Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Roermond

Groepenkast vervangen en groepen opnieuw indelen - Elektra - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Groepenkast vervangen en groepen opnieuw indelen

We willen graag de groepenkast in onze meterkast vervangen van stoppen naar klikschakelaars. De groepen zijn als volgt verdeeld, echter willen alles hergroeperen. Alleen in hoeverre dat kan weet ik niet. Wens zou zijn om de wasmachine en/of droger een aparte groep te geven, eventueel de keuken een eigen groep en de garage met de tuin een eigen groep. Daarnaast een goede verdeling van de benedenverdieping, bovenverdieping en zolder met CV ketel. Ik denk dan op 6 of 8 groepen uit te komen. 8 groepen voor een eventuele uitbreiding in de toekomst, maar daarin laat ik me graag adviseren wat het beste is, maar prijs kan ook daarin een rol spelen natuurlijk. Is het mogelijk om deze werkzaamheden op korte termijn uit te voeren? Eventueel op een vrijdag 29 april of vrijdag 6 mei? De 4 groepen zijn nu als volgt verdeeld: Groep 1 Buitenverlichting VOOR Stopcontact Meterkast Stopcontact garderobe/slaapkamer Dux WC Keuken (exclusief: stopcontact aan doorgang keuken naar kamer en boiler + oven Groep 2 Bovenverdieping (exclusief: stopcontacten grote slaapkamers voor en achter) Zolder totaal Gang beneden (exclusief verlichting garderobe/slaapkamer Dux) Stopcontact in woonkamer (links naast de glazen deur) Groep 3 Woonkamer (exclusief stopcontact links naast de glazen deur) Keuken en stop contact de doorgang keuken naar woonkamer Stopcontacten grote slaapkamer voor en achter Groep 4 Oven Verlichting garderobe/slaapkamer Dux Groep 5 Wasmachine Droger CV Ketel Groep 6 Garage totaal Buitenverlichting achter Tuin en overkapping


Elektricien Roermond

Offertes van erkende elektriciens in Roermond aanvragen

Recente aanvragen uit Roermond

maandag 25 oktober 2021

Elektra installeren in het hele huis

Ik wil graag elektriciteit laten installeren in het hele huis, dit is een nieuwbouwhuis. Ik wil graag dat dit wordt gedaan met een Domotica installatie.


Elektra en groepenkast Echt
zondag 18 juli 2021

Extra elektriciteit aanleggen in de keuken

In de tweede week van oktober (11-10) gaan wij de keuken verbouwen. Hier hebben wij een aantal (nieuwe) extra stroompunten nodig. Misschien een nieuwe groep nodig?


Elektra en groepenkast Herten
woensdag 15 mei 2019

Elektriciteit uitbreiden ten behoeve van inductie koken

Ik wil graag 2 groepen bijplaatsen + stopcontact in meterkast en aansluitingen maken in de keuken voor inductie kookplaat en oven. Graag een offerte.


Elektra en groepenkast Roermond
woensdag 23 mei 2012

Vervangen e-bedrading met stofmantel

In ons huis is nog een stukje elektriciteitsleiding met stofmantel. Dit wil ik laten vervangen. Gaat hooguit om twee meter in een kleine kamer.


Elektra en groepenkast Roermond
Offertes aanvragen