Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Waalwijk

Vervangen meterkast met uitbreiding - Elektra - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vervangen meterkast met uitbreiding

Vervangen meterkast met genoeg groepen voor alles en apart kunnen schakelen van woonkamer met aquarium. Keuken met apparatuur. Elektrische koken . Garage met verlichting en apparatuur frietpan. Tuinbar open met verlichting en koelkast. Zwembad met pompen en verlichting buiten achterplaats. 2 slaapkamers Bureau kamer. Zolder cv ketel wasm met droger en kleine diepvries. Airco boven en beneden splitmodule 4kw ZONNEPANELEN 16 STUKS. zelf aanschaffen? buitenverlichting met stopcontact voor . En wil krachtstoom aansluiting garage in de meterkast voor lasapparaat. Kortom heel veel stroom groepen appart te kunnen schakelen en eventueel paar vrije groepen voor uitbreiding.


Elektricien Waalwijk

Offertes van erkende elektriciens in Waalwijk aanvragen

Recente aanvragen uit Waalwijk

woensdag 02 mei 2018

Aardpen slaan

Ik heb een weiland gekocht en hier wil ik elektriciteit aan laten sluiten. De hoofdschakelaar en meter worden geplaatst in een buitenkast. Hier moet dus vooraf een aardpen geslagen worden. Het betreft een aansluiting van 3 x 25 amp. Het perceel ligt ongeveer 100 meter van het opgegeven adres.


Elektra en groepenkast Drunen
maandag 26 juni 2017

Elektra woning compleet vervangen

Het betreft het aanleggen van de elektra in een complete woning, inclusief werkzaamheden als stopcontacten aanleggen, het vervangen van de meterkast, 5 a 6 groepen aanleggen, op dit moment zijn er 3 aanwezig, en het aansluiten van een aardlekschakelaar. De elektriciteit is sterk verouderd, ook zijn overal nieuwe contactpunten nodig. Dit betreft ook bedrading in zolder, serre, tuin en schuur. De hoekwoning heeft een woonoppervlak van 136 m2.


Elektra en groepenkast Waalwijk
Offertes aanvragen