Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Wageningen

Gevels reinigen/voegen/impregneren - Gevel - Wageningen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevels reinigen/voegen/impregneren

Betreft één woning van een dubbel woonhuis en garage. Hoofdgevel is gesitueerd op het westen en hier heeft in het verleden een klimop tegenaan gezeten. Huis voorzien van gele bakstenen maar de stenen zijn erg zacht. Voorkeur dus om te reinigen met stoom oid om de stenen niet te beschadigen. Ook voegen, lood en wat zinkwerk vervangen en na afloop impregneren. Ongeveer 80 m2. en garage van ongeveer 25m2.


Gevelspecialist / metselaar Rhenen

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Wageningen

Recente aanvragen uit Wageningen

maandag 25 september 2023

Steenstrips

Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Wil je ook direct je gevel isoleren?: Nee Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel bepleisteren / bekleden Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Wageningen
zaterdag 16 september 2023

Gevels renoveren

Opnieuw voegen van voorgevel: ongeveer 35 m2, eventueel ook achtergevel van 25 m2.


Gevel- en metselwerk Wageningen
zondag 11 juni 2023

Gevels renoveren

Voegen eruit halen en opnieuw voegen terug vallende voeg Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Wageningen
vrijdag 02 juni 2023

Gevels renoveren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen), Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Renkum
vrijdag 21 april 2023

Gevels renoveren

De voegen zijn slecht. We hebben de spouw laten isoleren. En vocht komt er door heen. Willen de voegen eruit halen en opnieuw laten voegen. Misschien nu of later impregneren. Wilde zelf de voeg eruit halen maar graag een prijs van alles apart Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Bennekom
maandag 05 december 2022

Gevels isoleren van buitenaf

Kunnen jullie een offerte ontvangen geven per m2 gevel en totaal. Het gaat om ca 80m2 op een eerste verdieping en bijna 200m2 op de begane grond (min wat ramen en deuren). Isolatie waarde zou rond de 14 cm PIR uit moeten komen (6 -6.5).


Gevel- en metselwerk Wageningen
maandag 21 november 2022

Lekkage bij de schoorsteen repareren

Schoorsteenlekkage repareren; vocht komt via schoorsteenpijpen de zolder binnen. Het is geen stenen schoorsteen., maar deels kunststof.


Gevel- en metselwerk Heteren
maandag 07 november 2022

Cementbepleistering aanbrengen

Wij willen de voor- en achtergevel van onze boerderij (1870) opnieuw laten bepleisteren. Onze voorkeur gaat uit naar cement. Het dak is vernieuwd, waardoor er metselwerk is gedaan ter ondersteuning. Dit moet bepleisterd worden. Tevens is de bestaande pleisterlaag op verschillende plekken aan vervanging toe.


Gevel- en metselwerk Andelst
donderdag 06 oktober 2022

Metalen gevelbekleding rondom vervangen en isoleren

We willen graag spouwmuurisolatie en gevels zo duurzaam mogelijk vervangen Het gaat om de voor-, zij- en achterkant In welke houtsoort(en) heb je interesse?: verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Wil je de muren ook laten isoleren?: ja / misschien Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik word binnen de 3 maanden eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Renkum
dinsdag 13 september 2022

Gevel renovatie + metselwerk

Aan de bovenkant van de topgevel van ons huis zijn een stuk of tien stenen los, deze moeten vast gemetseld worden. Verder heeft de gevel een aantal slechte voegen (ongeveer 10m2) deze moeten vervangen worden. Het lijkt er ook op dat de loodslap van de schoorsteen vervangen moet worden. De schoorsteen zit recht boven deze gevel. De gevel is vanaf de oprit bereikbaar met hoogwerker of rolsteiger.


Gevel- en metselwerk Rhenen
maandag 05 september 2022

Gevelrenovatie: reinigen, impregneren en stenen vervangen (~100m2)

Ik zoek een specialist/vakman die mijn gevel kan schoonmaken, enkele kapotte stenen kan vervangen en ook kan impregneren. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 100m2, grofweg geschat.


Gevel- en metselwerk Renkum
maandag 22 augustus 2022

Bestaande muur isoleren+bepleisteren ~24m2

We willen een bestaande muur (24m2) zonder spouw (bouwjaar 1929) isoleren aan de buitenzijde. De huidige buitenmuur is reeds gestukt en geschilderd, we willen daar met een maximale van 8 cm isolatie overheen en daarna glad pleisterwerk zodat we dit kunnen verven. De muur ligt naast een klinkerpad van circa 1 meter breed, met een hekje daar weer naast is de tuin van de buren (gras).


Gevel- en metselwerk Kesteren
maandag 22 augustus 2022

Buitengevel isoleren 40m2 (van buitenaf)

Ik wil de buitengevel laten isoleren. De muur is ongeveer 40m2. Er moet van buitenaf geisoleerd worden.


Gevel- en metselwerk Opheusden
zaterdag 02 juli 2022

Afwerken buitengevel (~30m2)

Ik zoek een specialist die mij van een afwerking kan voorzien nadat de buitengevels geïsoleerd zijn. Graag laat ik mij informeren door de vakman welke afwerking het best bij mijn wensen past, crepi of cementbepleistering. De oppervlakte betreft ongeveer 30m2.


Gevel- en metselwerk Dodewaard
woensdag 29 juni 2022

Gevels bijbouw vanaf de buitenkant isoleren

Wij hebben een bijbouw zonder spouw. Deze willen we vanaf de buitenkant geïsoleerd hebben. Afwerking met stuc.


Gevel- en metselwerk Wageningen
Offertes aanvragen