Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Wassenaar

Schoorsteen renoveren - Gevel - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schoorsteen renoveren

De gemetselde schoorsteen op het pannendak is slecht. De rook komt niet alleen uit de bovenzijde naar buiten. Daarnaast wil ik ook het metsel- en voegwerk laten herstellen en eventueel een trekkap plaatsen ten behoeve van betere trek kachel. De schoorsteen op mijn hoekwoning is ongeveer 80 cm hoog.


Gevelspecialist / metselaar Voorschoten

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Wassenaar

Recente aanvragen uit Wassenaar

donderdag 31 augustus 2023

Metalen gevelbekleding plaatsen of vervangen

Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Sierpleister (crepi), Metalen gevelbekleding, Kunststof gevelbekleding, Cementbepleistering, Steenstrips gevelbekleding, Vezelcement, Composiet (o.a. Rockpanel, Trespa, volkern, ...) Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Wassenaar
woensdag 07 juni 2023

Steenstrips

Ik denk dat ik de oude muur moet laten staan (steens) en er is voldoende overstek. Fundering uitbouwen dus en een nieuwe muur ervoor. Het betreft een hoek huis. Afhankelijk van het ontwerp // nieuwe kozijnen, hoeft misschien alleen de zijmuur. En voor en/of achter gevel (van binnenuit. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Wassenaar
maandag 08 mei 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen


Gevel- en metselwerk Voorschoten
maandag 03 april 2023

Steenstrips

Ons huis is steens gebouwd en daarom willen wij de gevel langs buiten isoleren. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 3 Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Voorschoten
dinsdag 11 oktober 2022

Houten gevel vervangen 47m²

I want to replace wooden facade with PVC facade 47m²


Gevel- en metselwerk Voorschoten
dinsdag 04 oktober 2022

Gevel isoleren + steenstrips + evt. gevel reinigen (~100m2)

Ik wil een jaren twintig woning aan de twee buitenzijdes isoleren. Spouwmuur is aanwezig, maar het zal eerst schoongemaakt moeten worden (kan eventueel door andere partij). Behoud van steenlook (en evt. verven daarna, weer wit). Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 100m2.


Gevel- en metselwerk Voorschoten
vrijdag 30 september 2022

Wand isolatie

The paint in the bathroom is coming off due to moisture and mold. The house has no insulation on this wall causing the problem. Please advise how to fix it. English is a requirement.


Gevel- en metselwerk Wassenaar
maandag 26 september 2022

Deuropening dicht metselen

Deuropening van een schuur dicht metselen van 2.10 h en 1.60 breed . 3.36m2


Gevel- en metselwerk Voorschoten
maandag 13 juni 2022

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Zoek een vakman voor het impregneren van mijn zijgevel. Gevel gereinigd, onvolkomenheden (scheurtjes, voegen) nagekeken en gerepareerd, gevel geïmpregneerd. Zal ongeveer 50 m2 zijn.


Gevel- en metselwerk Voorschoten
vrijdag 11 februari 2022

Vervanging kozijnen + glas voor en achter gevel

Wij willen graag onze voor en achtergevel laten vervangen. Momenteel is dit nog aluminium. Ongeveer zo'n 48m2. Graag had ik kunststof kozijnen gewild.


Gevel- en metselwerk Voorschoten
maandag 06 september 2021

Gevels stuclaag vernieuwen ~50m2

Een heel oud huisje (1863) met veel reparatiewerk moet opnieuw bekleed worden met een stuclaag. buitenwerk Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Spachtelputz


Gevel- en metselwerk Wassenaar
dinsdag 19 januari 2021

Gevel isoleren

We wensen de zij en achtergevoegd van ons huis (2onder1kap) te isoleren. De zijgevel (20m²) dient mooi afgewerkt te worden, de achtergevel (20m²) ligt tussen andere bebouwing in en kan minimaal worden afgewerkt.


Gevel- en metselwerk Wassenaar
donderdag 10 september 2020

Gevel aan de buitenkant laten isoleren en renoveren

Het betreft hier een jaren 70 huis met een kleine spouw en kalkzandsteen binnenblad en metselwerk buitenblad. We willen dit graag op het metselwerk isoleren met minimaal een RC waarde erbij van 3,5. De overgang naar het dak en vloer is dan een uitdaging. Ik hoor graag wat de kosten zijn per m2 en hoe we de koudebrug via vloer en fundering wegnemen/verminderen.


Gevel- en metselwerk Voorschoten
maandag 13 juli 2020

Het zandstralen van een klein muurtje

Ik zoek een specialist die een muurtje van 6 m2 kan zandstralen. Dit is nodig omdat er latex verf op de muur zit. De muur bevindt zich in de achtertuin


Gevel- en metselwerk Voorschoten
donderdag 21 november 2019

PVC platen bevestigen voorgevel

Graag wil ik witte pvc platen laten bevestigen op de voorkant van ons huis, waar nu metalen golfplaat bevestigd is. De breede van het huis is ongeveer 6 meter, de hoogte hierbij 1,20 meter. Dit zijn de afmetingen voor de gevel platen. Ik ga nog foto's maken van de huidige situatie zodat ik die voorhande heb wanneer ik een vakman spreek.


Gevel- en metselwerk Wassenaar
Offertes aanvragen