Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Zaandam

Electra aanleggen kluswoning - Elektra - Zaandam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Electra aanleggen kluswoning

Electra aanleggen in onze kluswoning. 2 fase meterkast is al geïnstalleerd


Elektricien Wormerveer

Offertes van erkende elektriciens in Zaandam aanvragen

Recente aanvragen uit Zaandam

dinsdag 12 februari 2019

Meterkast en elektra plaatsen

Wij laten een zorgwoning bouwen en daarvoor hebben wij elektriciteit nodig. Een meterkast moet daarom geplaatst worden. Ook moeten er leidingen geplaatst worden.


Elektra en groepenkast Westzaan
maandag 26 juni 2017

Bedrading en spanning controleren in huis

Ik wil de elektriciteit in mijn huis laten controleren (en waar nodig eventueel vernieuwen). Bepaalde schakelaars maken vreemde geluiden, bepaalde lampen knipperen en elementen worden warm. Daarnaast wil ik de Horizon media box verplaatsen, middels aanleggen loze leiding en coax door kruipruimte zodat TV kan worden verplaatst.


Elektra en groepenkast Wormerveer
maandag 15 februari 2016

Inbouwspots monteren

Graag wil ik twee inbouwspots laten monteren in mijn woonkamer. In het plafond zijn 2 elektriciteitspunten voor plafonnières en op deze 2 plekken zou ik inbouwspots willen. Ik denk dat de bestaande gaten misschien nog verder moeten vergroot. Het betreft een betonnen plafond. De spots heb ik reeds. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.


Elektra en groepenkast Assendelft
dinsdag 08 december 2015

Aardpen laten inslaan

In mijn garagebox ga ik elektriciteit laten aansluiten bij Liander. Hiervoor dient er een aardpen geslagen te worden. Graag ontvang ik hiervoor een indicatie.


Elektra en groepenkast Zaandam
maandag 29 december 2014

UTP CAT6 netwerkkabels laten trekken

Ik wil vanuit mijn meterkast naar de woonkamer een CAT6 netwerkkabel laten trekken. In de meterkast en de woonkamer zit nog een oude telefoonaansluiting. Die plastic elektriciteitspijp is dus aanwezig en beschikbaar. In de meterkast moet de kabel voorzien worden van een netwerkstekker, in de woonkamer wil ik dan een wandcontactdoos waar de netwerkstekker in kan. Afstand van de meterkast naar de woonkamer is ca. 12 meter.


Elektra en groepenkast Assendelft
dinsdag 08 oktober 2013

Elektra nalopen, veranderen en repareren

Stekkerdozen en lichtschakelaars verwijderen of veranderen, elektriciteit nalopen in de woning ook i.v.m. het feit dat een aantal lichten in de woning het niet doet. Groepenkast is in orde.


Elektra en groepenkast Zaandam
maandag 05 maart 2012

Elektra aanpassen

We moeten twee tv-kabels (UPC) leggen vanaf de modem in de belangrijkste elektrische doos (WK) in de gang naar de 2 slaapkamers, en we moeten ook een elektrische kabel van de WK loopt naar de keuken voor elektriciteit aan de elektrische / gasfornuis. Het is een nieuw appartement met de elektrische kanalen al ingebouwd in de muren. Alles wat we nodig hebben is de kabels, die worden geplaatst door de kanalen van het WK naar de kamers en de geïnstalleerde drie stekkers.


Elektra en groepenkast Zaandam
vrijdag 07 oktober 2011

Elektriciteit verleggen + controleren

Een elektriciteitspoot midden in het kantoor verleggen en de kabelgoten nakijken.


Elektra en groepenkast Wormerveer
zondag 13 maart 2005

Elektricien

extra kast voor de electra, alle stopkontacten vernieuwen, elektriciteit door lopen mischien vernieuwen, alle stoppers en aan en uit knoppen verniewen verlichting van de tuin maken en de verlichtingen sommigen doen het niet in het huis moet ook na gegeken worden nieuwe elektriciteit aanbrengen door het huis. er moet eigenlijk iemand is even komen kijken hoe of wat het is moeilijk uit te leggen. bedankt alvast.


Elektra en groepenkast Zaandam
Offertes aanvragen