Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Nootdorp

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen - Gevel - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodslab en voegen van schoorsteen vervangen

Van onze schoorsteen moeten de voegen worden vervangen. Ook is de loodslab toe aan vernieuwing. Deze klus heeft grote spoed.


Gevelspecialist / metselaar Nootdorp

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Nootdorp

Recente aanvragen uit Nootdorp

maandag 19 juni 2023

Gevels renoveren

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Nootdorp
maandag 12 april 2021

Gevelbekleding vervangen 130m²

Onze gevelbekleding is aan vervanging toe. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning, dus 2 huizen. Oppervlak is geschat ca. 130m². Er zitten nu oude Werzalit gevelplaten op, maar deze zien er niet meer uit. Wij dachten zelf aan nieuwe platen van Keralit of Trespa. Wij staan ook open voor andere opties.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
dinsdag 16 juni 2020

Scheuren binnenmuur repareren

De muur tussen woonkamer en gang heeft een scheur van grond to ca 1.5 m hoogte en is aan beide kanten van de muur te zien. Geen dragende muur van gipsblokken. Oorzaak van de scheuren is het dichtslaan van de (zware) deur tussen gang en woonkamer. Vanwege de open keuken is dit een verzwaarde branddeur. Deze muur wil ik permanent gerepareerd hebben, dus met een bindmiddel IN de scheur en daarna sausklaar gestuct.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
zaterdag 28 maart 2020

Schoorsteen metselen

Ik wil graag een schoorsteen laten metselen van ongeveer 4 meter hoog. Met dubbelwandige pijp betreft nieuwbouw huis


Gevel- en metselwerk Nootdorp
vrijdag 05 april 2019

Trespa platen op boeidelen plaatsen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het leveren en plaatsen van Trespa platen op de boeidelen onder het dak van ons huis. De geschatte lengte is 27 meter en ongeveer 30 cm hoog. En ook graag een losse offerte voor het leveren/plaatsen van boeidelen op 2 garages , lengte ongeveer 19 meter en ongeveer 30 cm hoog.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
maandag 18 februari 2019

Buitengevel voorzien van crepi

Wij hebben een wit geschilderde gevel. Deze willen wij strak laten trekken met crepi. De zijgevel is vrij groot, 3 etage met veel glas op de begane grond. De oppervlakte ligt tussen de 50 en 100 m2.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
dinsdag 28 november 2017

Gevelrenovatie

Geveloppervlak 85 m2 minus raamkozijnen. Voegwerk, voegherstel, schoonspuiten en impregneren. Boeideel zit op 5.5 meter. Aan de westgevel zit een vaste houtopslag (1 meter hoog en 0.50 cm diep), deze kan niet zo maar weg. Een steiger staat hierdoor van de gevel af. Start van het project heeft geen haast, maar kan per direct.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
woensdag 15 november 2017

Schouw metselen

Ik zoek een offerte voor de metselen van een schouw. Het zou ongeveer 300 x 140 x 80, dus 3.4 m2.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
vrijdag 08 september 2017

Doorvoer boren voor de afvoer van de afzuigkap

Wij willen een doorvoeropening in een betonnen binnenmuur en gemetselde buitenmuur laten maken, zodat de afvoer van de afzuigkap kan worden aangesloten. Het gaat om de keukenmuur op de begane grond in onze woning. We willen de klus laten uitvoeren tussen 27 september en 3 oktober. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
donderdag 13 juli 2017

Aanbrengen van voorgespannen betonlateien boven kozijnen

De metselwerk achtergevel is gescheurd, metselwerk wordt boven het penant tussen 2 ramen op en 1e verdieping naar buiten gedrukt. Aanbrengen voorgespannen betonlateien boven de kozijnen. Graag maak ik een afspraak voor het maken van een offerte.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
donderdag 30 juni 2016

Muurtje om de tuin maken

Muur als haag om de tuin bouwen. Een muurtje om de tuin van ongeveer 10 meter lang en 1 - 2 meter hoog.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
woensdag 13 januari 2016

Overzetschoorsteen plaatsen

Herstel van de huidige schoorsteen of het maken en plaatsen van een overzetschoorsteen. We hebben nu lekkages. Het betreft een schuin dak.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
woensdag 23 december 2015

Gat boren in de buitenmuur voor de afzuigkap

Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor het boren van een gat in de badkamermuur (eerste verdieping) voor de afzuiging. Dit gat moet een diameter hebben van 150 a 160 mm. Boren gaat door een bakstenen buitengevel, zandstenen binnenmuur en de muur is aan de binnenkant betegeld.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
woensdag 16 september 2015

Gevel met scheuren laten renoveren

Ik heb meerdere problemen in en buiten mijn huis. Ik wil graag een latei laten ontroesten en gebarsten stenen vervangen in mijn voorgevel. Het gaat om een gedeelte van maar een paar stenen, maar ik ben bang dat er meer aan de hand is door de geroeste latei. Verder heb ik binnen ook nog een scheur van de vloer tot het plafond in een inpandige buitenmuur van mijn rijtjeshuis. Dit graag repareren indien zinvol. Ik denk namelijk dat het door mijn extreem zware tafel komt, maar deze staat er nog. Liefst op 16 oktober uitvoeren. Foto's zijn bijgevoegd.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
dinsdag 30 juni 2015

Dubbelsteens muren optrekken

Optrekken dubbelsteens muren van schuur afmetingen ongeveer 10 x 10 meter. Materiaal afkomstig van opdrachtgever. Het werk moet goed en vooral goedkoop gebeuren.


Gevel- en metselwerk Nootdorp
Offertes aanvragen