Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Roosendaal

Stoppenkast vervangen - Elektra - Roosendaal

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Stoppenkast vervangen

We hebben een oude stoppenkast die we willen laten vervangen voor een moderne meterkast. Deze moet daarna geschikt zijn voor zonnepanelen en koken op inductie. Op een later moment willen we graag een (hybride) warmtepomp, dus misschien is het handig hier ook al rekening mee te houden.


Elektricien Roosendaal

Offertes van erkende elektriciens in Roosendaal aanvragen

Recente aanvragen uit Roosendaal

zondag 28 januari 2018

Elektriciteit in de woning aanpassen

In maart krijgen wij de sleutel van onze nieuwe woning. In deze woning willen we de stoppenkast vervangen, voeding voor rolluiken laten aanleggen, voeding en data bekabeling laten aanleggen voor beveiligingscamera's, inbouwspots laten aansluiten i.c.m. dimschakelaars, extra schakelaars en stopcontacten laten aanbrengen etc.


Elektra en groepenkast Standdaarbuiten
dinsdag 19 januari 2016

Elektra in de woonkamer nakijken

Ik heb een storing in de elektriciteit in de huiskamer. De lampen knipperen en het kastje van de tv is helemaal uit. Enexis is erbij geweest en deze heeft de meterkast doorgemeten en daar zijn geen problemen. De stroom komt goed het huis in maar bij meting in stopcontact in de huiskamer ziet hij een sterk verminderde stroom. Graag uw hulp hierbij!


Elektra en groepenkast Roosendaal
woensdag 06 januari 2016

Groepenkast vervangen en elektriciteit aanleggen

Groepenkast vervangen en eventueel elektriciteit aanleggen


Elektra en groepenkast Wouw
dinsdag 17 september 2013

Aansluitingen aanpassen en flatscreen monteren

Flatscreen TV ophangen aan de muur. Alle kabels moeten in de muur weggewerkt worden dus breekwerken. Verplaatsing van telefoonaansluitingen en elektriciteit aansluitingen/stopcontacten naar een andere muur. Graag offerte. Diverse foto's bijgevoegd.


Elektra en groepenkast Roosendaal
dinsdag 06 augustus 2013

Voorbereiding voor elektrische installatie

In verband met de aankomende aansluiting (week 40) door Enexis van een garagebox op het elektriciteitsnet de volgende werkzaamheden: 1) Het ondergronds (50cm) aanleggen van een standaard mantelbuis conform de geldende normen. De afstand van de ingang van de garage tot aan de meterkast bedraagt 4 meter. De mantelbuis zal door mijzelf worden geleverd. 2) Plaatsing en montage van een prefab meterkast en bodemplaat. Meterkast en bodemplaat zullen door mijzelf worden geleverd. 3) Het leveren, slaan en uitmeten van een aardpen conform de geldende normen. Aansluiting van de aarding op de groepenkast 4) Levering en montage van een groepenkast. De kast omvat 3 groepen 230V en 1 groep krachtstroom. Daarnaast moet de kast ook nog een hoofdschakelaar en een aardlekschakelaar bevatten.


Elektra en groepenkast Roosendaal
zondag 04 maart 2012

Eletriciteit verleggen en aanleggen op zolder

We willen op zolder 1 slaapkamer en 1 kantoorruimte maken, tussenruimte en wc. Hiervoor zoeken we iemand die elektriciteit kabels, hotelschakelaars aanlegt plus wandcontactdozen aanlegt.


Elektra en groepenkast Schijf
dinsdag 11 november 2008

Elektricien

ophangen van een ganglamp (plafonniere) op bestaand elektriciteitspunt.


Elektra en groepenkast Roosendaal
Offertes aanvragen