Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Elektricien Utrecht

Elektra aanleggen of vervangen - Elektra - Utrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Elektra aanleggen of vervangen

Stoppenkast vervangen offerte Waar heb je de elektricien voor nodig?: Vervangen / Reparatie


Elektricien Utrecht

Offertes van erkende elektriciens in Utrecht aanvragen

Recente aanvragen uit Utrecht

woensdag 12 april 2023

Renovatie elektra

Achtergrondinformatie: Wij wonen op de Balderikstraat in Utrecht. Dit is een rijtjeshuis met kruipruimte uit 1926. In de bijlage de foto van de groepenkast. Wij hebben de stenen muur van de hoofdslaapkamer doorgebroken en daar nu een houten frame gebouwd die gebruikt kan worden om de elektriciteit netjes in te verwerken. Hier ook een foto van in de bijlage. Hierbij de dingen die er moeten gebeuren bij ons in huis. Aanmaken van een extra groep voor de oven in de keuken. Wij hebben op dit moment nog geen oven en willen deze wel graag in de keuken plaatsen. Moet hier een extra groep voor aangemaakt worden? Wij zijn de hoofdslaapkamer aan het renoveren en willen graag 2 stopcontacten naast het bed. Die zijn er nu niet. Wij willen in diezelfde slaapkamer graag een lichtknop naast de deur. De lichtknop zat eerst in het frame van de deur, deze willen wij graag aan de muur. Er loopt op dit moment een elektriciteitskabel over de muur in deze slaapkamer naar de zolder (rechter kabel op de foto). Deze willen we graag weggewerkt hebben. Wel dient er nog elektriciteit op zolder te blijven.


Elektra en groepenkast Utrecht
woensdag 10 november 2021

Ophangen 2 lampen aan (3,3 meter hoog) plafond

Wij willen 1 hanglamp laten ophangen boven ons werkeiland in de keuken. Het lichtpunt bevindt zich echt niet recht boven het eiland terwijl de lamp uiteraard wel recht boven het eiland moet komen te hangen. De elektriciteitsdraad moet dus begeleidt worden. Verder moet er een lamp met drie spots aan het plafond worden opgehangen. Ik hoor graag wat wij qua prijs / uurprijs moeten verwachten en hoelang u er verwacht mee bezig te zijn?


Elektra en groepenkast Utrecht
dinsdag 07 september 2021

Spoed: Elektra aanleggen

Wij zijn op zoek naar een elektricien voor een klus deze week. Is dit mogelijk voor jullie? Het gaat om het volgende: Washok: - Extra stopcontact voor wasdroger Wc: - Lichtknop vervangen voor dimmer (witte kleur) Badkamer: - Lichtpunt voor spiegel veranderen naar continu stroom - Lichtknop voor plafondlamp veranderen naar dimmer (witte kleur) Slaapkamer (alles in witte kleur): - 2 lichtpunten (alleen voeding nodig) voor naast het bed. - Dubbel stopcontact verplaatsen naar andere muur. - Extra dubbel stopcontact maken Keuken: - Elektriciteit voor keuken klaar maken, we hebben de technische tekeningen om te kunnen sturen (graag geen onnodige veranderingen aanbrengen aan huidige samenstelling). - Extra dubbel stopcontact voor keuken apparatuur Woonkamer: - Extra wandcontactdoos met 3 stopcontacten (Zwarte kleur) - Lichtknop veranderen naar dimmer (zwarte kleur) Optioneel: - Bestaande stopcontacten en lichtknoppen in gang en woonkamer vervangen voor zwarte versies Ik hoor graag van u of u op korte termijn beschikbaar bent en wat de totaalprijs is.


Elektra en groepenkast Utrecht
donderdag 01 juli 2021

Vervangen elektra hele huis

Elektriciteit moet in het hele huis worden vervangen + groepen maken + nieuwe meterkast?? Nieuwe stopcontacten.


Elektra en groepenkast Utrecht
zaterdag 16 januari 2021

Elektriciteit voor deurbel aanleggen en mechanische deurbel aansluiten op Ring

Ik heb op dit moment een Ring deurbel wat op batterijen werkt en via Wifi overgaat. Dit is niet optimaal, en zou liever de ring op elektriciteit willen aansluiten en ook een mechanische deurbel aansluiten om te zorgen dat hij altijd over gaat.


Elektra en groepenkast Utrecht
dinsdag 12 januari 2021

Diverse elektriciteitsklussen in huis

2 of 3 lampen ophangen, tl buizen vervangen voor led, losse , oude stopcontacten vervangen, extra stopcontact aanleggen, defecte deurbel repareren,


Elektra en groepenkast Utrecht
maandag 28 september 2020

Aarpen slaan

Ik wil graag een aardpen laten slaan in mijn garagebox. In de betonvloer is al een gat geboord, zie foto's. De aardpen komt naast de mantel voor de elektra. De vrije ruimte boven de vloer is ca. 1.65 m met de garagedeur open, 2.00 m met de deur dicht. Het gaat alleen om het slaan van de aardpen, verbinden aan de aardlekschakelaar doet een elektricien. Er is nu geen elektriciteit aanwezig.


