Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Zwolle

Kortsluiting opheffen buitenkabel of vervangen - Elektra - Zwolle

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Kortsluiting opheffen buitenkabel of vervangen

Er is kortsluiting in de kabel van de tuinverlichting. Is het traceren waar de sluiting zit en te repareren? Graag een offert hiervoor. Of moet de buitenkabel vervangen worden? Indien nodig dan hier graag ook een offerte voor.


Elektricien Wijhe

Offertes van erkende elektriciens in Zwolle aanvragen

Recente aanvragen uit Zwolle

vrijdag 06 juli 2018

Lampen binnen ophangen

Het gaat om het bevestigen van een wandlamp tegen een kalkstenen muur, 2 lamphouders aan een houten balk in een schuur met ongeveer 4 meter elektriciteitsdraad en 5 plafondlampen tegen een betonnen vloer uit het jaar 2003. Er moeten nog extra schroeven bijgenomen worden met plugs omdat een aantal lampen dat niet hebben.


Elektra en groepenkast Zwolle
maandag 05 februari 2018

Inductiekookplaat aansluiten en extra groep aanleggen

Wij willen onze gaskookplaat van 70 x 52 cm vervangen door een inductiekookplaat, inbouw. Kunnen jullie een door ons aangeschafte inductiekookplaat voor ons plaatsen, inclusief het indien nodig aanleggen van een extra elektriciteitsgroep? De oude mag naar de kringloop, dat doen we zelf. Alleen we kunnen hem er niet zelf uithalen.


Elektra en groepenkast Zwolle
dinsdag 21 februari 2017

Schakelaar aanleggen en op de groep aansluiten

Elektriciteitskabel ten behoeve van tuinverlichting is door een geboord gat de garage binnen geleid. Daar moet deze kabel worden aangesloten op de al bestaande garage-groep. Bovendien moet er een aan/uit schakelaar worden gemaakt, zodat de tuinverlichting ook vanuit de garage aan/uit gezet kan worden. Korte termijn!


Elektra en groepenkast Zwolle
maandag 20 februari 2017

Verplaatsen van de meterkast

De meterkast dient verplaatst te worden, de elektriciteitsaansluiting zal met minder dan 25 meter verplaatst worden maar de aansluiting komt wel buiten uw meterkast. Verder moeten er 2 nieuwe zekeringen geplaatst worden omdat deze stuk zijn. Dat zou gedaan moeten worden omdat de aansluitwaarde nu 25 A is en als we veel stroom gebruiken komen we hier misschien over heen. Zodoende heb ik dan weer 3 goede zekeringen, zodat we de stroom hierover kunnen verdelen.


Elektra en groepenkast Zwolle
donderdag 05 mei 2016

Electriciteit op buitenterras aanleggen

Ik wil graag op mijn terras elektriciteit aan laten leggen. Ik wil graag 2 buitenlampen, seriegeschakeld. En ik wil graag 3 stopcontacten en een aansluiting voor een buitenlamp.


Elektra en groepenkast Zwolle
woensdag 27 januari 2016

Elektrische ventilator badkamer vervangen

Het betreft het ophangen (plafond) van een nieuwe ventilator (reeds aangeschaft) in de badkamer. Er moeten een viertal gaatjes worden geboord en de elektriciteit weer aansluiten (nieuwbouw huis). Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Elektra en groepenkast Zwolle
zondag 12 oktober 2014

Elektrische installatie vervangen

Wij hebben een woning gekocht waarvan het elektriciteitssysteem nog op basis van het stoppensysteem werkt. Wat zijn de kosten voor vervanging van de schakel? Het zijn 5 + 2 groepen. Optioneel een extra groep in de nieuwe kast. Wat kost een nieuwe kast en het installeren daarvan, ongeveer?


Elektra en groepenkast Zwolle
donderdag 30 december 2010

Reparatie electraleiding

Bij boorwerkzaamheden in de badkamer is een elektriciteitsleiding in de muur geraakt en beschadigd. Deze leiding moet gerepareerd worden.


Elektra en groepenkast Zwolle
Offertes aanvragen