Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Katwijk

Restauratie van gevel - Gevel - Katwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Restauratie van gevel

Oude gevel restaureren, uittanden, inboeten en nieuwe sierbogen metselen. Alleen reacties van goede vakmannen. Aantal m2 durf ik niet te zeggen, graag komen kijken. Zijn een aantal nieuwe kozijnen geplaatst. Wil uitsluitend een metselaar/gevelspecialist hebben die zeker weet dat hij het kan, gaat om echt vakwerk.


Gevelspecialist / metselaar Rijnsburg

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Katwijk

Recente aanvragen uit Katwijk

zondag 17 september 2023

Gevels repareren

Tussenwoning, voor en achterzijde Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Uit welk materiaal bestaat de gevel?: Bakstenen Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen), Algemene gevelrenovatie (scheuren, beschadigingen, ...) Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
donderdag 27 juli 2023

Gevels renoveren

Schoorsteen renovatie, opnieuw voegen,lood vervangen indien nodig en schoorsteen impregneren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel herstellen / renoveren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Minder dan 10 m² Welke renovatiewerkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Voegwerk herstellen (uitslijpen en opnieuw voegen), Gevel impregneren tegen vocht Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
maandag 19 juni 2023

Kunststof gevelbekleding plaatsen of vervangen

Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Kunststof gevelbekleding Hoe wil je de muren isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Wat is de oppervlakte van de gevel?: Meer dan 100 m² Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
donderdag 18 mei 2023

Steenstrips

buiten muur isoleren Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding, Sierpleister (crepi) Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
maandag 05 september 2022

Zijgevel van buitenaf isoleren + stucen

Zoek een vakman die zijgevel kan isoleren. Het isoleren van de buitenzijde. Afwerking stucwerk.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
maandag 08 augustus 2022

Buitengevels isoleren + afwerken crepi ~75m2

Buitengevels laten isoleren d.m.v. isolatie met crepi afgewerkt. Dit gaat om alle gevels, Het gaat in totaal om ~75m2.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
maandag 15 februari 2021

Kunststof rabatdelen op gevel vervangen door steenstrips

Onze gevel is merendeel kozijnen. Hiertussenin zitten kunststof rabatdelen. Ik zou dit graag er uithalen en dit vervangen door steenstrips. Het gaat om ongeveer 10-20 m², ik laat dit graag nameten. Wellicht wil ik deze delen ook laten isoleren, maar ik ontvangen graag advies van een specialist, ook over de prijzen.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
donderdag 30 april 2020

Rabatdelen vervangen voor keralit

Rabatdelen om het huis willen we vervangen hebben door keralit. Dit betreft 4 gevels, maar het is geen vrijstaande woning. Ik bespreek graag de verschillende mogelijkheden met de vakman.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
zaterdag 28 maart 2020

Een scheur in gemetselde gevel repareren

Ik zoek een metselaar/gevelspecialist die een scheur in de gevel kan verwijderen. Het gaat om nieuw metsel- en voegwerk. Deze scheur bevindt zich boven het raam op de 1e etage.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
donderdag 26 maart 2020

Gevelbekleding vervangen

De oppervlakte is 145 m2 en we willen het hout wat er nu op zit vervangen door kunststof, het zijn 4 maisonnette woningen aan elkaar.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
vrijdag 16 augustus 2019

Regendoorslagprobleem gevels praktijkruimte oplossen

Het gaat om een schuur waar ik mijn praktijk ruimte heb, nu heb ik last van vocht wat door de muren heen slaat door die hevige regen buien. Anderhalf jaar geleden zijn tussen binnen en buitenblad korrels gespoten. Heeft averechts gewerkt Schuur is metselwerk 10 x 6 en hoogte circa 3 meter vrijstaand. Graag een echte oplossing.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
woensdag 27 maart 2019

Gevel bekleden

Ik wil mijn schuur aanpakken. Het gaat om een schuur waar de voor- en de achtergevel aangepakt moeten worden. De gevel is 40 m2. Ik wil dat er kunststof bekleding wordt gebruikt.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
maandag 14 januari 2019

Houten gevelbekleding vervangen

De houten gevelbekleding bij onze geschakelde woning vertoond houtrot. Deze willen wij graag laten vervangen door kunststof, bij voorkeur Keralit inclusief gevelisolatie. Het gaat om de eerste en tweede verdieping met een oppervlakte van ongeveer 100 m2.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
zaterdag 15 september 2018

Zuilen metselen

Ik zoek een metselaar die 2 stenen zuilen kan metselen in een mooi verband, nader af te stemmen en te bespreken. Die moeten laten worden volgestort met beton, zodat we er een toegangspoort aan kunnen hangen. Verder moet er een brievenbus en leidingskoker voor verlichting en andere elektronica in kunnen worden verwerkt. Hoogte van de zuilen is 1.80 meter.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
donderdag 16 augustus 2018

Woning isoleren via de buitengevel

Mijn woning uit 1920 wil ik via de buitengevel laten isoleren. De huidige spouw zit niet over het hele huis en is bovendien niet voldoende. Ik zit zelf te denken aan thermosteen, maar laat mij graag informeren. Het gaat om 3 zijden van het huis, totaal ca. 51 m2.


Gevel- en metselwerk Rijnsburg
Offertes aanvragen