Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Kampen

Kunsthars gevel reinigen en impregneren - Gevel - Kampen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kunsthars gevel reinigen en impregneren

Kunsthars van de zij- en voorgevel schoonmaken en impregneren. Betreft ongeveer 100 m2 op de 3e verdieping van een appartementencomplex. Alles is goed bereikbaar met ladders en/of steigers.


Gevelspecialist / metselaar IJsselmuiden

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Kampen

Recente aanvragen uit Kampen

maandag 30 januari 2023

Gevels renoveren(voegen vervangen)

Oude voegen verwijderen, nieuwe voegen plaatsen Wat is de oppervlakte van het uit te voeren voegwerk?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Kampen
maandag 27 september 2021

Buitengevel isoleren

Ik heb een echte waarde van 5 in de vloer kan dat nog verder omhooggevallen zo ja hoeveel Wanneer is je woning gebouwd?: Bouwjaar ná 1991 Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Kampen
maandag 14 december 2020

Buitenkant woning gevel en eventueel binnenmuren isoleren

Volledige buitenkant woning isoleren. Momenteel hebben wij last van vochtige buitenmuren en daarnaast hoog energieverbruik. Circa 100 m2 (niet zeker). De muren waar mogelijk en nodig ook isoleren.


Gevel- en metselwerk Kampen
donderdag 28 november 2019

Het isoleren van een aanbouwschuur van buitenaf

Gaat hier om een aanbouw aan het huis met toilet en schuur van ongeveer 6 bij 3 meter. Deze zijn enkelwandig en daarom niet isolerend en erg koud in deze periode dus ben op zoek naar een oplossing. De opties van binnenuit isoleren zijn beperkt ik laat mij graag adviseren over het vanuit buitenaf isoleren.


Gevel- en metselwerk Kampen
dinsdag 30 juli 2019

Gevel opnieuw voegen

De oude voegen hebben we zelf al uit de garage, onder het keukenraam en een zijmuur verwijderd. Ik schat dat het 20 m2 is .Er zat een gewone voeg in. Het liefst voor 28 augustus klaar.


Gevel- en metselwerk Kampen
maandag 20 mei 2019

Het isoleren en bekleden van een zijgevel

Ik zoek een gevelspecialist die de zijgevel van mijn hoekwoning kan isoleren, bekleden en afwerken met een stuclaag. Het gaat om 52 m2. De zijgevel is goed bereikbaar. Het gaat om een gemetselde gevel.


Gevel- en metselwerk Kampen
donderdag 09 mei 2019

Buitenmuren isoleren en opknappen

Het huis is van 1900 en de buitenmuren zijn slecht, we willen 2 muren op laten knappen (nieuwe cementlaag) en gelijk isoleren. De oppervlakte is niet bekend.


Gevel- en metselwerk IJsselmuiden
woensdag 28 november 2018

Aanbrengen van gevelisolatie

Op dit moment heb ik een zijgevel die ik graag wil voorzien van gevelisolatie. Deze gevel, gelegen aan de zuidzijde van de woning in Kampen, is in het verleden gestukadoord en na scheurvorming enkele malen bijgewerkt (zie foto’s). De gevel is gedeeltelijk bedekt door de garage van de buren (het gaat om het gedeelte bóven deze garage). De woning heeft een zadeldak bedekt met pannen; de top van de woning ligt op ongeveer 10 meter en de lengte van de woning is zo’n 5,3 meter (exclusief de aanbouw aan de achterzijde). Deze aanbouw is recent gedaan en hoeft niet gestukadoord te worden. Als gevelisolatie zit ik te denken aan PIR-isolatie met daaroverheen een stuclaag, zodat het originele effect van het huis niet verandert (gezien het monumentale stadsgezicht). Op deze manier is de woning geïsoleerd tegen de verschillende temperaturen en tegen geluidsoverlast. (Mocht u een beter alternatief hebben, dan hoor ik dat graag. ) Daarnaast zou ik de pannen aan het einde van het dak graag bedekt zien met een zinken overkapping of op een andere mooie manier, zodat regenwater niet in de muur kan komen. Ook ben ik op zoek naar een bedrijf dat aan de andere zijde (noordzijde) de ontstaande schade (kleine scheuren in de muur) zou willen herstellen en daarbij op dezelfde manier de pannen wil bedekken, zodat het één geheel wordt. Hierbij is het plaatsen van gevelisolatie niet van toepassing.


Gevel- en metselwerk Kampen
zondag 08 juli 2018

Gat voor de afzuigkap laten boren

Vraag om een gat te boren in de muur voor de afzuigkap in een uitbouw van een nieuwbouwwoning. Gaat om de bovenzijde. Daarbij dient de motor van de afzuigkap (ongeveer 15 x 15 cm) in het plafond te komen.


Gevel- en metselwerk Kampen
woensdag 06 juni 2018

Scheuren in de muur repareren

Door het plaatsen van kozijnen zijn bij ons in de muur scheuren ontstaan die nu repareert moeten worden. De scheuren zitten aan de buitenzijde in de gemetselde muur. De lengte is ongeveer 50 cm en het betreft een horizontale scheur en een scheur vanaf het kozijn naar het dak toe.


Gevel- en metselwerk Kampen
donderdag 05 april 2018

Isoleren buitenmuren

Ik zou de buitenmuren graag willen laten isoleren en daarna stucen of met sierpleister willen afwerken. De woning is gebouwd in 1922. De oppervlakte minus de ramen is ongeveer 65 m2.


Gevel- en metselwerk Grafhorst
maandag 22 januari 2018

Doorgang binnen dicht metselen

In loods in Kampen moet er een doorgang van 3 m. Breed en ca. 2 meter hoog dichtgemaakt worden. Mag direct wel maar voor 1 febr. A.s. Gebruikte blokken ook geen probleem. Heftruck aanwezig op spullen dicht bij nieuwe muur te zetten. Beide kanten goed bereikbaar.


Gevel- en metselwerk Kampen
vrijdag 15 december 2017

Enkelsteens schuur impregneren

. Wij hebben een enkelsteens schuur aan het huis laten bouwen, maar deze is met regen drijfnat aan de binnenzijde en zouden wij eventueel buiten willen laten inpregneren. Graag zouden wij een prijs willen weten. Totaal is het iets tussen de 20 a 25 vierkante meter. Denk dat ik het ruim aan houd


Gevel- en metselwerk IJsselmuiden
zondag 29 januari 2017

Stenen muur laten bouwen

De stenen muur moet ongeveer 10 meter lang worden en ongeveer 1 meter hoog. De totale erfbreedte is 14 meter en om de oprit te accentueren graag een pilaar op de hoek. De stenen moeten de volgende zijn: Raab Karcher type FN039. Voor het huis zijn er sonderingen uitgevoerd waarbij er heipalen van 9.50 meter zijn berekend. Moet hiervoor ook een fundering op heipalen komen te staan?


Gevel- en metselwerk Kampen
maandag 20 april 2015

Balkon repareren

We een balkon en die is lek en moet gerepareerd worden. Circa 8 m2.


Gevel- en metselwerk Kampen
Offertes aanvragen