Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Elektricien Pijnacker

Aardpen slaan - Elektra - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Aardpen slaan

Ik zoek een vakman om een Aardpen te slaan t.b.v. een nieuwe meterkast. De aardpen kan buiten in de grond worden geslagen en met een steenboor naar binnen worden gevoerd (geen beton).


Elektricien Pijnacker

Offertes van erkende elektriciens in Pijnacker aanvragen

Recente aanvragen uit Pijnacker

maandag 03 februari 2020

Aansluitpunten verlegen tbv keukeneiland

Voor ons nieuwbouw woning moeten wij de standaard aansluitpunten (elektriciteit, wateraanvoer, afvoer) verleggen om een keukeneiland te plaatsen. De aansluitpunten moeten ongeveer 2 m verschoven.


Elektra en groepenkast Pijnacker
donderdag 13 februari 2014

Nieuwe elektra inclusief aardpen in oud huis aanleggen

Wij hebben een oud huis gekocht in Pijnacker. Hier moet een hoop gebeuren aan de elektriciteit, er moet een volledig nieuwe groepenkast in en deze moet worden verplaatst. Daarnaast verwachten wij dat al het leidingwerk vervangen moet worden en dat er een aantal nieuwe stroompunten moeten komen. Het huis heeft 2 verdiepingen en boven heeft het 3 slaapkamers en een badkamer. Tevens is er nog een zolder waar ook een stroompunt/stopcontact moet komen. Er moet ook nog een aardpen geslagen worden. Wij kunnen zelf meehelpen en eventueel wat voorwerk doen.


Elektra en groepenkast Pijnacker
maandag 19 januari 2009

Elektricien

Zowel bij de voor- als achterdeur moet er verlichting opgehangen worden. Er zit nog géén elektriciteitskabel.


Elektra en groepenkast Pijnacker
maandag 12 februari 2007

Elektricien

Er moet een extra groep worden aangemaakt. De wasmachine en drogeraansluiting moeten doorgetrokken worden van de 1e naar zolder. Er moeten lichtpunten gerealiseerd worden (4 a 5) op zolder. Er zijn daar wanden geplaats en er zitten wel uitsparingen voor contactdozen en de buizen waar de elektriciteitsdraden door heen moeten. Misschien nog een lichtpunt op de begane grond.


Elektra en groepenkast Pijnacker
maandag 12 februari 2007

Elektricien

Wasmachine en drogeraansluiting moet doorgetrokken worden naar zolder (nu 1e etage). Er moet een extra groep aangemaakt worden en er moeten een aantal lichtpunten gerealiseerd worden op zolder (er zijn daar wanden geplaatst met uitsparingen voor stopcontacten en buizen voor elektriciteitsdraden) en eventueel begane grond in de trapkast.


Elektra en groepenkast Pijnacker
Offertes aanvragen