Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Loodgieter Sanitair Amsterdam Zuidoost

Cv verplaatsen en leidingwerk zwevend toilet - Sanitair en installatiewerk - Amsterdam Zuidoost

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Cv verplaatsen en leidingwerk zwevend toilet

Ik zoek een loodgieter om mijn cv ketel te verplaatsen, een leiding van verwarming in de muur te frezen en leidingwerk voor zwevend toilet


Loodgieter / installateur Amsterdam Zuidoost

Offertes sanitair en installatiewerk in Amsterdam Zuidoost vergelijken

Recente opdrachten in Amsterdam Zuidoost

woensdag 13 september 2023

Keukenboiler plaatsen

Wil in de keuken een kleine boiler voor snel warm water Huidige brandstof voor warmwaterproductie:: gas Waarvoor wil je de zonneboiler gebruiken?: sanitair warm water Welke werken moeten uitgevoerd worden?: elektrische boiler plaatsen In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden?: afgewerkte ruimtes / gebouw in gebruik Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
maandag 22 augustus 2016

Toilet en wasbak vervangen

Het staande toilet en de wasbak in de badkamer willen wij graag laten vervangen. De vakman dient het sanitair te leveren en te installeren. Het oude sanitair dient te worden afgevoerd.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
zondag 10 oktober 2010

Zolderkamer

Diverse werkzaamheden voor de afwerking van de zolderkamer. Er is een dakkapel geplaatst, deze moet afgwerkt worden. Wastafel op deze zolderkamer plaatsen. Leidingwerk aanleggen. Tevens sanitair badkamer vervangen en radiator vervangen. Op badkamer gaat het om een toilet, evt. wastafel en douche.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
donderdag 08 januari 2009

Loodgieter / installateur

Nieuwbouwwoning casco oplevering: Installatie plaatsen keuken (enkele water en electra leidingen verplaatsen/aanpassen). badkamer/wc betegelen en plaatsen sanitair. Muren wit spuiten. Huis wordt binnen nu en 3 weken opgeleverd.


Installatie- en leidingwerk Amsterdam Zuidoost
zondag 30 september 2007

Loodgieter / installateur

Er is een nieuwe badkamer aangelegd een paar jaar geleden maar dat is helemaal mis gegaan. Nu zie je de vochtplekken door het gehele huis en is alles daar verkeerd aangesloten. Nu moet alles weer goed worden aangesloten. Ook moet de badkamer weer in zijn eer hersteld worden met een bad, wastafel, toilet en douche. Het is voornamelijk het opnieuw installeren van reeds aankocht sanitair en het goed aansluiten van de leidingen. Leidingen zijn niet goed aangesloten en lekken. Evt. wat nieuwe tegels en een douchewantje moeten opnieuw worden aangeschaft, voor de rest niet. Kunt u mij hiervan een prijsindicatie geven en denk daarbij dat ik geen luxe bad of tegels wil maar dat het wel werkt zoals behoren.


Installatie- en leidingwerk Ouderkerk aan de Amstel
Offertes aanvragen