Elektra en groepenkast Utrecht
vrijdag 28 augustus 2020

Stopcontact in berging aanbrengen

Stopcontact in berging aanleggen. Er is al elektriciteit (verlichting) aanwezig. Stroom moet vertakt worden voor een stopcontact om de elektrische fiets op te laden.


Elektra en groepenkast Utrecht
donderdag 16 juli 2020

Elektriciteit aanleggen voor deurbel + deurbel installeren

In mijn nieuwe woning is er geen elektriciteit aanwezig voor de deurbel. We gebruiken nu een Ring deurbel met batterij. Dit is voor 2 redenen onhandig: de batterij moet soms opgeladen worden, en de Ring is afhankelijk van de wifi netwerk. Ik zou dus graag elektriciteit aan willen laten leggen, en ook de deurbel aansluiten op een traditionele deurbel, voor in het geval dat er geen wifi is, we alsnog de deurbel horen.


Elektra en groepenkast Utrecht
maandag 15 juni 2020

Elektricien voor 3 klusjes

Ik zoek iemand die kan helpen met de volgende 2-3 klusjes: * Elektriciteit aanleggen voor deurbel * 6 Dimmers vervangen (3 met gewone pulsdrukkers , 3 met slimme dimmers met de zigbee protocol.) Materiaal heb ik al * Stopcontact aanleggen in badkamer (weet niet in hoever deze makkelijk kan, dus misschien niet) Ik hoor graag of jullie kunnen helpen en op wat voor termijn


Elektra en groepenkast Utrecht
maandag 18 mei 2020

Tussenmeter voor elektriciteit plaatsen

Het gaat om het vervangen van een oude tussenmeter voor een nieuwe tussenmeter.


Elektra en groepenkast Utrecht
dinsdag 24 maart 2020

Lage spanning op het elektriciteitsnetwerk verhelpen

Sinds afgelopen week valt de CV ketel continue uit. CV monteur geeft aan dat dit komt door een te lage spanning op het elektriciteitsnetwerk. Zo valt alles al uit zodra de stekker van de wasmachine in het stopcontact zit (niet ingeschakeld, enkel stekker in stopcontact). Zij gaven aan dat een elektricien hier naar moet kijken. Graag z.s.m. hulp.


Elektra en groepenkast Utrecht
woensdag 05 februari 2020

Licht aansluiten op een schakelaar

In een studio (plafond hoger dan 4,65 meter) elektriciteit boven het systeemplafond (daar zijn al tl-lampen gemonteerd en 'aangesloten' ) verleggen en tl-lampen (8 stuks) onder het systeemplafond aansluiten. Daarnaast ook de bedrading boven het systeemplafond opnieuw aansluiten op een lichtschakelaar.


Elektra en groepenkast Utrecht
maandag 04 november 2019

Elektra aanpassen voor keuken

Er wordt bij ons op 9 dec een nieuwe keuken geplaatst. hiervoor moet de elektriciteit in de keuken worden aangepast. Zo gaan we over op elektrische koken en ook de oven word elektrische in plaats van gas. Verder moeten er aansluitpunten voor de koelkast en vaatwasser komen en twee spots. Er moet dus neem ik aan ook een extra groep of zelfs twee in de meterkast erbij worden geplaatst.


Elektra en groepenkast Utrecht
vrijdag 13 september 2019

Conform 1010 NEN CE-markering monteren elektra

Op dit moment wordt ons pand vernieuwd met de volgende units: 90 climatecontrol units (binnen) en 6 buiten units (Mitsubitshi). Hiervoor hebben wij diverse offertes ontvangen reeds de monteurs voor deze units aan het werk. Nu is het zo dat in een bepaald deel van het gebouw de elektra toevoer c.q. het elektriciteitsnetwerk niet voldoet aan de vereisten voor de climate control. Het gaat om ca: kamrail t.b.v de climate control units (2 maals) 500 meter Draka Ymvk 5x6mm2 20 meterkabelgoot P31, 60x75 6 Hager automaten 25A/C Het gaat specifiek om het volgende: De termijn waar binnen dit gerealiseerd kan worden: ca. 15 tot uiterlijk 30 oktober moet dit project opgeleverd zijn. - Bovenstaande apparatuur en bijbehorende kosten voor het monteren (ca. 65u). Gezien de termijn, is snelle reactie gewenst. Aangezien we al enige offertes hebben willen wij graag iemand met vakmanschap, conform NEN 1010 CE-markering en de prijs incl. werkzaamheden. Graag zie ik de offertes tegemoet.


Elektra en groepenkast Utrecht
Offertes aanvragen