Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Casius Gevelspecialist Harderwijk

Tuinmuur metselen - Gevel - Harderwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinmuur metselen

Wij willen een tuinmuur van 31 meter laten metselen met 4 poeren van 65 bij 65 met een rollaag bovenop. de tuinmuur wordt 1800 cm. hoog. Er dient ook nog een fundering gestort te worden kunnen jullie daar ook een prijs voor opgeven? wij hebben een tekening van de te metselen muur. stenen worden door onszelf aangekocht. Over kleur voeg etc.. graag van tevoren goed overleg.


Gevelspecialist / metselaar Putten

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Harderwijk

Recente aanvragen uit Harderwijk

maandag 22 mei 2023

Steenstrips

Denk aan buitengevelisolatie (dus vervangen buitenblad door isolatie en steenstrips), Vervangen van de kozijnen(is leverancier voor), Isoleren doorgestort balkon, (dat vooral). Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ja, na het vergelijken van offertes Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Hoeveel buitenmuren wil je isoleren?: 2 Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Harderwijk
maandag 15 mei 2023

Steenstrips

Van onze tussen woning wil ik de gevelsteen verwijderen en vervangen door, spouw plus steen, dikke isolatie met (waarschijnlijk) steenstrips. Ook wil ik de kozijnen vervangen. Ben je van plan om deze klus uit te laten voeren? : Ik weet het nog niet, afhankelijk van advies & informatie Welke materialen overweeg je om de gevel af te werken?: Steenstrips gevelbekleding Hoe wil je de gevel isoleren?: Gevel isoleren langs de buitenzijde (incl. nieuwe gevelbekleding) Welke werkzaamheden moeten worden uitgevoerd?: Gevel isoleren Wat is de oppervlakte van de gevel?: Tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar van het gebouw?: Ja, ik ben eigenaar


Gevel- en metselwerk Harderwijk
maandag 13 maart 2023

Impregneren van de buitengevel van mijn huis

Het gaat om ca 112 m2 in totaal. Er zitten 8 ramen/deuren in. Belangrijk is dat het schilderwerk en glas van deuren/ramen niet beschadigd raken. De kans is groot dat meerdere buren (max 6, kans ook 3 zijn) ook het werk laten uitvoeren, mede afhankelijk van de prijs.


Gevel- en metselwerk Harderwijk
maandag 13 februari 2023

Gevels repareren

Het gevelwerk is boven het kozijn van de onderbuurman verzakt. Hierdoor zakt ons kozijn in het midden door en heeft dit ook gevolgen door de 2a 3 rijen stenen boven ons kozijn. Ik wil dat dit opgelost wordt.


Gevel- en metselwerk Harderwijk
maandag 12 december 2022

Spuitkurk + steenstrips plaatsen

Voor een hal van 20x9x7 en een woning van 7,5 x7,5 x 6 m had ik graag een offerte voor een deel steenstrips en het grootste deel spuitkurk gevelbekleding. Op aanvraag heb ik Visuals /tekeningen.


Gevel- en metselwerk Zeewolde
zaterdag 05 november 2022

Gevel impregneren tegen doorslaand vocht

Ik zoek een erkend vakbedrijf voor het impregneren van de gevel.


Gevel- en metselwerk Harderwijk
zondag 09 oktober 2022

Gevel isoleren en met crepi afwerken

Buitengevel semi bungalow van 1970 isoleren vanaf de buitenkant en met crepi en al afwerken. Vensterbanken plaatsen ral 9001 isolatie ongeveer 10 cm. De gevels zijn ongeveer 120 m2.


Gevel- en metselwerk Putten
zaterdag 01 oktober 2022

Gevels vanaf de buitenzijde isoleren + stucwerk 150m2

Het gaat om het isoleren van een oude boerderij zonder spouw. Aan 3 kanten stucwerk (waarvan 1 kant met een werkje in het stuc) en 1 kant steenstrips. Het gaat om ~150m2.


Gevel- en metselwerk Putten
maandag 01 augustus 2022

Kunststof gevelbekleding plaatsen (80 m2)

Wij willen onze houten chalet met kunststof schroten laten bekleden. Is naar schatting 80 m2


Gevel- en metselwerk Ermelo
woensdag 08 juni 2022

Gestucte gevel vervangen door houten gevelbekleding

Wij hebben een rare stuclaag op ons huis die niet weg kan, graag willen wij een offerte ontvangen, om dit te laten bekleden met houten gevelbekleding. Het gaat om ~60m2. Dit gaat om de voor- achtergevel. In welke houtsoort(en) heb je interesse?: verduurzaamd zacht hout (thermowood, oregon, lorken...) Wil je de muren ook isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Ermelo
dinsdag 17 mei 2022

Buitengevel isoleren (340 m²)

Gevel is geïsoleerd volgens bouwbesluit: rc 2,5. Wij onderzoeken de mogelijkheid om bij te isoleren. Ik heb 4 gevels (2 van 4, 2 van 8 meter). Ongeveer 340 m2. Dit wil ik isoleren vanaf de buitenzijde en daarover laten adviseren.


Gevel- en metselwerk Putten
maandag 07 maart 2022

Gevelbekleding plaatsen

De koof lang ons huis mende Sier lijs zou ik graag laten vervangen en het kozijn wat er in zit. tussen 50m2 en 100m2 . Graag krijg laat ik iemand langs Komen om dit door te Nemen Ik word hier graag verder over geinformeerd.


Gevel- en metselwerk Ermelo
maandag 20 december 2021

Houten gevelbekleding plaatsen of vervangen

we willen de gevel deel met hout laten bekleden. Verwacht zo'n 30m2 met nobel wood en een schoorsteen van ongeveer 6 meter hoog. De houten gevelbekleding vergt ook wat extra timmer werk. We hebben een tekening van de architect, mocht je die in willen zien In welke houtsoort(en) heb je interesse?: hardhout (ceder, padouk, eik, iroko,...) Wil je de muren ook laten isoleren?: nee Welke oppervlakte moet bekleed worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Gevel- en metselwerk Ermelo
dinsdag 05 oktober 2021

Houten gevelbekleding vervangen (~222m2)

Als VVE "Ravelijn" te Zeewolde willen wij onze houten gevelbekleding laten vervangen door een onderhoudsvrije gevelbekleding. De gevels aan de voordeurzijde (galerij) zijn op dit moment voorzien van een houten gevelbekleding (verticale latten en planken, hoogte 2.67 meter). Deze gevelbekleding is bevestigd op houten raggelwerk. Onder het raggelwerk is isolatie aangebracht. Op dit moment is niet bekend in welke staat het raggelwerk en isolatie zich bevindt. Het betreft de gevelbekleding van de galerijen aan de N-zijde van het complex (ondergalerij is 65 meter lang, de bovengalerij is 70 meter lang dus in totaal 135 meter). Met name de gevelbekleding van de bovengalerij moet op korte termijn vervangen worden omdat deze op sommige plaatsen compleet doorgerot is. Dit moet dus zo spoedig mogelijk Het betreft ook de galerijen van de Z-zijde. Verdieping 1 en 2 zijn elk 35 meter lang dus in totaal 70 meter. Er is ook nog een 3e verdieping, deze is 17,5 meter lang. De 4e verdieping is 1 woning maar ik kan nu niet aangeven wat de totale lengte is die vervangen moet worden.


Gevel- en metselwerk Zeewolde
woensdag 01 september 2021

Buitengevel isoleren

De buitengevel moet thermische geïsoleerd worden. Wellicht isolatie m.b.t. de gevels / vloer.


Gevel- en metselwerk Ermelo
Offertes aanvragen