de grondafvoerleiding reinigen/drogen, om vervolgens de glasvezelkous (circa 5 meter, 3 mm dik en glad), gedrenkt in de hars te plaatsen. De aansluitingen die tijdens de renovatie afgesloten zijn moeten open gefreesd worden. Vervolgens met het toilet weer gemonteerd worden, de koof hersteld worden, en de sanitaire voorzieningen weer aangesloten worden. Daarnaast zullen er diverse extra kleine werkzaamheden zijn zoals het afvoeren van afval en het bezemschoon opleveren na de werkzaamheden. De firma welke heeft geconstateerd welke werkzaamheden verricht moeten worden kan deze ook uitvoeren. Echter zijn we er niet zeker van dat dit voor onze VVE de juiste keuze is. Mijn vraag is daarom; kan uw firma deze werkzaamheden verrichten en indien ja, tegen welke prijs? Is het mogelijk om op basis van bovenstaande een offerte te ontvangen, of kunnen we hiervoor een afspraak maken? Overigens, mocht u van mening zijn dat uw firma een betere/andere oplossing kan bieden dan vernemen we dit uiteraard ook graag. Ik hoor graag van u. Namens de VVE.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
vrijdag 09 oktober 2015

Keukenkraan en badkamerkraan plaatsen

De keukenkraan moet vervangen worden en de badkamerkraan ook. Tevens wil ik vragen of u even naar het sanitair wilt kijken, of het nodig is om een nieuw toilet te plaatsen. Maar dat is een aparte klus. Dus het zou nu gaan om twee kranen vervangen. De kranen schaf ik zelf aan.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
woensdag 03 juni 2015

Nieuw sanitair laten monteren

Plaatsen douchecabine van 1 x 1 meter, halfrond, in de bijkeuken. Verleggen van en aanpassen van de aan- en afvoerleidingen voor warm en koud water en het verplaatsen van een radiator. Op de plek van de radiator komt de cabine te staan. Verder het plaatsen van een badscherm en een instaphandvat voor het bad in de badkamer. Alle materialen zijn al in huis, nog geen bevestigingsmaterialen. Z.s.m. uitvoeren, uiterlijk eerste week augustus moet het klaar zijn.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
maandag 08 september 2014

Sanitair en kranen vervangen

Sanitair laten vervangen. Het gaat om het vervangen van de stortbak in de toilet en het vervangen van de mengkraan in mijn douche-/badcabine.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
zondag 24 juli 2011

Aanleg van 2 wc's en meerdere afvoeren.

Voor een restaurant bij de zuidas moeten een 2 wc's met 2 wasbakken worden aangelegd. Daarnaast verschillende waterafvoeren voor de keuken worden aangelegd. De werkzaamheden beginnen rond 8 augustus. Sanitair kunnen we zelf leveren.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
zaterdag 25 september 2010

Zwevend toilet vervangen / plaatsen

Mijn zwevend toilet en bestaand inbouwreservoir zijn versleten. Het geheel (dus toilet EN inbouwreservoir) dient vervangen te worden. Ook zal het muurtje (voor het inbouwreservoir) wellicht gesloopt/ opgebouwd en opnieuw betegeld moeten worden. Sanitair en tegels aanwezig.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
woensdag 09 juni 2010

Loodgieter / installateur

Het installeren en inbouwen van een praxis ligbad cusio 170x75, het afwerken ervan, verlagen van bestaand waterleiding buizen en het vervangen van de douche kraan met een douche/bad kraan. Het vervangen/aanbrengen van wastafel en wastafel kraan. Het installeren van een vaatwasser aansluiting in de keuken en plaatsen van de afvoer ervan. Sanitair is aangeschaft.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
maandag 22 juni 2009

Loodgieter / installateur

De badkamer van circa 2,5 m2moet gerenoveerd worden. Het gaat om: - verwijderen muurtegels - verwijderen systeemplafond - verwijderen huidig sanitair; wc, wastafel en douchekraan - inbouwtoilet plaatsen - nieuw wasmeubel + kraan plaatsen - nieuwe douchekraan plaatsen (deze leidingen moeten omgelegd worden) - koofje om watermeter met mogelijkheid tot openen - betegelen van de muren en vloer - aanbrengen gipsen plafond met daarin lichtspotjes Daarnaast moet in de keuken de hr-ketel, de wasmachine-aansluiting en een aantal leidingen verplaatst worden in verband met een nieuwe keuken. Ongeveer eind augustus uitvoering..


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
dinsdag 17 maart 2009

Loodgieter / installateur

Wij hebben een woning uit 1928 aangekocht in Amsterdam. De te verrichte werkzaamheden bestaan uit het vervangen van het toilet (inclusief tegelwerk). Wens is om een hangend toilet te plaatsen maar gezien de kleine ruimte (103 cm x 69 cm) zal met een aannemer moeten worden gekeken wat de mogelijkheden zijn. Tevens dient de badkamer te worden vervangen: plaatsen nieuw bad, badwand, kraan met douchekop, nieuwe tegels, radiator en wastafel met badkamerkast. Tevens vervangen van loden leiding maar alleen ter hoogte van ons appartement. Het te plaatsen sanitair en de tegels zullen door ons zelf worden aangekocht.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
dinsdag 19 augustus 2008

Loodgieter / installateur

Nieuwbouw bedrijfsruimte in Amsterdam Noord: 270 m2 over 2 verdiepingen. Begane grond 3,6 meter hoog, verdieping 4,3. Nieuw aan te leggen CV+ ketel. Circa 16 radiatoren. Ventilatie/afzuigsyteem voor 2 pantrys en 2 toiletten. Water af/aanvoer 2 toiletten met wastafel Water aan/afvoer 2 pantrys, mogelijkheid voor vaatwasser, wasbak, eventueel close in bloiler 2 maal aanleg toilet sanitair (closet, reservoir, wastafel, kranen) Periode werk: sept - dec 2008, opleveren voor kerst. Tekeningen aanwezig. Mail voor pdf. Dank voor uw moeite.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
donderdag 29 mei 2008

Loodgieter / installateur

In een bedrijfspand willen we een wastafel en douche laten plaatsten. Hiertoe moeten ook de leidingen gelegd worden, en afwerking van de sanitaire hoek, waaronder wellicht een stukje tegelwerk. Graag zouden we dit op zeer korte termijn realiseren.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
maandag 21 april 2008

Loodgieter / installateur

Het plaatsen van leidingen en afvoer. In een toilet en badkamer. Plaatsen van zweefend toilet. Het freeswerk is gedaan. Het gaat alleen om plaatsen van leidingen en afvoer. Voor bad, kraan, douche, urinoir. Na tegelplaatsing het afmonteren van de sanitair.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam
Offertes aanvragen